NBA 2K21 Downloaden

0

Met de komst van NBA 2K21 Downloaden slechts een halve maand verwijderd! Sommige gamers denken misschien na over welke nieuwe hoogtepunten zullen worden aangeboden in het b-ball-gedeelte van dit jaar. Alles bij elkaar genomen, wordt deze ook geleverd voor ultramodern comfort. Niet te benadrukken, want vandaag onderzoeken we een deel van deze veranderingen.

NBA 2K21 Downloaden

NBA 2K21 Downloaden

Downloaden
 Duurste editie

In een blogbericht zei NBA 2K Gameplay Director Mike Wang dat een van de problemen waarmee ze worden geconfronteerd, is om te lokaliseren! De juiste harmonie tussen het reproduceren van de werkelijkheid en het maken van een spel dat leuk en aangenaam is voor een breed scala aan fans. Het doel, zoals hij aangaf, was om een ​​spel aan te bieden dat voor nieuwe klanten eenvoudig te spelen was.

Daarna, terwijl ze de mogelijkheid hebben om een ​​voldoende deskundigheidsgat te geven voor ervaren klanten om echt hun bekwaamheid te laten zien. De NBA 2K21 spel heeft een sterke opstelling van schuifregelaars om de mogelijkheid te hebben om nauwgezet de aanpassingsinstellingen. Evenzo zal er voor iedereen een breed scala aan voortdurende interactie-ontmoetingen zijn.

De nieuwe standaard in NBA 2K21 spel

De Pro Stick is lange tijd een onderdeel geweest van het 2K-arrangement en sinds de presentatie is het ongewijzigd gebleven. Alles bij elkaar genomen krijgt de Pro Stick deze keer een paar verbeteringen en een nieuwe toewijzing. Bovendien vergroot dit de voorraad van de overloopbewegingsarmen van de speler, maar krijgt hij ook toegang tot meer bewegingen in een meer natuurlijke controleplot.

Er zullen ook een paar voordelen zijn aan bounce-opnamen. Dit zal in het bijzonder Shot Stick Aiming zijn, dat voor het eerst werd geprobeerd in NBA 2K17. Dus als je fotografeert met de Pro Stick, is de opnamemeter op dit moment geen planningsbalk, maar een focus op kader. De vorige keer presenteerde NBA 2K16 enkele mark-spill-stijlen. Deze kans eromheen bereikt een voorzichtig einde met kenmerkende bewaakte bewegingsstijlen.

NBA 2K21 Downloaden

Graphics en fantastische prestaties

Ongetwijfeld heeft niet iedereen het geluk om over een eersteklas pc-opstelling te beschikken die is uitgerust om de sprong naar de snijkant op te vangen. 2K Games onthult ook de laatste verspreide concurrent voor NBA 2K21 downloaden als Kobe Bryant. Daarom zal de vorige Lakers-ster die eerder dit jaar stierf, de aandacht trekken op de Mamba Forever Edition! Die de eerdere Legend Edition-classificatie vervangt om Bryant te respecteren.

De spreiding varieert afhankelijk van de aanpassing! Met Bryant zwaaiend met zijn nummer 8-shirt op de huidige leeftijdsvorm en nummer 24 op de meest geavanceerde vertolking. Met betrekking tot de huidige leeftijd wordt de voortdurende interactie vernieuwd voor NBA 2K21 spel! De ingenieur zei dat het voor het huidige jaar specifiek probeert om de game intriges te maken voor een breed scala aan fans.

Beste NBA 2K-serie

Op welk punt dan ook de geavanceerde varianten van de game verschijnen, zullen fans op zoek gaan naar een genereuze onderscheiding! Vooral in het geval dat ze ervoor kiezen om opnieuw uit te delen voor de Black Mamba-versie. In ieder geval beseffen we op dit moment alleen de breedste contrasten. De geavanceerde aanpassingen zullen duurder zijn en ze zullen betere ontwerpen hebben. Op dat front is het rumoer dat uit 2K komt onduidelijk, maar toch positief.

Een vertegenwoordiger van de organisatie zegt dat NBA 2K21 Kostenlos PC vanaf het begin wordt ontwikkeld. Daarna zullen er nieuwe uitbreidingen en upgrades komen die net denkbaar zijn op PS5 en Xbox Series X. Evenzo is er veel corporate talk! Idealiter richt het zich echter op nieuwe hoogtepunten die gebruikmaken van de geavanceerde SSD’s. In plaats van deze nieuwe verhogingen zijn het in wezen extra zweetdruppels op de tempel van Russell Westbrook.

NBA 2K21 Downloaden

Stijlen voor defensieve bewegingen

Terwijl de lopende interactietrailer een paar expressieve veranderingen vertoonde! 2K heeft onlangs ontdekt dat de interactiviteit een ietwat enorme update te wachten staat. De Pro Stick, 10 jaar lang nietje van het etablissement, is aanzienlijk veranderd om rekening te houden met meer fantasierijk morsen en meer praktische schotcontrole. Bovendien omvat dit wijzigingen in de hopshot-meter, die momenteel gelijkmatig loopt in plaats van verticaal.

Het ziet er wat meer arcade-achtig uit dan eerdere vormen, en de trailer concentreerde zich veel meer op vaardigheden en dunks dan op uitgestrekte hoogtepunten. Er zijn twee unieke versies van het spel, Standard en Black Mamba, die elk voorzien van onderscheidende pre-request-beloningen. Voor huidige versus geavanceerde pre-request-contrasten worden deze gedicteerd door de verspreide sterren.

Het moderne tijdperk van de videogame

De eb en vloed-leeftijdsvorm toont een meer jeugdige Bryant in de lucht, die zijn unieke nummer 8-shirt voor de Lakers draagt! Terwijl de geavanceerde aanpassing een schot heeft in zijn laatste seizoen, met het ongelooflijke en nu berustende nummer 24. Missers links of rechts van het doel gaan in de richting van dat pad in het spel. Wang voegde toe dat planning uitgaat van een discretionaire baan in Shot Stick Aiming.

Zoals standaard is wanneer Visual Concepts een andere controleplot presenteert, is het absoluut discretionair. Bijvoorbeeld, spelers die meer in orde zijn met de oude planning window-strategie kunnen Shot Stick Aiming een handicap geven, zei Wang. Daarom zijn de nieuwe bedieningselementen niet echt duidelijk in de doorlopende interactietrailer die 2K Sport games zeven dagen eerder verspreidden.

Hoe NBA 2K21 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op NBA 2K21 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van NBA 2K21

Minimum

 • CPU: Intel Core i3-530 bij 2,93 GHz / AMD FX-4100 3,60 GHz
 • RAM: 4 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GT 450 1 GB / AMD Radeon HD 7770 1 GB
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5-4430 bij 3 GHz / AMD FX-8370 3,4 GHz
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 270 2GB
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.