Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden

0

Ervan uitgaande dat dit het geval is, is Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden misschien wel de game voor jou. De meest recente uitbreiding van Ubisofts bewonderde onderzeeër-reproductiebedrijf is! Zo verwarrend en onvolledig dat het in mindere mate een probleem zou zijn om lid te worden van de marine. Ervaar uit de eerste hand ervaring ondergedompeld dan om te begrijpen wat hier gebeurt.

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden

Downloaden
 Meeslepende sub-sim

Net als zijn antecedenten, is Downloaden Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic een zorgvuldige reproductie uit de Tweede Wereldoorlog! Van het leven dat je onder de golven in een Duitse U-boot hebt doorgebracht. Vrijwel alles kan worden ontworpen! Dus je kunt voor alle authenticiteit gaan of beugels gebruiken die het gemakkelijker maken om tegenstanders te spotten, torpedo’s te schieten.

Het is stom hoe weinig je wordt verteld. De instructie-oefening laat zien dat je niets doet, maar gemakkelijke doelladingsschepen laat zinken en het gidsscherm gebruikt om een ​​koers uit te zetten. Hoewel de handleiding meer ruimte besteedt aan rommelige profielen van uw groep, is Emil doorgaans uitzonderlijk rustig. Een beetje nerds dan op de verdwaalde delen van de subactiviteiten die belangrijk zijn om iedereen thuis bij Hitler te krijgen.

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden

Word een echte leider

In het geval dat je deze precaire verwachting om informatie te absorberen kunt overwinnen, zul je een volledig uitgelicht spel vinden dat op je anticipeert aan de andere kant. Je verwacht de baan van een scheepsleider in de lange strijd voor één speler! Net als in de stelletje onregelmatige recordmissies waarbij je dingen doet als het beveiligen van de Bismarck en de St. Lawrence River afdaalt om de Canucks aan te vallen.

De overgrote meerderheid van deze kroniekmissies zijn kort en smaakloos, en eindigen behoorlijk snel nadat je fundamentele doelen hebt bereikt. Bijvoorbeeld het laten zinken van een bepaald vijandelijk vaartuig of het verzenden van een bepaalde hoeveelheid lading naar de basis van de oceaan. Multiplayer biedt een interessantere bijlage met groepen van maximaal acht Uboats die samenwerken om schepen te achtervolgen in de acht inbegrepen situaties.

Een nieuwe koers uitzetten, kapitein?

Momenteel, in plaats van instructies te geven in een Führer-achtig ontwerp, haast u zich naar verschillende delen van uw vaartuig en geeft u bevelen door middel van verhandelingsbomen. Vanaf het begin draagt ​​het geven van oog in oog orders bij aan de authenticiteit en geeft het je het gevoel dat je de baas bent van een echte onderzeeër. Als je de XO adviseert om stil te lopen, krijg je zeker een boost.

Moeilijk om dit adequaat te doen tijdens de strijd, gezien het feit dat wanneer je terugkeert naar de motorruimte om je specialist te adviseren de diesel te bedriegen, je op de basis van de zee bent. Het is ook een beetje bizar om zoiets persoonlijks te bereiken. Gezien het feit dat echte U-pontons onder meer spreekbuizen installeren waarmee de supervisor van de ambtenaren rond de buitengewone ongewassen op een goede manier kan wassen.

Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Downloaden

Onderaanvoerder interface

Hoewel de game solide focussen heeft en potentieel laat zien als je de kans hebt dat je erop moet vertrouwen dat ontwerpers en modders de huidige problemen zullen oplossen! Nu moet je alles op de moeilijkste manier doen. Bij de eerste instructie-oefening weet je niets over hoe je een onderzeeër moet besturen. De belangrijkste capaciteiten zijn overgenomen van de interface voor omslachtige bestellingen en het persoonlijk verstrekken van verzoeken aan het team.

Het nieuwe vertrouwenskader voor bemanningsleden is verbroken. We mogen ook de ruime verzameling configuratiekenmerken en bugs niet over het hoofd zien. Die worden vergezeld door een onsmakelijke dubbele samenzwering van zekerheid die verwacht dat u consequent online bent. Er zijn een paar goede voortekenen, maar een groot deel van de tijd is dit een van de meest vermoeiende ontmoetingen onder de golvesimn aan deze kant van Das Boot.

Hoe Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic

Minimale

CPU: Intel Core 2 Duo E4400 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+ 2,1 GHz
RAM: 1 GB
GPU: GeForce 8800GT / Radeon HD 2600
Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Opslagruimte: 10 GB

Aanbevolen

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5200+ 2,6 GHz
RAM: 2 GB
GPU: GeForce GTS 250 / Radeon HD 4670
Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Opslagruimte: 15 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.