Port Royale 4 Downloaden

0

Port Royale 4 Downloaden werd gerapporteerd en kreeg ongelooflijk positieve input van de pers en fans. Het arrangement is bedoeld als een definitieve uitwisseling van recreatie, en de vierde passage in het arrangement hoopt de boel op te schudden. Presenteer een aantal coole nieuwe hoogtepunten terwijl je de meest geliefde hoogtepunten van fans verfijnt. De game komt waarschijnlijk pas in het tweede van het laatste kwartaal van 2020 uit!

Port Royale 4 Downloaden

Port Royale 4 Downloaden

Downloaden
 Economische simulatoren

Wat je ook van plan bent in het wild dat in de haven is afgemeerd, door de oceanen te cruisen of de wereld door de stad te inspecteren. Zie dat de hele wereld feilloos wordt afgeleverd en snel toegankelijk is. Zonder precedent voor de historische achtergrond van Port Royale, zullen maritieme schermutselingen van maximaal 10 boten het tegen elkaar opnemen in een turn-based conditie.

Verder heeft Port Royale 4 Downloaden vervelende stapelschermen weggegooid met inbegrip van 18 echt nauwkeurige boten. Kunnen spelers verschillende strategieën gebruiken om hun domein te fabriceren en het zeventiende-eeuwse Caribisch gebied te overwinnen. Vanwege de nieuwe turn-based game-mechanica van Port Royale 4 Gratis, zal de game in de recente geschiedenis meer strategisch zijn dan ooit tevoren.

Port Royale 4 Downloaden

Subjectieve en de objectieve 

Hoe het ook zij, voor alle graszodenknuffelaars die het groezelige werk liever aan het team overlaten. Gevechten kunnen zich ook afspelen, waardoor je achterover kunt leunen, wat rum kunt proeven en de activiteit kunt zien ontplooien. Het Port Royale 4 vrij begint door te vragen met welk land je moet praten. Deze keuze heeft een enorme invloed op je verblijf op de planeet en zal de manier waarop dingen gebeuren blijven veranderen naarmate het spel vordert.

Deze hebben eveneens hun eigen voor- en nadelen! Je zult dus op je specifieke roem moeten letten en je speelstijl en strategie op dezelfde manier moeten veranderen. In het bovenstaande model zijn we uitgekomen op het privateer-karakter. Privateers zijn fenomenaal in het toe-eigenen van vijandelijke schepen en armada’s, aanzienlijk meer met de steun van specifieke landen. Privateers zullen eveneens bekendheid verwerven.

Vecht voor de suprematie van het Caribisch gebied

Verschillende buitengewone strategieën kunnen ook worden gebruikt om een ​​gevecht te helpen sturen ter ondersteuning van jezelf en deze kunnen tijdens het spelen worden geopend. In onze demo toonde Daniel het afsluiten van een ontwikkelingsruimte door de oceaan in brand te steken! Net als bij ruilen, kan de strijd volledig worden nagespeeld voor spelers die misschien minder geïnspireerd zijn door dat deel van de voortdurende interactie.

Vaar 18 historisch authentieke schepen

Blader door vier pionierstroepen waarmee rekening moet worden gehouden: Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland! Elk met verschillende voordelen en opmerkelijke interactiviteitsstijlen. Wijs een pionier aan uit vier onderscheidende personageklassen: The Explorer, Merchant, Buccaneer en Pirate. Opzetten en toezicht houden op uitwisseling met 60 Caribische stedelijke gemeenschappen in een enorme gamewereld.

Verken kliffen, ondiepe wateren en winderige klimaatgebieden om uw scheepvaartroutes te verbeteren. Bekijk meer dan 50 gebouwen om handelswaar te maken, bijvoorbeeld rum en extravaganties. Ontwikkel stadsstructuren met gevolgen voor de buurt om de winstgevendheid te stroomlijnen en om te gaan met de gelukzaligheid van uw bewoners. Vaar 18 over het algemeen bonafide schepen uit de late zestiende en zeventiende honderden jaren.

Port Royale 4 Downloaden

Maak de kanonnen klaar

Deze vallen allemaal onder een vergelijkbare algemene paraplu, maar er zijn voldoende kleine contrasten om te voorkomen dat ze oud worden. Er zijn bovendien bedreigende boten om mee te vechten! Als je thuisland in oorlog is met een ander land, behouden jij en zij elke optie om elkaar aan te vallen. Privateers kronkelen bovendien over de wateren! Je mag in elk geval de wapens aansteken als je over een van deze gedegenereerden rijdt.

Transportgevechten gaan naar een turn-based modus waarbij hexes worden gebruikt voor ontwikkeling. Turn-based functies bewonderenswaardig met bepaalde soorten gevechten. Daarom verlies je de sfeer van het instrueren van een armada wanneer ze abrupt beginnen af ​​te wisselen. De portefeuille van Kalypso Media omvat de volledige rechten op de Tropico-overeenkomst, Commandos, Port Royale, Dungeons, Sudden Strike en Railway Empire.

Een nieuwe horizon

Boten zouden mammoeten moeten zijn. Je vecht voor mobiliteit, vooral tijdens het besturen van een bruut met meerdere masten. Door gevechten op te zetten als turn-based ondernemingen, verlies je het gevoel van zeemanschap dat de rest van het spel echt overdraagt. Bootgevechten voelen vaak ongemakkelijk aan in computerspellen. Als Port Royale 4 echter het tegenovergestelde doet, begrijpt u dat ze zich volledig onhandig moeten voelen.

Hoe Port Royale 4 PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Port Royale 4 Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Port Royale 4

Minimaal

 • Besturingssysteem: Win 8 64
 • Bewerker: Intel Core i5-2400S 2,5 GHz / AMD FX-4100
 • Grafische kaart: AMD Radeon HD 7970 of NVIDIA GeForce GTX 680
 • VRAM: 2 GB
 • Systeemgeheugen: 8 GB RAM
 • Opslag: 10 GB ruimte op de harde schijf

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 10 64
 • Bewerker: Intel Core i5-6600 3,3 GHz / AMD Ryzen 3 3300X 4-core 3,8 GHz
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 570 8GB of NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
 • VRAM: 4 GB
 • Systeemgeheugen: 8 GB RAM
 • Opslag: 10 GB ruimte op de harde schijf
Leave A Reply

Your email address will not be published.