Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden

6

Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden heeft echt zijn potentieel geopend door het felroze te schilderen en het in een openhartig ensemble. Het familierecept van Mediatonic is een heldere, leuke broodnodige opfriscursus die een alternatief nodig heeft. Minder gevoelige manier om met royale gevechten om te gaan zonder iets van de spanning te verliezen. Je moet de lucht in slaan als je wint en naar je scherm schreeuwen als je verliest.

Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden

Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden

Downloaden
 Geweldig zacht speelcentrum

Het idee van Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden zal natuurlijk zijn voor degenen die spelshows hebben gezien, bijvoorbeeld Wipeout of Takeshi’s Castle. Leid je eigen unieke, rode confituur-bonensymbool door maximaal vijf rondes opblaasbare slagerij en je zult de kans krijgen om de kroon mee naar huis te nemen. Elke wedstrijd is beperkt tot een scène en duurt ongeveer 15 minuten, alles bij elkaar genomen.

De bediening is eenvoudig met rennen, stuiteren, springen en krijgen als je enige instrumenten om hindernissen te verkennen! Bewaar een strategische afstand tot tegenstanders, of blijf voor je leven in meer op uithoudingsvermogen gerichte gelegenheden die stappen ondernemen om je in de walgelijke diepgang te duiken. In het geval dat u toch wordt afgezien, heeft u op dat moment de keuze om te kijken!

Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden

Drie knoppen springen

Vooral omdat het op het laatste moment wordt als bonen van elkaar afketsen en dringend naar het einddoel springen in een poging om de snede te maken. Ik heb vooral waardering voor de vernietiging van Hit Parade en de onveilige draaiende fundering van The Whirlygig, die regelmatig in verwarring raken! Als twintig proberen zo’n groot aantal karakters door kleine gaatjes te passen of allemaal te stuiteren voor een vergelijkbaar beperkt podium.

Er is in elk geval meer dan één manier om een ​​bijdrage te leveren, een alternatief voor een beloning met een hoog risico. Dat is welkom, want het voelt nooit alsof je helemaal uit een race bent, ondanks dat je dichtbij de achterkant van het peloton zit. In Door Dash duik je naar de basis van een baan en probeer je door ingangen te springen! Sommige daarvan zullen open inslaan, terwijl andere onwrikbaar gesloten blijven.

Kleurrijk vriendelijk ontwerp

Ongeacht of dat echt is om het te grijpen op het hoogste punt van de wilde-eyed racefinale Fall Mountain. De doorlopende links zijn die overblijft bij het afbreken van de wiskunde van de schokkend vitale Hex a Gone. Er is een onmiskenbaar gevoel van prestatie en onvervalst geluk dat de beste royale vechtgames je geven terwijl je een triomf behaalt! Gevoel is het duidelijkste teken tot nu toe dat Mediatonic het rechtstreeks met Fall Guys heeft.

Fall Guys Ultimate Knockout Gratis is afhankelijk van het samenbrengen van veel spelers om het tegen elkaar op te nemen voor elke game! Terwijl andere royale games bestrijden. Gelukkig is het bij verzending zo bekend aangetoond dat de arbeiders moeite hadden om bij te blijven en verstopt raakten. Dit is een kortstondige ontevredenheid, aangezien Mediatonic de werknemerslimiet verhoogt en problemen oplossen.

Fall Guys Ultimate Knockout Downloaden

Creëer een uitnodigende sfeer

Omdat de activiteit zo eenvoudig is, zo snel, dus veranderd, voelt het erg leuk en beschikbaar. Je kunt erin stuiteren, een paar games spelen en eruit springen als je er zin in hebt. De dynamische beloningen voor elke ronde in een spel zorgen ervoor dat bijna fiasco’s en dunne tegenslagen voordelig aanvoelen. Met zijn korte games en eenvoudig te begrijpen mechanica, is Fall Guys in feite de meest ontvankelijke en uitnodigende vecht-royale tot nu toe.

Het kan heel erg verontrustend zijn om een ​​wedstrijd onbezonnen te laten eindigen vanwege scheve groepswedstrijden. Nog vreselijker, als je wordt beperkt tot een van ongeschikte finale-modi. Maar het is niet voldoende om de geweldige Fall Guys betrouwbaar produceert te laten crashen! Met zijn turbulente hindernissenparcours en oorwormsoundtrack die gegarandeerd dat je terugkeert voor extra.

Hoe Fall Guys Ultimate Knockout PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Fall Guys Ultimate Knockout Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Fall Guys Ultimate Knockout

Minimum

 • Besturingssysteem: alleen Windows 10 64-bit
 • Processor: Intel Core i5 of AMD-equivalent
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GTX 660 of AMD Radeon HD 7950
 • Opslag: 2 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Win 10 64-bit
 • Bewerker: Intel Core i5-4690 3,5 GHz / AMD Ryzen R5 1500X
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 460 2GB of NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
 • Systeemgeheugen: 8 GB RAM
 • Opslag: 2 GB ruimte op de harde schijf
6 Comments
 1. PatricXX says

  Bedankt voor het gratis spel !!!

 2. Markus says

  Dat is wat ik zoek! BEDANKT

 3. Greg says

  Deze game is geweldig, bedankt

 4. Playin says

  Perfect spel werkt allemaal

Leave A Reply

Your email address will not be published.