Secret Neighbor Downloaden

0

De Secret Neighbor Downloaden is vroeg of laat ondergedompeld in het ondiepe einde van de multiplayer-activiteitssituatie met tinyBuild’s moderne oproep Secret Neighbor downloaden. Lancering van een Alpha Christmas-versie van het spel. Gamers kunnen gezamenlijk feest vieren om te proberen de kelder weer vrij te maken. Dit keer kan echter een van de gamers gokken omdat de buurman zichzelf vermomd als een paar andere kinderen.

Secret Neighbor Downloaden

Secret Neighbor Downloaden

Downloaden
 Interessante statistieken over recreatie

Liefhebbers van kinderspelletjes krijgen in Secret Neighbor Gratis totaal lege slots om mee te werken! Overweeg echt een van die in het bijzonder adviseert om een ​​zaklamp te hebben zoals u wilt dat deze tuurt. De ander kan elk object behouden zodat je een apparaat hebt dat je niet nodig hebt om naar een mededeelnemer te gooien. Daarom is het item bij een deelnemer de manier waarop je voorkomt dat de buurman je grijpt!

Wanneer je de lobby binnenstapt, is het belangrijkste probleem dat opvalt de omtrek van de tegenovergestelde vijf jongeren die een hele recreatie kunnen goedmaken. Zes gamers samen vastzetten en willekeurig een van hen uitkiezen als de overbuurman! Het gemiddelde idee van het spel is vrij simpel. Gezamenlijk werken om de zes sleutels te verzamelen moest de kelder vrijgeven.

Secret Neighbor Downloaden

Indrukken van critici

In het spel Secret Neighbor proberen metgezellen de stormkelder van hun vreselijke buurman binnen te komen. Maximaal zes spelers werken samen om hun pad te banen door een vreemd huis vol vallen, verdreven plunderingen, paaseieren en storm! Kelder sleutels terwijl ze proberen de ingang te openen. Het probleem is dat een van de spelers een bedrieger is in camouflage, het is de geheime buurman.

Dus we begonnen prototypen te maken van wat op de lange termijn Secret Neighbor zou kunnen worden, we zouden playtests voor zes spelers hebben. Tijdens welke een van de spelers een definitief plan zou hebben om iedereen uit te verkopen en zichzelf sociaal te ontwerpen om vertrouwd te worden! Omdat ze spelers individueel uitschakelen zonder informatie. Het fundamentele apparaat is spraakgestuurd.

Het succes van de originele horror

Dreef die analistenbijeenkomst aan en verplaatste de fout tussen een paar verschillende spelers. Het probleem was dat het de dubbele crosser was. Ook haalde op de een of andere manier de hele bijeenkomst over om een ​​speler uit te schakelen die niet de buurman was, gewoon om er grinnikend vandoor te gaan. Het is een spel van sociale walging in het middelpunt. Er zijn echte vreselijke spelcomponenten waar je bounce panics.

Met de centrale interactiviteit klaar! Begonnen met het maken van de creatie door te begrijpen hoe de game voldoende verschilde voor herspeelbaarheid en tegelijkertijd het nieuw te houden. De grootste test was het voorkomen dat de buurman onmiddellijk de hoes zou verwijderen en de volledige Rambo op verschillende spelers zou gaan spelen. Hoewel ze ook niet snel alle sleutels door het huis kunnen verspreiden en winnen.

Laten we Sercer Neighbor proberen

Er zijn beloningen voor het navigeren door dit labyrint. De keldersegmenten bij het opgeven van elke handeling zijn effectief om de griezeligheid op te krikken! Zelfs met een regelrechte horror. Het traditionele humeur en gevoel! Je bent in een gewone antieke buitenwijk, maar er is altijd iets niet in orde! Goed geconstrueerd in termen van foto’s en audio. De manier waarop Secret Neighbor pc-game je favoriete routes leert via de woning.

Geheime buur gratis in totaal vier lege slots, waarvan waarschijnlijk zo veel wordt ingenomen als een huidige doos om in te kappen. Radar die laat zien waar alle geblokkeerde deuren en babygamers zich momenteel bevinden. De speciale slots zijn hetzelfde als de kind-gamers en wisselen het grootste deel van het kind. De individuele modellen van Secret Neighbor zijn zo simpel en snel als op een knop drukken.

Laatste versie van het spel

Stel je een buurman voor die door verschillende vaardigheden bladert, bijvoorbeeld rookbommen gooien, veranderen in onaangename pompoenen met snorren! Beartraps neerzetten, en meer mijn onbetwiste eerste keuze is dat heerlijke geluid van een beartrap die iemand krijgt. Verder de kreten van de got-spelers die begrijpen dat ze in de toeschouwermodus gaan! Buiten de doos is de distributie dood.

Het was niet langer een ondersteunend actie plan op het moment dat het aantal middelgrote distributeurs groter was dan het aantal goede games dat werd gemaakt. In plaats van zich te concentreren op eenmalige distributies, is het slimmer om solide en boeiende merken te fabriceren. Dat impliceert een enorme stichting voor interne vooruitgang die zowel interne games als externe studio’s kan versterken.

Secret Neighbor Downloaden

Technische problemen

Houd echt van het uitgangspunt omdat het eenvoudig genoeg is, maar complex om uit te voeren, maar er kunnen kritieke problemen zijn met betrekking tot het balanceren. Zoals eerder vermeld, levert de standaardopstelling maar liefst nul overwinningen op voor de kindergamers, ongeacht hoe succesvol we het hebben gedaan. De dichtstbijzijnde game was veranderd in het krijgen van 5 sleutels die eerder van de deur werden gehaald dan dat de ultieme kleine werd gepakt.

Zodra dit evenwichtsprobleem regelmatig is. Het downloaden van Secret Neighbor Downloaden is echter best wel leuk! Maar in zijn hypermoderne koninkrijk is het vooral oprecht irritant kilometers. Voor de spellen van hoge kwaliteit moest een aangepaste lobby worden gemaakt. Het essentiële aspect is: vergeet niet om te verminderen tot vier gewenste toetsen terwijl u de standaardtimer behoudt, maar neem aan dat tien minuten ook goed kan volstaan.

Hoe Secret Neighbor PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Secret Neighbor Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Secret Neighbor

Minimum

 • CPU: Intel Core i5-3330 3,0 GHz, AMD FX-8300 3,3 GHz
 • RAM: 6 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 760, Radeon R9 270
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 5 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5-4690 3,5 GHz, AMD Ryzen 3 1300X 3,5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1060, Radeon RX 580
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 5 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.