Bulwark Falconeer Chronicles Download

0

Bulwark Falconeer Chronicles Download een open wereld metropoolbouwer en verkenningsgame die wordt gemaakt. De hulp van solo ontwikkelaar Wired Productions, is klaar om in maart te verschijnen, en nu de releasedatum vaststaat, kunnen we een goed beeld krijgen van wat er gaat komen. in een exclusieve nieuwe gameplay-video van 30 minuten waarin een selectie van de nieuwste functies en inhoudsmateriaal wordt getoond.

Bulwark Falconeer Chronicles Download

Bulwark Falconeer Chronicles Download

Downloaden

Bulwark Falconeer Chronicles spel recensie

Bulwark Falconeer Chronicles gratis is een afgeleide van Sala’s 2020 game The Falconeer, maar het belooft een geheel unieke vorm van ervaring. Waar dat spel zich richtte op epische luchtgevechten tussen gigantische roofvogels, draait Bulwark helemaal om de internationale sport: spelers zullen de Great Ursee ontdekken, een waterwereld bezaaid met eilanden en uitstulpingen, op een zoektocht om de beschaving weer op te bouwen.

Bulwark Falconeer Chronicles Downloaden

De landmeter

Om het te beheren, klikt u op de kaart terwijl u de camera draait en draait met het toetsenbord, en kunt u met de rechtermuisknop grondstoffenextractors neerhalen. Het kan ingewikkeld zijn: de landmeter dobbert over de golven, kliffen en eilanden terwijl de digitale camera ermee mee kronkelt en de cursor beweegt terwijl hij beweegt. Proberen op een boot in de oceaan te klikken lijkt op het proberen om na een paar pinten de sleutels in de voordeur te krijgen.

Als je op de spatiebalk drukt, kom je in de bouwmodus terecht, maar nogmaals, de bedieningselementen zijn een beetje vreemd, je kunt de camera niet vrijelijk beheren. In plaats daarvan ga je van gebouw naar constructie, als een knooppuntgadget, en maak je vervolgens paden naar buiten als ingewikkelde spinnenwebben van gammele bruggen en wankele looppaden die gevaarlijk aan de rand van een klif zijn vastgeschroefd of de open oceaan oversteken naar een rotspunt.

Bulwark Falconeer Chronicles gratis

Hulpbronnen verzamelen

Het rekruteren van NPC-commandanten, het upgraden van eenheden en het voeren van oorlog maken allemaal deel uit van de formulering, maar voor degenen die zich liever onderdompelen in internationaal bouwen zonder al het gedoe, biedt Bulwark Falconeer Chronicles spel ook een comfortabele Freebuild-modus waarmee spelers kunnen bouwen als ze geven er de voorkeur aan, terwijl ze zich geen zorgen hoeven te maken over de grenzen van activa of upgrades.

Dit kan ook de politieke stabiliteit van buitenposten veranderen, maar op dit punt lijkt het niet zoveel uit te maken. Elk verbindingspunt papierwerk een toren die keer op keer kan worden geüpgraded om hem groter te maken, en er uiteindelijk een commandotoren van kan maken. Je belangrijkste hulpmiddel om over de enorme oceaankaart te navigeren en de vele eilanden te onderzoeken.

De videomogelijkheden

De marketingcampagnemodus van Bulwark Falconeer Chronicles Downloaden die zich afspeelt in de nasleep van een verwoestende strijd, en bestaat uit een instructie waarin enkele van de meest ongebruikelijke kenmerken van de sport worden uiteengezet: de nuttige hulpbronnenmachine is bijvoorbeeld niet altijd gebaseerd op het aantal mensen u toewijst aan een bepaalde opdracht, maar over het gat dat deze activa moeten reizen van de bron naar de gewenste plek.

Het is onconventioneel, maar niet noodzakelijkerwijs niet intuïtief. Een wens tot micromanagement zal nu geen problemen opleveren in Bulwark. Van daaruit gaan de video’s over op verkenning van de bovenwereld, het lokaliseren en rekruteren van nieuwe bondgenoten, en het aansturen van een niche van de strijd. Bulwark kan worden ontworpen om beschikbaar te zijn, maar er is zeker veel aan de hand. Natuurlijk kunnen ze mooier zijn.

Hoe download en installeer je het Bulwark Falconeer Chronicles spel op je computer?

 1. Klik op de knop Downloaden .
 2. U wordt doorgestuurd naar het installatieprogramma.
 3. Volg de instructies tijdens de installatie.
 4. Zodra de game-installatie is voltooid. Er zou een snelkoppeling naar het spel op het bureaublad moeten verschijnen.
 5. Je kunt het spel nu op je pc uitvoeren.

Systeemvereisten voor het spel

Minimale hardwarevereisten voor Bulwark Falconeer Chronicles op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel i5 4e generatie of AMD Ryzen 5 1600
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: Intel Iris Xe of Nvidia GT1030 of AMD 5830
 • DirectX: versie 11
 • Opslag: 3 GB beschikbare ruimte

Aanbevolen hardwarevereisten voor Bulwark Falconeer Chronicles op pc:

 • Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
 • Processor: Intel i7 6e generatie of AMD Ryzen 5 5500
 • Geheugen: 16 GB RAM
 • Grafische kaart: Intel Arc A750 of Nvidia GTX 1080 of AMD RX 6700
 • DirectX: versie 12
 • Opslag: 3 GB beschikbare ruimte
Leave A Reply

Your email address will not be published.