Rust Downloaden gratis spel voor pc

0

Rust Downloaden spel is een paradijs voor rouwers. Er gaat niets boven het lokaliseren van een man die slaapt in een bosrijke omgeving en hem plunderen voordat hij wakker wordt rechten voorbehouden! Tentend buiten de citadel van elke andere deelnemer en haar vermoorden als ze de deur opent. Voor mensen die dodelijke kat-en-muisspellen ervaren! Evenzo zou Downloaden Rust misschien gewoon de eersteklas survival-sport zijn die verkrijgbaar is. Maar iedereen meer geïnteresseerd in bouwen en verkennen!

Rust

Rust Downloaden

Downloaden
 

Overlevingsmechanica

Elke keer dat u zich bij een server aansluit, begint uw levensstijl op dezelfde manier! Je wordt wakker op een opmerkelijk uitziend eiland, absoluut en grafisch naakt. Als een willekeurig gegenereerde persoon gebaseerd op je Steam ID-nummer. Rust downloaden op geen enkele individuele aanpassing, hier zijn uw uiterlijk, ras en geslacht allemaal vergrendeld. Evenzo bewegen veel survival-videogames voor een grimmig, afgenomen uiterlijk, maar roestvrije tinten springen eruit. Bovenal is de lucht een kleurrijk blauw dat urenlang kan staren.

Je wordt wakker op een fantastisch uitziend eiland

De vegetatie voelt weelderig en uitnodigend aan, alsof het leuk zou zijn om op blote voeten door het gras te dwalen. Roestige gebouwen zijn vaak mooi roestig paars, waardoor ze uit de onervaren wereld om hen heen tevoorschijn komen. Roest is niet buitengewoon in het geval dat je een poging moet wagen om een ​​hennepboer te zijn, behalve als je genoeg geluk hebt om een ​​bijeenkomst van soortgelijke psyche-spelers te ontdekken. Een van de voorkeuren voor Rust downloaden structuur is dat er veel werkers zijn; moet u zich concentreren op het maken? Zoek rechten voorbehouden een werknemer met een laag aantal inwoners en u zult waarschijnlijk worden genegeerd. Ben je gewoon enthousiast over de strijd? Er zijn een paar royale vechters om uit te kiezen.

Systeem voor het verzamelen van roestbronnen

Hoe dan ook, de angst om alles te verliezen blijft in elk geval op een ongewenste manier bestaan, wanneer je niet speelt, in het licht van het feit dat Rust downloaden, zodra je een spel start, verwacht dat je het grootste deel van je gaming-energie in het spelen van Roest. Uw basis, bijvoorbeeld, zal zichzelf vernietigen als u niet voortdurend inlogt om de opslagruimte van het apparaat aan te vullen.

De cyclus van verzamelen en knutselen

Het desolate kanaal en de arctische biomen zijn ook opwindend! Hoewel hun milieurisico’s betekenen dat ze moeilijk te verkennen zijn zonder de juiste uitrusting. Rust gratis vind jezelf hier, gewapend met niets anders dan een steen en een fakkel. In dit opzicht wijkt Rust downloaden niet veel af van de standaard waargenomen overlevingscomponenten! In games als Minecraft, The Forest, Stranded Deep of Subnautica. Daarna versmalt u met uw steen struiken en verzamelt u stenen, die u gebruikt om een ​​rudimentaire veilige haven te bouwen terwijl u de honger, dorst en fitnessmeters in de gaten houdt. Na verloop van tijd zul je blauwdrukken vinden waarmee je een hogere versnelling kunt bouwen, Rust rechten voorbehouden je overlevingskansen aanzienlijk.

Frustrerende ervaring

Een half dozijn videogames werden eindjaar afgelast via Facepunch Studios! Daarna hebben ze nieuwe geleverd terwijl Rust downloaden en Chunks onvolledig blijven. Die progressie kan belemmerd aanvoelen, omdat het vinden van blauwdrukken in Rust onbetrouwbaar en uitstekend is. Dubbele blauwdrukken voor onnodige objecten zijn niet ongebruikelijk, terwijl benodigdheden zoals een bijl misschien ongrijpbaar zijn. Als dat gebeurt, moet u blauwdrukken analyseren voor gadgets die u in de wereld vindt. Op die manier een onderzoeksbureau vinden of een nieuwe werkbank bouwen! Maak vervolgens je eigen studiebureau. 

Dwalen over het eiland

In ieder geval presteert Rust gratis na vier jaar Early Access in ieder geval goed. De harde randen die overblijven, zijn beperkt tot een bescheiden stel gebroken prestaties, zachte afleveringen van popin en incidentele elastische banden op arbeiders met een groot aantal inwoners. Over het algemeen liep alles gemakkelijk gedurende de 30 uur die voor deze audit werden gespeeld. Rust is een krachtig, serieus uithoudingsspel dat bloeit met strijd en verspilling. Verschillende games zijn beter in de afzonderlijke onderdelen, zoals DayZ rechten voorbehouden voor de gespannen spelerscommunicatie, Fortnite voor de vecht royale-modus of Subnautica voor de uithoudingsvermogen voortdurende actie, maar Rust mixt mindere aanpassingen van elk van de drie samen, zodat het werkt. Voor serieuze spelers die een mix van uithoudingsvermogen en creatie nodig hebben, is Rust downloaden voor elke andere persoon zijn er veel verschillende spellen.

Rust TrailerRoestgebied beïnvloedt

Rust een nuttige gadget voor het verzamelen van bronnen als geheel is eigenaardig en komt niet overeen. Bepaalde gadgets, maar niet allemaal, hebben markeringen om toe te slaan om de hoeveelheid middelen van Rust rechten voorbehouden kwaliteit te krijgen. Mineralen en metalen die je op de juiste plek kunt minen, glinsteren. Deze punten circuleren als je aanslaat, wat kan leiden tot een paar ongemakkelijke schuifelingen door het nuttige. Terwijl u probeert uw middelen te maximaliseren. Roest nog erger, het bereik van de speler is niet echt een manier! Daarna kun je uitgroeien tot veel stakingen terwijl je een boom vlak voor je neerhaalt.

Voel je in bouwen en verkennen

Er is een soort zen om over het eiland te dwalen en je af te vragen waarom het zo verlaten is. Een paar keer kwam Rust een mysterieuze grijze helikopter tegen die op het eiland patrouilleerde. Merkte een andere speler op en opende het vuur op hen. Het is het beste om daarna helikopters te vermijden. Bovenal vliegen vliegtuigen ook af en toe over het hoofd, maar ze lijken vriendelijker! Zo vaak verliezen bezorgkratten. De Rust downloaden heeft geen verhaal zoals Subnautica, dus het verklaart zeker niet waarom je op dit verlaten eiland bent. Helikopters zijn onvriendelijk en vliegtuigen niet. Zelfs The Forest begint met een vliegtuigcrash rechten voorbehouden.

Rust

Rust Downloaden

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590 or better
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 64bit
VIDEO CARD: GTX 670 2GB / AMD R9 280 better
FREE DISK SPACE: 10 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i7-4690K / AMD Ryzen 5 1600
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 64bit
VIDEO CARD: GTX 980 / AMD R9 Fury
FREE DISK SPACE: 12 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.