Raft Downloaden gratis spel voor pc

0

Ign-groep bij de Zweedse studio Redbeet Interactive, vertelt me ongeveer de oorsprong van hun spel Raft spel, het is verfrissend speciaal. We deden een route op de universiteit waarin we een markt voor recreatie hadden moeten ontdekken! Geef die markt dorst en honger, legt hij bondig uit. Dat is zeker gelukt. Bovenal staat het Early Access-model in de top 10-verkopers van Steam omdat het is uitgebracht, en het is nu bereik drie.

Raft

Raft Downloaden

Downloaden
 

Veel rotzooi in zee

Terwijl de vorige Itch.Io-beroemdheid onvermijdelijke vergelijkingen deelt met een aantal verschillende aquatische Subnautica. De dramatische revisie die de laatste tijd in de vroege toegang van Steam is aangekomen, is echter erg groot in zijn persoonlijke component. Een zalig en ontzagwekkend aspect zijn het kilometers. Gratis Raft spel begint bedrieglijk definitief. Je bent gestrand in de gevaren van de oceaan, staande op een 2 × 2 vlot van hout en plastic drijvers! Handig voorbereid met een rudimentaire haak aan een touw. Het is vanaf dat begin dat je, via de dwaze magie van puin om te overleven, kunt uitbreiden! Bouw vervolgens zelf een dure drijvende verhuur met meerdere verdiepingen van majestueuze weelde. Wees bovendien op uw hoede voor de gevaren met behulp van haaien die proberen.

Plastic, hout, bladeren verzamelen

Het is moeilijk te begrijpen dat Raft pc gratis bedoeld is als een opmerking over de vervuilde aard van onze gevaren van de oceaan! Maar godzijdank, er is een verscheidenheid aan wrakstukken op de golven. Evenzo ga je doelloos met de stroom door de oneindige wateren! Je zult hoogwaardige hoeveelheden plastic, hout, bladeren en vaten tegenkomen, verzameld met behulp van je vertrouwde haak. Snel gebruikt om uw kleine huis uit te breiden en comfortabel te maken. In het begin ga je hout en plastic maken om grotere tegels voor je vlot te maken! Vervolgens touwen weven van palmbladeren, rudimentaire bekers, bijlen, hengels, waterfiltratiesystemen, smelterijen, satellietnavigatiesystemen construeren. Zeer snel ontvangt erg dom. Maar wat zo geweldig is, is hoe het allemaal voortkomt uit die ene gemakkelijke machine: de rotzooi uit het water halen.

Speel als een enkele speler of als multiplayer

Al met al word je geplaagd door het gebruik van je aartsvijandhaaien. Het zijn volslagen klootzakken, die bij deze factor in de verbetering van de sport zeker niet stoppen met cirkelen om je vlot! Af en toe stormen ze binnen om brokken ervan te vernietigen en te vernietigen. Val in het water en je zou kunnen overleven, breid je vlot uit, een zal een grote hap uit je halen. Downloaden Raft werkt zo goed, ondanks dat het nu niet de complexiteit van locaties van rivaliserende sims biedt, is de combinatie van een prachtig bungelende wortel! De dwaze aard van het proberen om het geheel nu te beheren, zodat het blijft doorgaan.

Creatieve modus beschikbaar voor het bouwen van prachtige zeevarende constructies

Uw honger en dorst zijn beheersbaar, maar nooit te negeren. Daarna moet u altijd in de gaten houden of u op uw hoede bent voor de gevaren! Terwijl het puin om te overleven zich uitbreidt, zijn er visvoorraden om het avondeten te koken, aardappelen en bieten om te bakken. Concluderend, dingen die je wilt ontwikkelen, wil je een arboretum van watermeloenbloemen en mangostruiken verzorgen en de meeuwen ervan beschermen. Tegelijkertijd moet je bronnen aanschaffen voor het volgende item dat je hebt onderzocht en dat je hard nodig hebt om te maken. Maar er is ook een man aan het eten die probeert een haai van je kleine vlot te eten.

Raft Trailer

Raft is een survival crafting-spel op een klein vlot

Daarom veel drukte hier, maar het is allemaal de gevaren van de oceaan cruciaal, in plaats van onhandig. In het begin verzamel je gewoon puin om te overleven, en als je geluk hebt, zou je proberen een vat te vinden dat je naar binnen kunt halen. Later gooi je aardappelen overboord omdat je zo veel in de garage staat! Bestaande gelukkig op meerval, ananas en haaienvlees. Evenzo herinneren eilanden u er afwisselend sterk aan! Echter, dat dit een spel is in de eerste week van het begin, krijgt recht op toegang tot het moment dat ze lijken te bestaan ​​als waanzinnig drijvende brokken land.

Het middelpunt van elk verhaal in de toekomst

Waarschijnlijk het meest geweldige aspect van het spel actie is onderzoek onder water, en ik vertrouw erop dat dit zal worden uitgebreid, met nieuwe en intrigerende gebieden om te onderzoeken, net als dingen die moeten worden gemaakt. Eilanden in het spel zijn vanaf nu klein en van slechts minimaal belang. Grotere eilanden met meer gelegenheden om te onderzoeken zijn welkom. Een bekend verzoek is dat deze eilanden door spelers kunnen worden beslecht en opgeëist, ondanks het feit dat dit in mindere mate een maritiem spel zou maken.

Raft

Raft Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5 2.6GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 
VIDEO CARD: GeForce GTX 500 series 
FREE DISK SPACE: 3 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1024 MB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5 2.6GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 7 
VIDEO CARD: GeForce GTX 700 series
FREE DISK SPACE: 3 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1024 MB

 

 

  • Raft Gratis
  • Raft Downloaden
  • Spel Raft
  • Downloaden Raft
  • PC Raft
Leave A Reply

Your email address will not be published.