De Sims 4 Paranormaal downloaden spel pc

0

De Sims 4 maakt zich op voor de komst van het nieuwe De Sims 4 Paranormaal gratis accessoirespakket van Electronic Arts aangekondigd! Het lijkt bijvoorbeeld spelers te voorzien van een hoop spookachtige ontmoetingen. Accessoirespakketten zijn de kleinste van De Sims DLC, maar het komende pakket lijkt te zijn met nieuwe dingen in de bouw- / koopmodus. CAS-dingen, dus aanzienlijk meer. Een van de nieuwe vaardigheden die aan het spel kunnen worden toegevoegd, is de Medium-expertise! Hiermee kunnen Sims contact maken met de zielenwereld. Hoe goed het gaat, hangt echter af van hoe goed de Seance wordt uitgevoerd.

De Sims 4 Paranormaal

De Sims 4 Paranormaal Downloaden

Downloaden
 

Spelers kunnen leven met spookkamergenoten

Een andere uitbreiding met dit pakket is een glimmend nieuw outsourcing beroep genaamd Sims 4 ecologisch leven accessoirespakket. Dit is bijvoorbeeld ongetwijfeld niet de primaire Sims 4 spel om een. Beroep met een fantoomthema te presenteren, maar deze aanstaande uitbreiding zal interessant zijn. Terwijl de meeste Freelancer-beroepen in De Sims 4 spelers toestaan ​​om hun Sims-vaardigheden progressief samen te stellen door beroepen in de genoemde freelanceringspositie af te ronden. Daarom verpakken de paranormale spullen de capaciteiten op een ongerepte manier.

Zoals spelers weten uit de onthullende trailer, bevat het nieuwe Paranormal accessoirespakket een Medium Skill, die kan worden aangescherpt met een Seance Table. Bovenal, wanneer Sims 4 op een voldoende hoog niveau komen, zijn ze niet beperkt tot het faciliteren van zitplaatsen vanaf de tafel. Als alles gelijk blijft, hebben ze de mogelijkheid om overal op de planeet Seance Circles met krijt te tekenen! Voor eenvoudige helderziende associaties met haast.

De geliefde simulator spel

Voor de individuen die de overhand hebben, zouden er enkele vreemde en schitterende prijzen moeten zijn, ter herinnering aan de verschijning voor een container en uitgedreven poppen. Degenen met een Spellcaster in hun familie kunnen een paar gunstige omstandigheden krijgen, aangezien ze vanaf nu gevoelig zijn voor de zielenwereld. Ze zullen een stuk sneller Medium Skill verwerven en waarschijnlijk zal dit hen helpen om sneller Guidry’s goedkeuring te krijgen als ze dat willen. Domain of Magic is eveneens slechts een van de andere DLC-pakketten die communiceren met paranormale dingen. Huisdieren worden ook bevestigd om te reageren op Haunted Houses en verschijningen.

Wees freelance spookjagers

In tegenstelling tot een heleboel verschillende vaardigheden. Kan elke Sim die een kind of meer ingeburgerd is, beginnen met het opbouwen van. Spellcaster simulatie Sims zullen deze expertise ook veel sneller opdoen omdat ze net een associatie hebben met betoverde en buitenaardse wezens. De motivatie achter Seances is echter om de diepe rust van 4 paranormale spullen in huizen te helpen. Betekent dat degenen die Haunted zijn, minder angstaanjagend zijn geworden. Desalniettemin kunnen de individuen die zich graag roekeloos gedragen, eveneens geesten oproepen! Draag ze echter naar het pakket als de buren risico lopen. Bovendien kan Bonehilda ook verzameld worden door middel van Seance, of het nu aan tafel is of gehaast is.

Bescherm uzelf tegen spoken en geesten

Volgens de huidige onthullende trailer, het gratis paranormale accessoirepakket op 26 januari. Dit is het volgende pakket dat wordt uitgekozen door fans in de nieuwste stemming over het lokale accessoirespakket, na Nifty Knitting Stuff. Daarom is de fundamentele uitbreiding naar De Sims 4 Paranormaal accessoirespakket het vermogen om bezochte huizen en collectief te bouwen met de zielenwereld als medium.

Word de ultieme ghostbuster!

Evenzo spelers die nieuwe, spookachtige collega Guidry intrigeren. Ga uit hun eigen spookachtige huis van ongewenste verschijningen en kan zelfs veranderen in een geautoriseerde paranormale agent. Bovenal stelt deze nieuwe roeping spelers in staat om hun sims 4 sneeuwpret accessoirespakket mee te nemen naar optredens om. verschillende plaatsen met vervelende frequenties te bevrijden.Bescherm het huis tegen schadelijke geesten

Naast het veranderen in een noodhulpgids van de geest, is er nog meer in dit Accessoirespakket. Andere recordhoogtepunten zijn echter het uitvoeren van seances en praten met de doden. De trailer vertoont wat de indruk wekt dat er talloze nieuwe meubelkeuzes zijn die bij het algemene onderwerp passen. Bovendien kunnen Sims met het Paranormale Accessoirespakket weer bij elkaar komen met Bonehilda, de schoonmaakster van het skelet. Deze NPC voor het huishouden is bij de regeling sinds de eerste Sims! Die in de Makin Magic-ontwikkeling van dat spel verschenen. Ze komt ook voor Sims 3, en ze vervult vergelijkbare schoonmaakverplichtingen in de twee games.

De bovennatuurlijke elementen uit hun huizen

Het nieuwe Paranormale Accessoirespakket is in alle opzichten een volledig hoogtepunt! Voor Sims-spelers die op zoek zijn naar griezelig plezier in januari om onbekende redenen. Een nieuwe positie, een ander soort huis en een dierbare NPC uit eerdere. Veel waard voor wat het meest minimale niveau van DLC zou moeten zijn. Het seizoen is misschien niet geschikt om te huilen bij de maan, van huis tot huis gaan en om snoep vragen. Spookverhalen vertellen, maar alles wat je onthoudt voor het meest recente pakket is simpelweg door alle accounts! Het soort substantie dat Sims-spelers heel graag aan hun continue games willen toevoegen.

Handigheid in het proces

Ongeacht of een fantoom de significante ander van je Sim was, de relatie zal met het normale tempo rotten en daarom kunnen de niveaus dalen. Om als een verschijning te spelen, kun je in feite elke keer dat hij op bezoek komt een goede kennis met hem worden en hem daarna vragen om lid te worden van je gezin. Voor het geval je niet bang zou zijn om vals te spelen! U kunt zonder veel moeite testingcheats gebruiken en op de verschijning klikken wanneer deze op bezoek komt, klik op toevoegen aan familie.

De Sims 4 Paranormaal

De Sims 4 Paranormaal Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: 64 Bit Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 6600, ATI Radeon X1300, Intel GMA X4500
Disk Space: 17 GB

Recommended Requirements

OS: 64 Bit Windows 7 (SP1), 8, 8.1, or 10
Processor: Intel core i5 or faster, AMD Athlon X4
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 650
Disk Space: 18 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.