Car Mechanic Simulator 2018 Downloaden spel pc

0

Car Mechanic Simulator 2018 Gratis is een nieuwe simulatorervaring voor echte levensstijlen, ontwikkeld door middel van RedDot Games! Dit biedt gamers de mogelijkheid om auto’s te restaureren, schilderen, tunen, renoveren en hun onderneming te versterken. Bovendien zijn er ook unieke schuurvondsten en een Junkyard Simulator nodig om het genot verder te brengen. Evenzo, als je ooit Euro Truck Simulator 2 hebt gespeeld, is dat een fantastisch spel! 

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 PC Downloaden

Downloaden
 

De wereld van autosimulatie

Geniet daarna van het opbouwen van uw Europese transportonderneming. De pc spel Car Mechanic Simulator 2018 mist deze vrijheid echter, wat een simulator tot een geweldige sport maakt. Concluderend, de deelnemer ervaar jij nu niet dit geniet van vrijheid in CMS 2018 en dat is wat de algemene gameplay van de game echt teleurstelt. De videogames van Car Mechanic Simulator 2015 waren zeker niet even betoverend! Bovenal beweging, wegen, wildernis, steden, vrijheid vanwege het feit dat het in feite gaat om een afgesloten interne opslag. Het onthouden van de namen en vormen van talloze stukjes staal en plastic. Tedium geïncarneerd, de enige reserve van auto-spods en / of mensen met een ontelbaar uithoudingsvermogen.

De uitdaging van repareren, schilderen

De recreatie de mesemere, diep vervullende handeling van het onderzoeken van een voertuig om de versleten elementen te ontdekken! Stuk voor stuk afleggen om bij het element te komen dat je nodig hebt, om dat eruit te halen. Zowel door het met een klik op de werkbank te repareren als door te winkelen voor een vervanging, en vervolgens alles andersom te doen, overleeft het gerommel. Het is een spel om meer dan elk ander te spelen sinds Prey, het niet-openbare hoogtepunt van 2017 tot nu toe!

Iets van een vleugje mild in wat voelde als een paar maanden braak. Het probleem is veel minder een van de insecten, en nog een extra in alle ontwerp-dwaasheid. Bovenal is hier geen auto te redden, geen pantser tegen de problemen die het spel momenteel zouden kunnen maken! Elke andere factor, alleen een gids, opslaan en alternatief opgeven. Een stroomstoring of een spasme van de aandrijfkracht of de kat die in mijn pc springt! Bovendien zou de krachtknop opnieuw hetzelfde eindresultaat hebben gehad.

Enkele prachtige klassieke auto’s

Het spel doet een respectabele activiteit om je tenminste door deze methode te leiden. Eventuele ontbrekende stukjes worden bewezen met contouren om u eraan te herinneren waar u ze moet plaatsen. Als andere componenten je ervan weerhouden een stuk weg te doen, worden ze paars gemarkeerd. Concluderend, de fouten van de auto zijn bekend, de overzichtsmodus geeft de aanstootgevende onderdelen duidelijk in verschillende kleuren aan.

Wat de beurt betreft, heeft de downloaden Car Mechanic Simulator 2018 spel mijn informatie over hoe een auto werkt dramatisch uitgebreid. Hoewel het verre van een buitengewoon verstandige of volledige simulatie is, helpt het u om aandachtig kennis te maken met tal van interne onderdelen van een auto. De volgende keer dat mijn auto moet worden gerestaureerd en de garage me vertelt welke verlangens veranderen, kan dat zeker een ruw concept hebben. Ze praten ongeveer, voor zodra, eerder dan grimassen en mijn creditcard afgeven.

Car Mechanic Simulator 2018 Trailer

Zeer realistisch en vol details

Er is enorm veel herspeelwaarde in Euro Truck Simulator 2 met missies die talloze problemen opleveren! Evenzo, tijdsbeperkingen die u moet haasten om te vervullen. Terwijl je je opslag verbetert, zul je ook weten dat er talloze veilingen in het spel zijn! RedDot Help u daarna bij het kopen van antieke voertuigen om toe te voegen aan uw verzameling. Bovendien zijn er een heleboel missies om je bezig te houden, en het is mijlenver om voor en na foto’s van je creaties te maken.

Ontvang gratis Car Mechanic Simulator 2018 is niet altijd voor iedereen en er zijn behoorlijk wat beperkingen in termen van aanpassingsalternatieven. Er zijn ook enkele technische problemen die zich voordoen tijdens de gameplay die de voorraad en andere componenten van het spel beïnvloeden. Als je echter een diehard fan bent van simulatiegames, biedt CMS 2018 een geweldig genoegen. In dat geval is het ondanks de problemen toch plezierig.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 Spel Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i3 3.0 GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 7(64-bit)
VIDEO CARD: NVidia GeForce GTX 660 2GB VRAM
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5 3.4 GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 7(64-bit)
VIDEO CARD: NVidia GeForce GTX 970 4GB VRAM
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.