Euro Truck Simulator 2 PC downloaden gratis

7

Een paar jaar geleden lanceerde SCS Software, een doorgewinterde Tsjechische ontwikkelaar die gespecialiseerd is in simulatoren, de gratis Euro Truck Simulator 2! Recreatie die een veilig centrum vult tussen het op maat gemaakte softwareprogramma! Daarom is de shovelware een van de meest boeiende games geworden die dit hele decennium zijn gespeeld. Hier zal proberen een verklaring te geven waarom.

De sport is grotendeels een vrachtwagenpositie en recreatie. Je begint met niets en doet buitengewone klussen voor verschillende bedrijven! Beste overlappende korte afstanden die Newcastle tot Grimsby omvatten, naar alle waarschijnlijkheid tot Rotterdam. Met andere woorden, door dit te doen, geniet je van en kun je je drijvende kracht op een hoger niveau brengen. Reeksen dicteren echter uw verantwoordelijkheden in tegenstelling tot uw vaardigheid tijdens het rijden, waardoor u bijvoorbeeld meer speciale zendingen of langere afstanden kunt vervoeren.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 Downloaden

Downloaden
 

Het idee om vrachtwagens van A naar B te rijden

Uiteindelijk verzamel je voldoende geld om te winkelen voor je eigen truck, en daar begint het echte vlees van de sport. De inzet wordt bijvoorbeeld hoger naarmate banen meer geld verdienen. Die ene truck bevat nu uw hoop en dromen om uw zeer persoonlijke truckfranchise te starten! Daarna winkelen voor extra garages in heel Europa, busjes kopen om de garages te vullen. Chauffeurs inhuren om hen te dwingen en goederen overal op het continent te verzenden.

Het is een leuke manier om een ​​simulatie verhaal te vertellen dat je begint als een baanbrekende chauffeur en net zo goed werkt als je uitgroeit tot de volgende. Uiteraard dient dit allemaal als een bevredigende context voor de belangrijkste bevorderende factor van het spel! Dat zorgt voor massa’s en veel bestelwagens. Bovenal rijden er heel wat echte internationale vrachtwagens van onder meer Scania, DAF en Iveco door Europa. Er is geen racen of zoiets! Bovendien is het een zeer plezierige recreatie in het geheel, alleen jij, de straat en het transport dat op tijd moet worden gemaakt.

Professioneel vrachtvervoer

De game is eigenlijk een spel dat zich voordoet als een scheepvaart! Je begint met niets en doet willekeurige tijdelijke banen voor verschillende organisaties, alleen over korte scheidingen. Bijvoorbeeld Newcastle tot Grimsby, mogelijk tot in de omvang Rotterdam. Door dit te doen, ervaar je en kun je je chauffeur een niveau hoger brengen. Het is bewonderenswaardig dat levels je verplichtingen sturen in plaats van je rijvaardigheid. Hiermee kunt u steeds intrigerende vracht vervoeren of langere afstanden rijden. Op de lange termijn leg je genoeg geld opzij om je eigen unieke vrachtwagen te kopen, de plek waar het echte vlees van het spel begint. De inzet wordt hoger naarmate beroepen steeds meer de moeite waard worden.

Die ene vrachtwagen brengt momenteel uw diepste verlangens over om uw eigen unieke scheepvaartbedrijf te beginnen. Meer carports kopen in heel Europa, vrachtwagens kopen om die carports te vullen en chauffeurs in dienst nemen om ermee te rijden! Vervoer goederen overal in de landmassa. Het is een perfecte methode om een ​​verhaal over een testsysteem te vertellen! Je begint als een jobbing-chauffeur en baant je een weg omhoog om de volgende Eddie Stobart te worden.

Banen aannemen voor andere bedrijven

Het is duidelijk dat dit allemaal een fatsoenlijke setting is voor het primaire verkoopdoel van het spel, namelijk de kans krijgen om met onderdelen en hopen vrachtwagens te rijden. Er zijn een heleboel certificeerbare vrachtwagens van fabrikanten, bijvoorbeeld Scania, DAF en Iveco, toegankelijk om door Europa te rijden. Er is geen gedoe of iets dergelijks; het is al met al een uitzonderlijk los spel! Eerlijk jij, de straat, en het vervoer dat volgens schema moet gebeuren.

Alles klinkt echt vermoeiend, en het zou zijn als het rijdende model niet sterk was. Gelukkig voelen de vrachtwagens behoorlijk diep en verbazingwekkend aan, de verzorging is soepel en elke golving in de straat is voelbaar. Snelheid aanhouden kan vanaf het begin lastig zijn, wat betekent dat je zo ver mogelijk te slim af moet zijn. Langzaam word je één met je onderhandelen, begrijp je de nuances van de rem en het versnellingsmiddel. Deze vibe van het besturen van deze enorme verbale monsters die het Euro Truck Simulator 2 spel volkomen naspeelt.

Rijden in een grote kolossale vrachtwagen

Simulators als concept zijn rond omdat het gamen begon, vergeet niet terwijl de zin Simulator werd gebracht! Om de oproep van een game om het groter te laten klinken, overdreven klasse dan het in werkelijkheid is veranderd. Stel je voor dat veel mensen hun ogen rollen naar mensen die echt geobsedeerd raken door de nieuwste vertolking van Farming Simulator of Train Sim World. Verras je als die mensen gewoon alle anderen aan hebben. Evenzo is dat iets waar de amateurpsychologen over na kunnen denken.

Meer dan zeker een spel dat ongeveer gebruikt, beschikt Euro Truck Simulator 2 Downloaden over een paar rollenspelfactoren om het spannend te houden. Succesvolle banen verdienen aandacht, wat resulteert in vaardigheidspunten. Vaardigheidspunten kunnen worden besteed aan het verbeteren van iemands vaardigheid in bepaalde soorten banen, het ontgrendelen van nieuwe soorten zendingen of misschien investeren in gasefficiëntie. Verbetering van de privévaardigheden en het opzetten van een commerciële onderneming van een enkele chauffeur tot een hele vloot! Kortom, gewoon zo cruciaal als van A naar B komen, en het houdt een overtuigende grip op het genot.

Extra landschappelijke verschillen

Dat gezegd hebbende, het gebruik van vrachtwagens in een zo realistisch mogelijke stijl is het brood en de boter van elke vrachtwagensim! En Euro Truck Simulator 2 Italia zou geliefden kunnen hebben. Daarom een ​​grote kaart aanbieden die de hele lengte en breedte van Europa beslaat! Er kan heel veel tijd zijn om op straat door te brengen en er is voldoende afstand tot de kap. Met andere woorden, u maakt misschien geen reizen in realtime, een fatsoenlijk betalingsproces is nog steeds een behoorlijke financiering. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat ik in staat was om het beste één baan tegelijk te spelen, in plaats van de hele nacht lang op het scherm te blijven plakken. Zo uitwendig alledaags als het genieten mag lijken! Het is echter een tijdspoel die een mentale aftakeling kan vertonen, en is een uitzonderlijk spel met tussendoor pauzes.

U moet ook opletten voor het verkeer, omdat ze zich vreemd kunnen gedragen. Eerlijk gezegd ruiken ze bij het rijden, maar kunnen niet zeggen dat dit het doordrenken te veel vernietigt. In het licht van het feit dat integriteit beseft dat je in werkelijkheid een aantal god-achtige prats op pad krijgt. Het helpt dat de game er echt extreem volledig uitziet, zelfs op bescheiden frameworks zoals de mijne. Het is allesbehalve moeilijk om te lachen om de ruwe modellen die worden gebruikt voor chauffeurs en wandelaars! De wereld wordt in dat vreemde testsysteempad gewerkt, want het bestaat helemaal uit snelwegen en straten.

Enkele rollenspelelementen

Het is ook aanzienlijk meer geconsolideerd; u kunt bijvoorbeeld van Aberdeen naar Boedapest in slechts enkele uren verkennen. In ieder geval voelen stedelijke gebieden aan als stedelijke gemeenschappen, ongeacht hun verminderde omvang en accentuering op de moderne territoria. Het landschap tijdens het rijden in het veld kan verbazingwekkende perspectieven bieden. Elk land in Europa heeft zijn eigen karakter, en er is altijd een goede plek om te stoppen voor een foto.

Terwijl u dit doet, kunt u op dezelfde manier veel echte Europese radio-uitzendingen streamen terwijl u speelt. Vaak ben je verzekerd van die ideale tweede, wanneer je op de snelweg aankomt. Je raakt echter de versneller en abrupt begint zoiets als Radar Love op de radio te spelen! Tunes waarop u normaal gesproken niet zou afstemmen om u in deze specifieke omstandigheden echter volledig onberispelijk te voelen. Op het moment dat deze game voor het eerst uitkwam in 2012, waren de aanpassingsmogelijkheden volledig beperkt.

Euro Truck Simulator 2 Trailer

Bekijk het prachtige landschap

Behalve wat gekke op locaties en ongetwijfeld een paar optimalisaties die nodig zijn! Het gratis Euro Truck Simulator 2 is verder een opmerkelijk boeiende en rijke ervaring! Bovenal je in het leven van een vrachtwagenchauffeur of zelfs! Het bestaan ​​van een logistiek operator, manager. Hoewel een paar van de sim-aspecten een grotere simulatie zijn, in plaats van bijzonder complex! Bovendien is het omgaan met ding van uw persoonlijke vrachtwagenorganisatie redelijk barebones, het hele pakket komt collectief naar behoren.

Ondanks het feit dat dit niet de meest uiterlijk aangedreven game is, valt de betrouwbare introductie van de straten en stedelijke gebieden van Europa in ieder geval op. Van de staat van de verkeerslichten tot het klimaat van de landschappen, er heerst een gevoel van onafhankelijkheid in elk nieuw domein dat je onthult, en de vrachtwagens zelf worden liefdevol gereproduceerd met een onvoorspelbare mate van detail. Geclaimde vrachtwagens kunnen opnieuw worden geverfd en gereviseerd met allerlei onderdelen, en naarmate de speler verder komt, groeit het potentieel voor personalisatie.

Verscheidenheid aan landen

Misschien komt het beste tijdgedeelte van Euro Truck Sim 2 in ieder geval als de muziek. Met een simpele tik op de R toets. U kunt een menu openen dat gevuld is met Europese internetradiostreams met een breed assortiment aan melodieën. Of je nu de veertig beste hits of duistere Franse 80s-deuntjes nodig hebt, je hebt de mogelijkheid om iets te ontdekken dat de moeite waard is om te graven. Als ik de mogelijkheid heb om mijn overdrachten af ​​te maken met wat Peter Gabriel’s impact door de luidsprekers, klopt het geluk tien keer. Er is ook de keuze om muziek van de eigen pc op een rij te zetten, voor de individuen die hun auditieve aansporing niet aan het risico willen overlaten.

Aanpassingsmogelijkheden

Downloaden Euro Truck Simulator 2 nadat u overal kunt verdienen. Het is een grillige dalliance, maar toch een gerechtvaardigde toewijding die wordt gedomineerd door een wedstrijd die echt spectaculair is in wat hij doet. Omdat het een testsysteem is, zijn er onvermijdelijke stukjes die gematigd overkomen, en af ​​en toe kan beweging een beetje vervelend zijn. Het zoekt in ieder geval uit hoe je een sympathieke sim kunt zijn met een scherp gebruik van steeds herkenbare achtige componenten.

Een lange weg van een deel van de meer gespecialiseerde en meedogenloze sims die beschikbaar zijn! American Truck uitnodigend als waar, sympathiek en toch bereid om kritiek te uiten op de individuen die plat vallen. Het is buitengewoon in vergelijking met andere bouncing-focussen die iedereen die nieuwsgierig is naar sims zou kunnen hebben. Voor elke andere persoon is het nog steeds maar een verdomd fijne betrokkenheid bij zijn eigen recht.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 Gratis

Downloaden

Spel Euro Truck Simulator 2 Systeemeisen :

Euro Truck Simulator 2 spel Systeemvereisten (minimum)

CPU-SNELHEID: Dual-core CPU 2,4 GHz
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7
VIDEOKAART: GeForce GTS 450-klasse (Intel HD 4000)
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 120 MB

Euro Truck Simulator 2 spel Aanbevolen vereisten

CPU-SNELHEID: Quad-core CPU 3,0 GHz
RAM: 6 GB
Besturingssysteem: Windows 7 / 8.1 / 10 64-bit
VIDEOKAART: GeForce GTX 760-klasse (2 GB)
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 120 MB

 

 

 • Gratis Euro Truck Simulator 2
 • Euro Truck Simulator 2 Downloaden
 • Spel Euro Truck Simulator 2
 • Gratis Euro Truck Simulator 2
 • Downloaden PC Euro Truck Simulator 2
7 Comments
 1. KelLoathe says

  het werkt op mijn computer

 2. givibo says

  Perfect spel voor mij en ook allemaal goed

 3. souh says

  Bedankt voor dit gratis spel

  1. Hajat says

   hou echt van spel bedankt

 4. puqozi says

  Ik was het al gedownload en voor mij werkt alles <3

 5. GreatMan says

  was helemaal goed te downloaden

 6. XRumerTest says

  Dat is wat ik zoek thx

Leave A Reply

Your email address will not be published.