American Truck Simulator PC game Gratis spellen downloaden of volledige activering

0

Amerikaanse Truck Simulator PC Dutch is een truck driving simulator ontwikkeld door een team van SCS Software, bekend om de totstandbrenging van de Euro Truck Simulator 2. Zoals je misschien al geraden, de Tsjechische studio neemt ons dit keer in Noord-Amerika, waar belichaamd door de bestuurder van een van de vele beschikbare vrachtwagens . In de game gaan we langs de weg in Californië, Nevada en Arizona, waar hij de volgende steden: Los Ageles, Las Vegas, San Francisco en San Diego. Als voor de auto, die in staat zal zijn om een ritje te maken zijn onder andere modellen van Peterbilt en Kenworth T680 579. Elke auto in het spel is gebaseerd op de officiële licentie, waardoor hun levensecht in termen van prestaties en het uiterlijk.

American Truck Simulator Dutch Downloaden PC

American Truck Simulator Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

De game kun je plaatsnemen in de cabine van de krachtige 18 verrijdbare en doorkruisen de gebieden van Noord-Amerika, waarbij op tijd te bezorgen transiteert. De makers hebben geprobeerd om een getrouwe afspiegeling van de wegenkaart, zodat u het systeem van de interstate highways en autowegen. In de premiere-versie van de game waren twee staten: Californië en Nevada. Meer worden toegevoegd naarmate DLC content. Productie SCS Software stelt ons in staat om typisch voor dit soort productie het carrièrepad van een gewone bestuurder werkzaam in dienst van een transportbedrijf, waarmee u uw eigen bedrijf met tientallen werknemers.


Een van de belangrijkste onderdelen van de Amerikaanse Truck Simulator PC Downloaden is natuurlijk een vloot van voertuigen – onder hen vinden we in deze onderdelen merken zoals Kenworth en Peterbilt en hun modellen zijn gereproduceerd met de grootst mogelijke aandacht aan diverse details. Een belangrijke nieuwigheid ten opzichte van de Euro Truck Simulator 2 patrouille politie patrouilleren in de wegen en de keuze van de parkeerplaats opleggers target point – afhankelijk van ons vermogen om te manoeuvreren en achteruitrijden van de trekker-aanhanger, laat de aanhangwagen alleen in open ruimte of wij zullen opdagen en park, bijvoorbeeld, een zeer smalle tunnel. Daarbij vastgestelde verkeer, waardoor manoeuvres artificial intelligence de regels naleven en de lidstaten waren bedekt met een dichte wegennet mapping feiten.

American Truck Simulator – Trailer


De game Amerikaanse Truck Simulator PC Dutch brengt de actie naar een ander continent, het wild niet echter belangrijke veranderingen en verdere bestaat uit career drivers TIR, die strekt tot verrijking van het vervoer tussen steden van verschillende soorten goederen. Het spel maakt ook gebruik van een nieuwe grafische engine, die preciezer vertegenwoordigt bezochten onze stad, gelegen tussen de twee gebieden en natuurlijk dezelfde machine.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2.4GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
 • Memory: 4 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTS 450 v3 / ATI Radeon HD 6770
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 3 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9650 3.0GHz / AMD Phenom II X4 965
 • Memory: 6 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 11
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 3 GB

American Truck Simulator Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.