American Truck Simulator Downloaden

0

American Truck Simulator Downloaden is een truck driving simulator ontwikkeld door een team van SCS Software, bekend om de totstandbrenging van de Euro Truck Simulator 2. Zoals je misschien al geraden, de Tsjechische studio neemt ons dit keer in Noord-Amerika, waar belichaamd door de bestuurder van een van de vele beschikbare vrachtwagens . In de game gaan we langs de weg in Californië, Nevada en Arizona, waar hij de volgende steden.

American Truck Simulator Downloaden

American Truck Simulator Downloaden

PC Downloaden Game
Maar als je verder wilt reizen

De game kun je plaatsnemen in de cabine van de krachtige 18 verrijdbare en doorkruisen de gebieden van Noord-Amerika, waarbij op tijd te bezorgen transiteert. De makers hebben geprobeerd om een getrouwe afspiegeling van de wegenkaart, zodat u het systeem van de interstate highways en autowegen. In de premiere-versie van de game waren twee staten: Californië en Nevada. Meer worden toegevoegd naarmate DLC content.

Productie SCS Software stelt ons in staat om typisch voor dit soort productie het carrièrepad van een gewone bestuurder werkzaam in dienst van een transportbedrijf, waarmee u uw eigen bedrijf met tientallen werknemers. Als voor de auto, die in staat zal zijn om een ritje te maken zijn onder andere modellen van Peterbilt en Kenworth T680 579. Elke auto in het spel is gebaseerd op de officiële licentie, waardoor hun levensecht in termen van prestaties en het uiterlijk.

American Truck Simulator Downloaden

Maar ze hebben het uiterlijk

Een van de belangrijkste onderdelen van de American Truck Simulator Downloaden is natuurlijk een vloot van voertuigen. Onder hen vinden we in deze onderdelen merken zoals Kenworth en Peterbilt en hun modellen zijn gereproduceerd met de grootst mogelijke aandacht aan diverse details. Een belangrijke nieuwigheid ten opzichte van de Euro Truck Simulator 2 patrouille politie patrouilleren in de wegen en de keuze.

De parkeerplaats opleggers target point afhankelijk van ons vermogen om te manoeuvreren en achteruitrijden van de trekker-aanhanger, laat de aanhangwagen alleen in open ruimte of wij zullen opdagen en park, bijvoorbeeld, een zeer smalle tunnel. Daarbij vastgestelde verkeer, waardoor manoeuvres artificial intelligence de regels naleven en de lidstaten waren bedekt met een dichte wegennet mapping feiten.

Waaronder San Francisco

De game American Truck Simulator brengt de actie naar een ander continent, het wild niet echter belangrijke veranderingen en verdere bestaat uit career drivers TIR, die strekt tot verrijking van het vervoer tussen steden van verschillende soorten goederen. Het spel maakt ook gebruik van een nieuwe grafische engine, die preciezer vertegenwoordigt bezochten onze stad, gelegen tussen de twee gebieden en natuurlijk dezelfde machine.

Er zijn twee overheersende benaderingen van spelen. De ene werkt als contractpistool voor lease en neemt transportopdrachten op zich waarbij uw vrachtwagen- en benzinekosten door uw bedrijf worden gedekt. Dit is de gemakkelijkste en meest toegankelijke manier om te spelen, en naarmate je hogerop komt, kun je XP uitgeven om meer nuttige banen te ontlasten, waaronder langere transporten en kwetsbare of risicovolle vracht.

American Truck Simulator Downloaden

Gelegen aan de zonovergoten westkust

Zodra u genoeg geld heeft verdiend om uw persoonlijke vrachtwagen te kopen of een banklening af te sluiten als u ongeduldig bent, kunt u uw eigen bedrijf starten. Je kiest uit in welke metropool je je voornamelijk bevindt en personaliseert en verbetert je truck mogelijk. Uiteindelijk huur je chauffeurs in en creëer je je eigen transportgemeenschap. Het is een tamelijk bezorgde bedrijfscontrolesimulatie, maar volledig optioneel.

Hiermee verdien je geld dat je kunt besteden aan het ontgrendelen van de andere man van het spel: je eigen bedrijf gaan wandelen. Bij de release wordt American Truck Simulator Gratis geleverd met twee staten: Californië en Nevada. Er worden er in de loop der jaren misschien wel meer afgeleverd, maar het is enigszins teleurstellend dat je nog niet van kust tot kust kon rijden. Toch is het een enorm gebied, en je kunt steden bezoeken.

De omgeving normaal gesproken

Als gevolg hiervan zal de nieuwe instelling, als u al opgebrand bent op ETS, niet voldoende zijn om uw enthousiasme weer aan te wakkeren. Het is een zeer vergelijkbare ervaringsnorm. De bestelwagens waarvan er bij de lancering de beste twee verkrijgbaar zijn, voelen niet alleen zo buitengewoon aan in vergelijking met hun Europese tegenhangers. Het lijkt meer op een nieuwe release dan op een compleet vervolg.

Maar als SCS net zo onvermoeibaar en gepassioneerd is met voortdurende updates als met Euro Truck Simulator 2, zal ATS het beste beter worden omdat het groeit. Amerika is een groot, gevarieerd land met een aantal bijzondere omgevingen, en meer staten om doorheen te reizen zullen zorgen voor extra interessante reizen. Voorlopig is dat een beschaafde, ongewoon spannende simulator waar je moeiteloos uren aan kunt verliezen.

Hoe American Truck Simulator PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op American Truck Simulator Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van American Truck Simulator

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E4600 2,4 GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTS 450 v3 / ATI Radeon HD 6770
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 3 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Quad Q9650 3,0 GHz / AMD Phenom II X4 965
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 3 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.