Tom Clancys The Division Downloaden

5

In Tom Clancys The Division Downloaden komen we in het gebied van ​​New York, die ten prooi vielen aan de epidemiologische aanval en dat in een paar dagen veranderd in complete anarchie en de gevaren van de stad. De speler neemt de rol van een vertegenwoordiger van de titel, een onafhankelijke organisatie de divisie. De leden werken op het principe van de sluimerende, goed opgeleide civiele verdediging agenten die actief is in dergelijke crisissituaties.

Tom Clancys The Division Downloaden

Tom Clancys The Division Downloaden

PC Downloaden Game
Vervolgt

In confrontaties met vijanden helpt ons ook onze apparatuur. Game ontwikkelaars hebben een breed scala aan wapens en uitrusting verdeeld in typische MMO categorieën gepresenteerd met verschillende kleuren van de gewone, wit, de legendarische gouden apparatuur bewaakt door de krachtigste tegenstanders. Elk wapen heeft zijn eigen statistieken en kan verder worden verbeterd door het vergroten van de verschillende soorten componenten.

De nauwkeurigheid, kans op kritieke schade of verminder recoil. We moeten kiezen voor een paar soorten munitie 0010, giftig en granaten. Het is onze taak om de orde in chaos verzeild New York City. We observeren de actie vanuit achter de held en neemt ons mee op een nauwkeurige kaart van ​​Manhattan één van de arme wijken van New York City. Het inschuiven van de gordijnen die ons beschermen tegen vijandig vuur.

Tom Clancys The Division Downloaden

Vol suggestieve visuele momenten

Het tempo van de divisie, het verlies van door deelnemers aangestuurde momenten en de algemene tandeloosheid en leegte van de open wereld. Voel je veel beter als The Dark Zone een groter, of op zijn minst een beter geïntegreerd onderdeel van de belangrijkste gameplay-loop van The Division zou zijn, maar het is letterlijk afgesloten en apart opgeslagen als alternatief.

Het maakt niet uit hoe goed je het doet in de Dark Zone, het heeft nooit invloed op wat dan ook, afgezien van je buit, dus totdat je de limiet bereikt en je kennis hebt verschoven van levelontwikkeling naar buitontwikkeling, lijkt het alsof je daarheen gaat als verspilde tijd. En tegen de tijd dat dat gebeurde, had de Divisie haar welkom al grotendeels weggevaagd. Mogelijk bij mij omdat de agressor.

Onverlicht Times Square

Maar ontwikkelaar Massive heeft de kans/prijsstabiliteit dramatisch gekanteld ten opzichte van mensen die zich zouden herinneren dat ze andere gamers hadden aangevallen om hun buit te lenen. De beloningen voor vaardigheden worden momenteel gecompenseerd door de risico’s om als een schurk te worden geclassificeerd, in de hele zone te worden opgejaagd en waarschijnlijk urenlang aan Dark Zone-rangorde te verliezen als straf.

De gameplay bestaat uit een combinatie van klassieke shooting TPP met uitgebreide RPG elementen. In de afdeling is niet alleen belangrijk, maar ook de bijbehorende ontwikkeling van onze karakter, hetgeen samen met verdere niveaus van ervaring met het ontwikkelen van zijn mogelijkheden in drie bomen ontwikkeling. Dezelfde confrontaties zijn dynamisch, ofschoon in de loop je hoeft te onthouden over tactiek.

In ieder geval voor een tijdje

Het verhaal van de game Tom Clancys The Division Gratis verwijst naar de beroemde Richtlijn 51, ondertekend net vóór het einde van de ambtstermijn van president George W. Bush en continuïteit te waarborgen in geval van buitengewone bedreiging voor het land. De makers van de studio massaal amusement spelers een alternatieve visie op geschiedenis, waarin een fictieve bedrijf donkere winter.

Tot op heden slechts gesimuleerd bij een bioterroristische aanslag moest gebeuren eigenlijk. Actie De divisie begint in zwart vrijdag, waaronder wordt verstaan de periode beginnend christmas shopping day in de VS promotie en verkoop. Dat is de dag besloot te gebruiken terroristen van een onbekende organisatie voor de verlamming van de wereld met een dodelijk virus, die de vervoerder zou worden van hand tot hand Amerikaanse bankbiljetten.

Tom Clancys The Division Downloaden

Van de schilderachtige kerstverlichting

De game Tom Clancys The Division Downloaden wereld niet zelf. Naast ons, ze spelen met andere mensen met wie we kunnen. Beide samenwerken en concurreren. Jurering PvP, maar die is beperkt tot bepaalde gebieden op de kaart, de zogenaamde. Donkere zones. In hun gebied zijn de spelers vrij om aanval, er zijn ook krachtiger, computertegenstanders throwing betere items die je kan vanuit dit gebied alleen op specifieke punten in het donkere zone.

Wanneer als gevolg van hun optreden in de New York real pandemie uitbreekt, en de inwoners van paniek en zijn in staat om alles te doen om te overleven in actie leden van de titel geheim agentschap genaamd de Ubisoft. Aangestuurd door speler agenten hebben niet alleen met het dodelijke virus en de effecten veroorzaakt door hem, maar ook voor de daders van de aanslag.

Hoe Tom Clancys The Division PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Tom Clancys The Division Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Tom Clancys The Division

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2400 / AMD FX-6100
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7770
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 / AMD FX-8350
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 40 GB

 

 

5 Comments
 1. rardKnods says

  Bedankt voor gratis spel !!!!

 2. Robertdyene says

  Gratis originele versie! Geweldig

 3. ramboBub says

  Geweldig werk, man, bedankt ervoor

 4. Mixcef says

  leuk gratis spel

 5. Lemia says

  echt gratis spel bedankt

Leave A Reply

Your email address will not be published.