Company of Heroes 3 Download gratis

0

Company of Heroes 3 Download gratis komt dichterbij en brengt tal van nieuwe functies met zich mee die even onverwacht als opwindend zijn. De collectie is een van de aangename RTS-nietjes die er zijn en slaagt erin om zijn vlag stevig te planten, zelfs op een bepaald moment van de neergang van het genre. En met een veel kleiner onderwerp in de arena van de werkelijke tijdbenadering in de afgelopen tijd, is een gloednieuwe Company of Heroes 3 gratis meer dan welkom.

Company of Heroes 3 Download gratis
Company of Heroes 3 Download

 

Conflicten in Noord Afrika

We hebben al ongeveer 11 uur gespeeld en met veel leden van de groep gepraat, en de gloednieuwe inzending is beter dan het behouden van de lijn. Er zijn al twee openbare playtests van de multiplayer geweest. Dus terwijl we wachten op de release, zullen we ook alles wat we bestuderen in deze enorme functie stoppen, dus blijf studeren om erachter te komen wat we weten over Company of Heroes 3 Download gratis.

De strategie meesters van Relic brengen ons nog een keer terug tot de Tweede Wereldoorlog. Kortom een glorieuze kakofonie. Het beheersen van de eb en vloed van gevechten kan veel zijn, zoals Fraser in zijn tijd ermee opmerkte. De chaos van multiplayer, Company of Heroes 3 Download wanneer het meer dan 1v1. Er gebeuren overal op de kaart dingen, maar zelfs recht voor je gebeurt er vaak zoveel dat het in eerste instantie moeilijk kan zijn om je hoofd erbij te houden. Company of Heroes 3 Download

Onderdeel van de oorlog

Duellerende tanks, infanterie die wordt neergemaaid door middel van beschietingen, artillerie die de regio beukt totdat het is geterraformeerd, huizen die instorten er zijn momenten waarop alles wordt verwaarloosd over wat verondersteld wordt te doen en gewoon staren, geïnspireerd en geïntimideerd. Na gevechten via het west company of heroes 3 pc download en oostfront, zet Company of Heroes 3 Download nu koers naar de Middellandse Zee.

Het mogelijk om ze allemaal tevreden te houden, waardoor je een grotere verscheidenheid aan voordelen kunt krijgen. Zelfs als je dat niet doet, zal het effect van die op flip gebaseerde totale woordenstrijd toch dingen veranderen. Je vecht Company of Heroes 3 free Download uit in een marketingcampagne die zich door heel Italië afspeelt, en Noord-Afrika is nu ook getoond, waarin je territorium verovert, in schermutselingen komt en op maat gemaakte veldslagen voert. Company of Heroes 3 Download

Realistische simulatie van de Tweede Wereldoorlog

De Noord-Afrikaanse campagne is een extra eerlijke RTS Company of Heroes 3 Download campagne dan de open kaart van Italië. De Noord Afrikaanse operatie is een lineair verhaal, vertelde senior opdrachtnaaister David Milne me op een bepaald moment in de onthulling. Dus de gamers gaan elke onderneming een voor een doornemen en spelen en genieten van het einde van het hele verhaal zoals we het hen vertellen. Je kunt spelen tegen de Duitse.

Britse en Amerikaanse strijdkrachten, ook al speel je tijdens de campagne gewoon tegen de geallieerden. Belangrijk is dat je ze bijna allemaal tegelijkertijd kunt besturen, waardoor je een heel groot speelveld hebt om mee te Commandos 3 HD Remaster Download spelen. De samenwerking en angst tussen de geallieerden maken een groot deel uit van de campagnes, waaronder een Italiaanse partijdige liaison, willen Company of Heroes 3 Download.

Filmisch leger

De campagnes van Company of Heroes 3 Download for pc zijn turn based en vinden plaats op grote kaarten die doen denken aan Total War. Je hebt afzonderlijke doelen, maar in elk ander geval kun je deze kaarten ontdekken en veroveren zoals je wilt, zodat je je eigen weg naar de overwinning kunt vinden. Relic heeft een ‘holistische lus’ gecreëerd waardoor de campagnes onlosmakelijk verbonden blijven met de RTS gevechten.

Alles wat je zou kunnen doen in een echt tijdgevecht, zou je kunnen doen op de turn-based totaalkaart, of het nu je luchtdruk gebruikt om een plek te verkennen, je ingenieurs om mijnen uit de weg te ruimen of je artillerie om vijandelijke eenheden te vernietigen. Wanneer je met een vijand op de kaart communiceert, mag je vuur ruilen voordat je in een RTS-oorlog springt, en als je genoeg schade aanricht, kun je ze vernietigen voor het hoofdgevecht.

Company of Heroes 3 Download

Zet hun zware wapens op het spel

Naarmate je meer territorium inneemt, krijg je meer middelen die aan je troepen kunnen worden besteed. Elk stuk territorium geeft je iets, ook al profiteer je ervan, je wilt je aanvoerlijnen openhouden, en een verbroken link betekent dat je apparaten eronder zullen lijden. Sommige locaties geven je ook toegang tot zee- en luchtenergie, waardoor Company of Heroes 3 Download drie recht in een echte mixed hands-recreatie verandert.

Met een vliegbasis onder jouw bevel kun je vliegtuigen op verkenningsmissies sturen, bombardementen uitvoeren en troepen laten vallen achter vijandelijke sporen. Schepen kunnen in de tussentijd troepen op enige afstand verschepen of vijanden bombarderen vanuit de veiligheid van de kust Company of Heroes 3 Download. Dit alles zal een zegen zijn op de campagnekaart, maar je kunt ze ook allemaal in missies gebruiken. Company of Heroes 3 Download

Bereikt door gebouwen te vernietigen

Bedrijven zijn uw nummer één eenheden binnen de campagne, van Amerikaanse luchtlandingstoestellen tot Indiase artillerie. Ze hebben commandanten, technische struiken en kunnen communiceren in zowel marketingcampagnes how to download Company of Heroes 3 Gratis. Ze hebben allemaal toegang gekregen tot de algemene troepen van hun koninkrijk, maar komen ook met bepaalde talenten en troepen die afhankelijk zijn van hun type.

Een bedrijf in de lucht kan bijvoorbeeld grotere soldaten en wapens uit de lucht oproepen. Ondercommandanten zijn in wezen adviseurs. In de Italiaanse campagne heb je vertegenwoordigers van Amerikaanse en Britse strijdkrachten, naast de Italiaanse partizanenverbinding. Ze verschijnen zo nu en dan, adviseren je en leiden je in de richting van mogelijke kansen. Ze weerspiegelen ook de spanning van deze alliantie, elk met hun eigen mening over hoe de oorlog te winnen.

Volledig 3D weergegeven

De Amerikaanse ondercommandant zou kunnen voorstellen om eerder een plaats te bombarderen dan troepen te sturen, maar de partizanenverbinding zou mogelijk rekening houden met het feit dat er nog steeds burgers in de buurt zijn, wat Company of Heroes 3 Download for free subtielere aanpak suggereert. Door je ondercommandanten blij te maken, krijg je verschillende voordelen en hoewel sommige van je keuzes je ondergeschikten kwaad zullen maken.

Hoe Company of Heroes 3 pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Company of Heroes 3 Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Company of Heroes 3

Systeemvereisten Minimaal

CPU: Intel i5 6e generatie of AMD Ryzen met 4 cores 3GHz
RAM-geheugen: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 950, AMD Radeon R9 370
PIXELSCHADUW: 5.1
VERTEX-SCHADER: 5.1
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 40 GB
SPECIALE VIDEO-RAM: 2048 MB

Systeemvereisten Aanbevolen

CPU: Intel i7 8e generatie of AMD Ryzen met 8 cores 3GHz 
RAM-geheugen: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 1660, AMD Radeon RX 5600 of gelijkwaardige prestaties
PIXELSCHADUW: 5.1
VERTEX-SCHADER: 5.1
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 40 GB
SPECIALE VIDEO-RAM: 6144 MB

Company of Heroes 3 GratisCompany of Heroes 3 Download

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.