Ixion Download gratis

0

Vandaag gaan we Ixion Download gratis observeren, je wordt op een uitdaging gestuurd om een nieuw huis voor de mensheid te ontdekken met een nieuw gebouwd ruimtestation genaamd tycoon. Ontwikkelaar Kasedo Games Warhammer 40.000: Mechanicus is niet verlegen geweest om de Ixion gratis te evalueren en zei dat het de druk probeert uit te oefenen die The Planet Crafter Download met zich meebrengt.

Ixion Download gratis Ixion

Downloaden

Bemanning en voertuigen

Er is nog maar een kwart te krijgen dat een stuk stof geeft om Ixion Download de eerste bedrijfssysteemhuizen in de infrastructuur van uw werknemer te bouwen en een technologische lading en mijnbouw te leveren. De vrachtschepen kunnen je helpen om te veranderen met verschillende soorten of activa te verwerven die je mijnbouw en wetenschapsschepen hebben gevonden, zelfs als de wetenschapsschepen naar planeten of verschillende.

Dus overlevingsonderzoek en constant groeiende nieuwe technologieën voor de rijke persoon maken ook deel uit van de sport. Het verhaal zelf is behoorlijk opwindend en draait om een werkgever die dolos AEC wordt genoemd en die je naar de ruimte stuurt om Ixion Download en nieuwe planeten te vinden waarop de mensheid kan leven nadat de aarde een toenemend aantal catastrofes en crises doormaakt. Ixion

De wetenschappelijke capaciteiten van het schip

Het hoofd van het bedrijf, een charismatische maar excentrieke jongeman, heeft hoge verwachtingen van je avontuur en erg wilde, maar moderne gedachten en ondanks het feit dat de demo niet al te veel van het verhaal prijsgeeft, eindigt het met een mooie cliffhanger die zorgt er zeker voor dat je extra van het spel moet actie en ontdekken wat er aan de hand is. Ixion Download is over het algemeen niet de grootste fan van stadsontwikkelaars en speelt ze niet massaal.

Locaties kunnen worden gestuurd om missies te voltooien om te worden beloond met bronnen en technologische kennisfactoren. Ixion Download heeft iets unieks en pakte me meteen vast. De besturing is vrij eenvoudig opgeslagen en is gemakkelijk te onderzoeken en te begrijpen. Van wat er allemaal aan de hand is. Terwijl het waarschijnlijk volledig zal worden uitgebracht, wordt niet beschouwd, maar aan de tenminste 2022 wordt gegeven omdat het jaar. Ixion

De nodige ruimtesprong

De besturings en constructietools zijn gemakkelijk te ontdekken en goed uitgelegd en Ixion Download het is niet overdreven ingewikkeld. Wat meestal van vitaal belang is voor mij bij het bouwen van videogames in de stad, omdat je niet naar het spel hoeft te kijken om het te spelen, je hebt het standaard nodig om het geluk van uw burger in het oog te houden en voor voldoende bezittingen, maaltijden en elektriciteit te zorgen om de reis gaande te houden.

De demo wordt ook geleverd Ixion Download met een aantal missies die je moet voltooien en een paar activiteiten die je moet oplossen, zoals mensen die uitgeput zijn door extra tijd of ziek worden en jij als beheerder moet dit allemaal uitwerken en proberen de juiste keuzes te maken. In de demo gebeurde dit allemaal in een goed tempo zonder overweldigend te zijn, wat het hele spel erg ontspannend maakte.

Mijnbouw en kolonisatie

Wat echt leuk is, behalve dat, zijn de goed gemaakte tussenfilmpjes om het verhaal te informeren en dat de berichten die je ontvangt volledig stem zijn, ongeacht of het je ingebouwde assistent Eden is die je begeleidt via de demo of de oproepen die je ontvangt, bijvoorbeeld van de CEO van de onderneming die je de tijd geeft om je station te besturen terwijl je er aandacht aan besteedt en je niet te veel afleidt omdat je de berichten niet zelf hoeft te bestuderen.

Bovendien zijn de foto’s en de geluidslay out erg goed gemaakt en loopt de sport mooi zonder. Enorme problemen als je axion zelf wilt uitproberen, je zou dit kunnen proberen door de losse demo op Steam te downloaden als een manier die je tot 7 maart kunt krijgen. Ixion Download De speeltijd van de demo is een uur klaar en hoewel het nu niet alles weergeeft, geeft het je nog steeds een uitstekend idee van wat je kunt verwachten in de allerlaatste game. Ixion

Reis door de sterren

Dat is alles jongens en wens dat u geniet van dit recreatieoverzicht. Als je dit spel leuk vindt, evalueer dan alsjeblieft de vergunningmeldingsknop, het zal ons helpen. Wat het oorspronkelijke concept van de Ixion Download betreft, zegt Monnereau dat het voortkwam uit een paar conceptuele kunstwerken van een NASA-studie uit de jaren 70 aan de Stanford University. Het kunstwerk suggereert een enorm ruimtestation in de vorm van een ring.

De Stanford torus, die synthetische zwaartekracht genereerde Ixion Download te draaien en veranderde in huizen, bomen of zelfs rivieren en wolken. Terwijl je je metropool bouwt en de melkweg verkent, kun je de overblijfselen tegenkomen van eerdere missies naar de beroemdheden, waarmee je bronnen kunt redden en zelfs het aantal van je kolonie kunt toevoegen met behulp van het redden van de cryogeen bevroren overlevenden die je ontdekt.

Je kunt ook Nieuwe

Schepen samenstellen om planeten te analyseren en uit te Ixion Download wisselen met verschillende facties, wie ze ook zijn. En je moet je schip in scheepsvorm houden, aangezien de integriteit van de romp kan worden getest door middel van sabotage door gevaren in de omgeving en zelfs van binnenuit. Je kunt ook nieuwe schepen samenstellen om planeten te analyseren en uit te wisselen met verschillende facties, wie ze ook zijn.Ixion

Sci-fi stedenbouwer

Wat betreft de algehele gameplay trailer, je kunt deze hieronder bekijken om precies te zien hoe Ixion gratis zal spelen. Spelers moeten een stad bouwen binnen het beperkte gebied van hun levering, bronnen zoeken, missies doorgeven en de uitgestrektheid van het gebied ontdekken terwijl de Tiqqun aan de stop van de aarde ontsnapt. Als je eenmaal een dockingstation hebt gebouwd, kun je ook een waarheidsgetrouw klein beetje gebiedsverkenning doen.

Waarbij je verschillende onderzoeksvaartuigen naar nabije planeten en systemen van bekende personen stuurt om meer middelen te verzamelen, gestrande groepsdeelnemers van verschillende schepen te redden en intelligentie te verwerven. Ixion Downloadheeft drie unieke gezichtspunten waar je op elk moment doorheen kunt fietsen: het interieur, waarin je het maximale uit je gebouw zult halen, het buitenleven.

Ixion is een ruimteschip

Had een buitengewone tijd om alle 3 het hele uur door te nemen, het kostte me ongeveer om dat eerste demo hoofdstuk af te maken, en ik voelde dat er een gezonde mix van dingen was om op elk moment mee aan de slag te gaan. Ik kan me ook voorstellen dat het behouden van de top van zes van deze uitgebreide hangars in plaats van alleen de enige die het hoofd moet bieden in de latere levels van het spel een hele opgave zal zijn.

En je moet je schip in scheepsvorm houden, aangezien de integriteit van de romp kan worden getest door middel van sabotage door gevaren in de omgeving en zelfs van binnenuit. Waarin je uiteindelijk grote stukken bredere Ixion Download zult gebruiken, en de planetaire apparaat, waar u misschien al dat verkennen doet. Maar ik kijk er naar uit om het eens te proberen. Grotere uitdagende momenten zouden kunnen zijn in de laatste game.

Hoe Ixion pc instructies te downloaden

  • Stap 1 : Klik op Download Ixion Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Ixion

Systeemvereisten Minimaal

Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: AMD Radeon RX 590
CPU: Intel Core i5-3570K
Bestandsgrootte: 20 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits

Systeemvereisten Aanbevolen

Geheugen: 16GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 2060
Processor: Intel Core i7-4790
Bestandsgrootte: 20 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bits

Ixion Gratis
Ixion

Downloaden

Leave A Reply

Your email address will not be published.