The Planet Crafter Download gratis

0

Helemaal alleen op deze coole The Planet Crafter Download gratis. Er is bijna niets om je te ondersteunen. Alleen, je zou deze anonieme planeet moeten veranderen in een wereld die voor altijd geschikt is. Voor sommigen is dit misschien een graag ontvangen en stimulerende test. The Planet Crafter Download is een uithoudingsvermogen in een open wereld waarin avonturen spel worden gemaakt met het oog op een afgelegen, obscure planeet in de verre ruimte. Er zijn geen gevaren van dieren of wreedheid om mee te vechten, alleen je eigen behoeften aan lucht, water en voedsel.

The Planet Crafter

The Planet Crafter Download gratis

Downloaden
 

Gewenst qua kwaliteit

De game is momenteel een eenzame spelerservaring, maar dit is doelbewust gedaan om een ​​fenomenale ontmoeting voor de speler te maken door de spelmechanica en beweging op te schonen. The Planet Crafter Download, gemaakt door de groep van twee ontwerpers bij Miju Games, is een duidelijke demonstratie van de mogelijkheid dat, ervan uitgaande dat je een game samenstelt die je heel graag zou willen spelen, anderen The Planet Crafter Download gratis zullen koesteren. De vreemde Jurassic World Evolution 2 heeft je op een planeet aangesteld om de interactie tussen terravorming voort te stuwen en het leefbaar te maken voor mensen.

Er is niet veel anders bekend als je je nu buiten je drop-eenheid begeeft. Je belangrijkste richtlijnen zijn om een ​​blauw klimaat te maken. Na verloop van tijd wordt een groter deel van het verhaal aan je onthuld. Je ontdekt dat je een veroordeelde bent die mogelijk een levenslange opsluiting op deze planeet dient, beschuldigd van zijn terravormingsinspanning. Het is je niet toegestaan ​​om de planeet te verlaten en je mag geen verbinding maken voor hulp.

Inhoud in één reis

Als je je naar de verre uithoeken van de planeet waagt, zul je veel vernietiging zien van ruimteschepen van veranderende afmetingen, kapotte satellieten en zelfs wat lijkt op een Goliath Stargate. Wat is er met deze boten aan de hand? Bovendien, om welke reden was er zoveel raamwerk over om te sterven op deze rode woestijnplaneet. Een van de interessante delen van het verhaal is de manier waarop niet veel van uw vragen worden beantwoord, zodat u het geheim van waar u zich bevindt kunt raden.

Je bent op deze planeet aangekomen bij de introductie in de wereld van The Planet Crafter Download gratis, en elke fase die het doormaakt zal een buitengewone ontmoeting zijn. We zagen dit idee als wat ons in de val liet lopen en waarom het zo moeilijk blijkt te zijn om te stoppen met spelen, omdat je continu moet zien wat er komt. Je meest memorabele uur of zo in de wereld zal lastig zijn. De excursie om het te zien veranderen en je kleine ontwikkeling te zien ontwikkelen, is een lonende onderneming die spelers van dit soort zouden moeten onderzoeken.

Overleven en verkennen in de eerste persoon

Wanneer het voor het eerst regent, zal het lijken alsof je je kind haar meest memorabele stappen ziet maken. Zo tevreden! Variety speelt een essentiële rol in The Planet Crafter Download gratis. De lucht is ernstig rood wanneer je voor het eerst begint en helpt je te herinneren hoe buitenaards deze planeet is. Iets zo basaals als de lucht die blauw wordt, voelt als een prestatie die vergelijkbaar is met het behalen van een hoge score in je nummer één arcadespel. Er klopt iets niet aan het terraformeren van een losmakende planeet.

De vuile zwavelkloof is beladen met een ongewenste, oogverblindende gele wolk die een geheel unieke toon heeft van de saaie, heldere osmiumgrot. Wat meer is, in een verbluffende presentatie van angst en verwondering, zal een assortiment van meteorenstormen de toon van de lucht veranderen terwijl proppen gloeiende steen en mineralen het oppervlak van de planeet bekogelen. Wanneer u uw doel kent, kunt u uw boodschappen op een afgeleide manier benaderen. Voor andere mensen een onvoorstelbare discipline.

Verken de planeetwereld

Terwijl spelers deze ongewone nieuwe planeet doorkruisen, kunnen ze de genegenheid voelen voor een kleine groep. The Planet Crafter Download gratis is nog steeds in vroege toegang, en dat betekent dat iedereen die de game momenteel koopt, maanden of jaren kan anticiperen op verdere verbeteringen en inhoudsupdates. Je zou op verschillende manieren niet de mogelijkheid hebben om te vertellen dat dit een game met vroege toegang is. Het lijkt erop dat er een volledig doordacht hardware-ontwikkelingsraamwerk is dat de speler compenseert voor het behalen van het hoofddoel.

Of je nu echt activa wilt verzamelen of wat verder wilt onderzoeken, het voelt af en toe alsof deze game The Planet Crafter Download gratis is. Het geeft u alle fundamentele activa die u moet betalen; je moet weten hoe je ze moet gebruiken. Volgens de gids wil Miju Games later weinig ongetemd leven, voertuigen en nieuwe planeten toevoegen, ervan uitgaande dat het spel over het algemeen wordt verwelkomd, en de spelersbasis verlangt naar verdere vooruitgang van deze elementen. Ze zijn ook van plan om meer tevreden verfrissingen te leveren tijdens vroege toelating om meer schokken te brengen.

Ontgrendelbare knutselgereedschappen en uitrusting

De huilende bries is een consistente update dat deze slapende wereld een onoverwinnelijke hoeveelheid werk nodig heeft om het redelijk te maken. Het is in ieder geval af en toe verontrustend om andere herkenbare geluiden niet te horen, zoals bewegende bladeren of een vogelchip The Planet Crafter Downloaden. Een van de extra interessante gelegenheden die Planet Coaster met de game zou zeggen, waren de klimatologische geluidstriggers die me lieten weten dat er een meteorenregen zou plaatsvinden. Koppel dit aan de veranderende variëteit in de lucht, en het podium is klaar voor een verbazingwekkende gelegenheid.

Uw zuurstoftank is tergend klein en u zult snel zonder lucht komen te zitten. Je meest gedenkwaardige ding om aan te pakken is om jezelf in te stellen met de basis om rond te komen en de hardware te maken die je nodig hebt om te beginnen met terraformen. Liefhebbers van onderzoek naar interesse zullen dol zijn op The Planet Crafter Download gratis. Zodra je voldoende zuurstof hebt om als zodanig te doen, zul je heuvels en grotten in de buurt onderzoeken, op zoek naar absoluut alles dat je kan helpen om langer vol te houden.

The Planet Crafter Trailer

Breng de wereld tot leven

Het oppervlak van de planeet is bedekt met ruimtevernietiging en vernietigde schepen die overweldigend zijn voor de nieuwsgierige terraformer. Van alle details die u in de gaten zult houden, zal de Terraformation Index de meest bevredigende zijn. Dit nummer is rechtstreeks verbonden met uw inspanningen in de wereld van The Planet Crafter Download gratis. Hoe meer je bouwt, hoe sneller dit getal tikt, en hoe meer je die gelukzalige input zult voelen.

De gratis Planet Crafter-download is nog steeds in vroege toegang, dus de algemene mate van herspeelbaarheid is een beetje onduidelijk. Alles bij elkaar genomen staan ​​de ingangen volledig open voor lange periodes van aangepaste basisstructuur en aangepaste terraforming. Om te beginnen zijn de twee Franse ontwikkelaars achter deze onderneming op een agressieve excursie vertrokken met deze game. Amelie en Brice hebben iets gemaakt dat een karakteristieke aantrekkingskracht heeft die een niet-reguliere game kan. Na twee jaar vooruitgang hebben ze onlangs hun sciencefiction uithoudingsvermogenspel afgeleverd.

De elementen overleven en vooruitgang boeken

Geen zuurstof meer hebben is echt verrassend in dit spel The Planet Crafter Download gratis. Het scherm wordt geleidelijk dof als je uit het bewustzijn zweeft, wat buitengewoon overweldigend is. Niettegenstaande, in ieder geval, wanneer de speler flauwvalt, hebben ze eigenlijk een paar seconden om zuurstof op te sporen, belonen wanneer ze vruchtbaar zijn. De mogelijkheid dat je je planeet totaal kunt veranderen van een vruchteloos rood tafereel in een ander biologisch systeem is verbazingwekkend.

De game heeft momenteel verschillende spelproblemen om je vaardigheden te testen in The Planet Crafter Gratis PC. Er is een lossere modus die het uithoudingsvermogen van het spel vermindert en je meer mogelijkheden geeft om met innovatieve bezigheden om te gaan. Interessant is dat de no-nonsense modus je opgeslagen document volledig zal wissen als je in het stof bijt en nadrukkelijk de snelheid versnelt waarmee je zuurstof / voedsel / water wordt afgevoerd. Test je verbeelding EN je uithoudingsvermogen.

The Planet Crafter

The Planet Crafter Download Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz or equivalent
OS: Windows 7, 8.1, 10 (64-bits)
VIDEO CARD: Intel HD Graphics 5000 or better
FREE DISK SPACE: 4 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4GB VRAM

Recommended Requirements

CPU: Intel Core 2 Duo Q6867
OS: Windows 7, 8.1, 10 (64-bits)
VIDEO CARD: Intel HD Graphics 5000 or AMD Radeon HD 5450
FREE DISK SPACE: 4 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4GB VRAM

Leave A Reply

Your email address will not be published.