Jurassic World Evolution 2 downloaden

0

In Jurassic World Evolution 2 spel is de aarde het Jurassic tijdperk binnengegaan, een sprankelend nieuw tijdsinterval waarin dinosaurussen opnieuw met de planeet worden geassocieerd. Na de gebeurtenissen van de meest recente, bestaan onze immense reptielachtige sidekicks langzamerhand samen met ons individuen, die over de groene velden van de aarde huppelen, woestijnen en de patio’s van rustieke familiehuizen verteren.

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 Spel

Downloaden
 

Onderdeel van elke fase van dinosaurusreactie

Ongeacht de manier waarop ze nauwelijks zijn weggekomen, Jurassic World Evolution 2 heeft je nodig om de dino’s terug in hun omgeving te plaatsen en, in overeenstemming met de primaire avontuur spel, eist dat je een meanderend, doelloos ongetemd dinosaurus levenspark ontwikkelt. Na een kijkje is het charmant om te zien welke veranderingen Frontier heeft aangebracht in zijn door dinosauriërs aangedreven organisatie sim, vooral gezien de prestatie van de andere mekka-sim voor wezens-entertainment van de studio, Planet Zoo. Heerserspinguïns en stokstaartjes zijn verleidelijk, Jurassic World verouderde reptielen uit een ander tijdperk blijven als een gewaardeerde herinnering aan Jurassic World Evolution.

Onderzoek naar nieuwe soorten

Jurassic World Evolution 2 zo vaak dat mijn twee uur met een pre-release fabricage aanvoelde als een lange reeks crises. We beginnen met een deel van het centrale doel van Jurassic World Evolution 2 Downloaden, dat zich afspeelt na de gebeurtenissen van Jurassic World. Dus een belangrijk deel van het verhaal zal toezicht houden op dinosaurussen die echt in de natuur leven. Ik ben bereid om de volgende missie te spelen, die de gevolgen ziet van specifieke stropers die proberen twee of drie Jurassic World Evolution te krijgen.

De missiemodus

Desalniettemin, in plaats van alleen maar naar de assistent te kijken totdat deze op de radar springt, resulteert een achtervolging. Je moet in je Ranger truck stappen en de dino echt achtervolgen, waarbij je verschillende storende effecten vindt, zoals poep, kapotte bomen of etensresten Jurassic World Evolution 2 gratis download. Hoe meer volgers je opspoort, hoe dichter je bij het vinden van de dino komt, net zoals je hem herinnert.

Op het moment dat je het vindt, Jurassic World, moet je je helikopter verzamelen om het te kalmeren, en een tijdje later je voertuig verzamelen om het terug te brengen naar je park waar je ermee kunt beginnen Jurassic World Evolution 2. De hele showcase voegde een verassend, verwaarloosbaar verhaal toe aan de organisatiecirkel die je uitstekend het gevoel geeft dat je een echt onderdeel bent van de gang van zaken in plaats van een vreemde controller Jurassic World.

Dino’s van vergelijkbare soorten

De Ranger trucks gaan echt fenomenaal serieus om, scheren rond en vertragen op het toneel op standaardtrajecten, hoe dan ook, als je echt alles onder controle hebt. Het is pushen omdat Jurassic World er veel meer focus is op de Rangers met gratis spel Jurassic World Evolution 2, met de introductie van Ranger Posts die je aan elke niche moet toevoegen. Met deze cadeaus kun je cursussen volgen voor je Rangers, waarbij ze door elke dino pen gaan die ze krijgen om fundamentele informatie over je dinosaurussen te analyseren. Om zeker te zijn, zullen ze je niet echt waarschuwen als er iets mis is, Jurassic World Evolution 2 zal je die informatie eerder laten zien als je elke dinosaurus selecteert.

Jurassic World Evolution 2 Trailer

De dingen die ze moeten doorstaan

Zonder twijfel, zelfs met een onopvallend pakket nieuwe ontwerpen, Jurassic World Evolution 2 is er op dit moment niet veel parkaanpassing. Constructies en gastattracties zijn maar in één stijl geopend en er is weinig tot op zekere hoogte parkversiering. Het lijkt erop dat Frontier heeft besloten om de geweldige entertainmentmekka sets die je zou vinden in Planet Coaster of Planet Zoo te blokkeren en eigenlijk de stijl van de parken van Jurassic World Evolution te behouden zoals in de films. Een Jurassic World onderdeel dat nog niet beschikbaar was om in de audit te spelen, maar wel gecertificeerd potentieel heeft, is de Chaos Theory modus Jurassic World Evolution.

Verandering in de regio van een dinosaurus

Het is een onderdeel van het ervaringsspel waarmee je prominente ‘envision a situation where’ minuten van de Jurassic Park films kunt spelen, bijvoorbeeld door John Hammond’s visie te herkennen van het tonen van een tyrannosaurus rex in een amfitheater in Jurassic World. Het is niet ondubbelzinnig hoe deze modus zal uitpakken, maar het klinkt cool als verdoemenis. Gratis Jurassic World Evolution 2 heeft bovendien een sandbox modus, voor diegenen die creatief willen zijn zonder de zenuwen van bestemmingen als het runnen van een amusementsgemeenschap vol met menselijke etende reptielen niet storend was.

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

Memory: 8 GB
Graphics Card: AMD Radeon RX 470
CPU: Intel Core i5-4590
File Size: 14 GB
OS: Windows 10 64bit

Recommended Requirements

Memory: 12 GB
Graphics Card: AMD Radeon RX 570
CPU: Intel Core i7-5775C
File Size: 14 GB
OS: Windows 10 64bit

Leave A Reply

Your email address will not be published.