Back 4 Blood downloaden spel

0

In het midden van een oceaan van schijnbaar eindeloze plunderaars, vermijdt Back 4 Blood spel een hoop patronen voor iets verouderds. Een abnormale moeilijkheidsbocht en een oude versus-modus voorkomen dat Back 4 Blood zich in een uit- en uitloop beweegt, maar het geeft eigenlijk een opwindende mix van nieuwe en oude gedachten terwijl je schuivende legers van ondoden neerhaalt.

Back 4 Blood

Back 4 Blood Spel

Downloaden
 

Kies rekruut om onze basis te vinden

Back 4 Blood downloaden zich af in een dystopisch bestaan ​​waar het knallen van zombies in het hoofd net zo gebruikelijk is als het poetsen van je tanden. Dit is geen plot waar je diepgaande middelen in zult steken, want het is gewoon een opeenvolging van niet zo subtiele redenen om zombies met metgezellen neer te schieten, maar dat is alle ondersteuning die de vier demonstratie-kruistocht nodig heeft. Ondanks de wanhopige omstandigheden, is het echt een heerlijk vrolijk spel, met zeven speelbare Cleaner-personages die gewoonlijk geintjes vertellen te midden van dreigende vernietiging.

Overlevende kant van de vergelijking

Mijn meest geliefde is Karlee, een underground rocker die geneigd is om partners te verwijten voor het tegenhouden van het verkeer van haar foto’s, als ze Turtlerock Studios met een goed gezind karakter zou moeten verlaten. Het is dan ook een schande dat het tijdens wilde, zeer hechte gevechten ongelooflijk eenvoudig is om je niet op je doel te concentreren. Label toevallig metgezellen met verdwaalde projectielen terwijl je probeert ze te scheiden van de oceaan van lichamen die ons haasten als een onheilige moshpit, aangezien de verstaanbaarheid van de strijd hopeloos gebrekkig is. Je persoon kan vaak tevoorschijn komen uit gevechten die zijn gehuld in geweld dat lijkt op een zombie, en dat is onmiskenbaar niet ongelooflijk als het hele doel is om iets te doden op welke manier dan ook of vorm die er zo uitziet.

Landelijke steden in het midden van nergens

Wat nog verschrikkelijker is, is dat een paar bereden typen er bijna niet te onderscheiden uitzien, ondanks dat ze uniek in tegenstelling tot elkaar optreden. Exploders en Retches zijn beide gezwollen massa’s met uitgestrekte schouders, maar de vorige rent naar je toe en, alles bij elkaar genomen, ontploft, terwijl de laatste optie corrosief uitspuugt. Ze hebben een aantal specifieke voorzieningen die je kunt waarnemen om ze te onderscheiden, maar het zijn dingen als kleine spikes op hun armen die niet helemaal duidelijk zijn in het grootste deel van een gevecht en een off-base schatting van jouw kant kan enorme resultaten hebben.

Magnums of snelle geweren aansteken

Neem deel aan het feit dat alles wat je op je vuurwapen kunt slaan een onvervalste buff is in plaats van het compromis dat wordt gebruikt in Call of Duty’s maak een klas. Back 4 Blood gratis is een van de weinige games in actie waarbij het gebruik van een geluiddemper de schade van je wapen niet vermindert. De waarheid is dat het hier een gigantische beloning voor een aanval geeft aan elke bereden die je niet heeft gezien. Het grootste nadeel van de ene verbinding is dat je eerder een Extended Fast Mag hebt dan een Extended Fast Mag kan het luie herladen van de M249 versnellen, maar je mist ook de doorboring van de beschermende laag.

Back 4 Blood Trailer

Elk wapen voelt uitstekend aan

De kruistocht van het spelprincipe van spel Back 4 Blood is een mooie aanzienlijke lengte van ongeveer 30 niveaus er zijn een paar stinkers. Vooral de kortere finale-missies die elke Act beëindigen, maar het grootste deel haalt alles uit de kast op het directe niveauplan van Left 4 Dead. Stadswegen en griezelige bossen zijn dichter en er zijn meer wegen om te doorbreken en te onderzoeken. Nog even snuffelen voordat we een regio verlieten, compenseerde ons regelmatig met extra koper, munitievoorraden of betere vuurwapens.

Bovenmenselijke moordmachine

Hoe het ook zij, we waren niet in staat om voortdurend rond te dwalen, talloze missies hebben een melding op het scherm wanneer de volgende menigte zal verschijnen. De verscheidenheid aan missies van Back 4 Blood voelt als een onmiddellijke reactie op de normale Left 4 Dead 2-analyse dat het niet voldoende lang was. Het kaartraamwerk geeft de gidsen enigszins verschillende looks met corruptiekaarten die de wereld en het zombiegedrag veranderen. Eén run kan wazig zijn, of beschermde zombies, of zombies met ontploffende hoofden, of grotere beveiligde toegangspoorten die waarschuwingen veroorzaken.

Enorme aanhanger van deze willekeurige mutators, maar deze ontploffende hoofdzombies blijven mijn handgemeen-speelstijl knijpen. Dat is de manier waarop je suggereert dat je het ook moet spelen als je in staat bent, het is op Game Pass en heeft crossplay, als dat een verschil maakt. Het is zeker niet hetzelfde als rando’s en bots, maar het ping-framework helpt het correspondentiegat te overbruggen voor het geval er geen microfoons zijn aangesloten.

Back 4 Blood

Back 4 Blood Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

Memory: 8 GB
Graphics Card: AMD Radeon RX 570
CPU: Intel Core i5-6600K
File Size: 40 GB
OS: Windows 7

Recommended Requirements

Memory: 12 GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970
CPU: AMD Ryzen 7 1800X
File Size: 40 GB
OS: Windows 10

Leave A Reply

Your email address will not be published.