The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition downloaden

0

Bethesda heeft een aantal updates en creaties gedeeld die verschijnen met de downloaden The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition. Inclusief nieuwe questlines zoals Saints and Seducers, wapens en schild van Morrowind, vissen en een andere uithoudingsmodus. Het is inderdaad weer een aanpassing van de langlopende en altijd bekende open wereld RPG uit 2011 die Bethesda verzendt voor de 10e herdenking van de game. Bethesda beschouwt het als de meest gezaghebbende vorm van Skyrim tot nu toe.

The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition

The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition Spel

Downloaden
 

Upgrade om de nieuwe inhoud te krijgen

Zoals onlangs vermeld, zal de Anniversary Edition een bescheiden aantal nieuwe creaties bevatten die spelers kunnen tegenkomen, die nieuwe questlines, wapens, verdedigingslaag, dingen toevoegen, dus aanzienlijk meer. De personen die de gratis vorm van The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition gratis bezitten, kunnen deze en het brede scala aan verschillende voordelen openen tegen een tot nu toe obscure extra uitgave. Herdenkingseditie in november. Gezien de hoeveelheid Skyrim formulieren die op de lange termijn effectief zijn afgeleverd, moet u precies weten wat deze bevat om te kiezen of het een herontwerp is dat de moeite van het kopen waard is. Hier is het begin en het einde waarvan we weten wat de Skyrim Anniversary Edition zal bevatten.

Gebombardeerd met nieuwe missiemeldingen

Heilige mensen en verleiders zullen de grootste hoeveelheid inhoud opnemen die ooit is herinnerd voor een eenzame schepping. Het bestaat uit een andere verhaallijn, nieuwe schildsets en ontwikkeling, oude zeldzaamheden, tegenstanders, en dat is slechts het topje van de ijsberg. Deze creatie zal Khajit-troepen zien verschijnen in steden en de omringende regio’s die ongebruikelijke invoer vervoeren uit de meest verre overspanningen van Tamriel. Met deze bevestigingen kunnen spelers nieuwe elixers, bouten en giftige stoffen maken. Er zullen zelfs ongewone stenen zijn die door de Ayleids zijn gemaakt, zoals de Flawed Varla Stone en Welkynd Stone.

Volledige zoektocht-uitbreiding met

Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje meer een test, is Skyrim’s Survival Mode Creation een levendige test die spelers zal testen door hen te dwingen warm te blijven, kwetsbaar te blijven, hun buik vol te houden en bedachtzaam te zijn om niet te capituleren voor uitputting. Spelers moeten produceren, vangen, koken en rommelen om te volharden. Een deel van de nieuwe Creation Club-dingen die op 11 november dichtbij Skyrim te zien zijn, bevatten door Morrowind gemotiveerde wapens en beschermende laag en een reisuitbreiding genaamd The Cause.

Vissen en nog veel meer

Al met al zegt Bethesda dat de 74 dingen die bij Skyrim AE zijn meegeleverd, meer dan 500 nieuwe interactiviteitscomponenten bevatten. Zoals regelmatig het geval is met game-updates: inderdaad, Skyrim AE zal hoogstwaarschijnlijk bepaalde spel mods beïnvloeden die je hebt geïntroduceerd voor The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition spel. Het is op dit moment niet bevredigend hoe groot het effect zal zijn en hoe lang specifieke mods down en out zullen zijn.

The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition Trailer

Grijp al deze coole nieuwe goodies

Sommige modders zijn van plan voor de meest merkbaar verschrikkelijke. Ze verwachten dat de Skyrim Script Extender, een primaire mod voor sommige andere Skyrim SE-mods, moet worden vernieuwd. De ingenieurs van SKSE speculeren dat andere module-mods ook gedurende een obscure tijdspanne zullen worden beïnvloed totdat ze kunnen worden vernieuwd. Een paar mods op onze The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition Downloaden mods vereisen SKSE en Legacy of the Dragonborn.

Nieuwe manier om het ijzige noorden te verkennen

In The Cause moeten spelers de Mythic Dawn beheren, een bijeenkomst die probeert een andere Oblivion Gate te omlijsten. Deze nieuwe substantie zal ook nieuwe vijanden, gebieden, wapens en verrassend genoeg een toverbaar Daedric Horse bevatten. Bethesda heeft de framework-vereisten voor Skyrim Anniversary Edition nog niet ontdekt. Aangezien Skyrim AE een aanpassing is van Skyrim SE met enkele geavanceerde vernieuwingen, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat de systeemvereisten die van Skyrim Se zouden moeten halen of overtreffen.

The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition

The Elder Scrolls V Skyrim Anniversary Edition Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

Memory: 8 GB
Graphics Card: NVIDIA GTX 470 1 GB/AMD HD 7870 2 GB
CPU:  Intel i5-750/AMD Phenom II X4-945
File Size: 12 GB
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit)

Recommended Requirements

Memory: 8 GB
Graphics NVIDIA GTX 780 3 GB/AMD R9 290 4 GB
CPU: Intel i5-2400/AMD FX-8320
File Size: 12 GB
OS: Windows 7/8.1/10 (64-bit)

Leave A Reply

Your email address will not be published.