Sherlock Holmes Chapter One downloaden

0

Deze totale afwezigheid van enig soort veiligheidsnet of ethisch kwaliteitskader om me op een pad te stoten, was een broodnodige opfriscursus die mijn korte tijdsbestek met Sherlock Holmes Chapter One spel onmiskenbaar intrigerender maakte dan een game met directe ervaring. Elke held heeft een geschiedenis nodig, en die blijft constant, ongeacht of de persoon waarnaar wordt verwezen een stoïcijnse grillige Engelsman is met een griezelig talent voor het oplossen van schendingen en geheimen.

Sherlock Holmes Chapter One

Sherlock Holmes Chapter One Spel

Downloaden
 

Missies en verkenning

Frogwares aanstaande Sherlock Holmes Chapter One probeert ons te informeren over de vroege stadia van de gerenommeerde analisten, terwijl het bovendien in wezen verandert van een goed liefdesbedrijf dat acht eerdere games heeft gemaakt. De groep achter Chapter One was attent genoeg om een ​​paar vragen te beantwoorden over hun game, die binnen een halve maand uitkomt. Het eerste en zeker grootste contrast is dat de game zich zonder precedent voor Sherlock Holmes Chapter One downloaden afspeelt in een open wereld.

Door de prachtige stad Cordana

Dit geeft de speler de mogelijkheid om in zijn eigen stijl te spelen. Ze zullen besluiten waar ze heen moeten om borden op te sporen, met wie ze moeten praten, of meer nog, welk geheim ze eerst moeten aanpakken en wat er voor een andere keer kan worden achtergelaten. Niettegenstaande het nieuwe maskerraamwerk dat Holmes in staat stelt zijn uiterlijk aan andere mensen te veranderen, bevat hoofdstuk één strijd, een primeur voor de serie. Desalniettemin realiseren we ons dat Sherlock geen bovenmenselijke, wapengebruikende gek is. Hij is in grotere mate een glazen kanon. Ondanks het feit dat Sherlock is uitgerust, zijn zijn hersenen en waarnemingsvermogen zijn grootste wapen, zelfs in de strijd.

Nieuws en informatie over het spel

Ondanks het feit dat metgezel en collega John Watson niet opduikt in het nieuwe avonturen spel, heeft Holmes een handlanger bij het oplossen van wandaden als Jonathan, die een beetje een geschiedenismodel is voor Watson. Sherlocks karakter schittert nog briljanter wanneer de ongelooflijke analist een metgezel heeft, een handlanger. Het onderscheid tussen de twee personages maakt het verhaal levendiger en krachtiger. Dat is nog een rechtvaardiging voor de aanwezigheid van Jon in het verhaal Hitman 3. Ook de laatste verklaring die Jon ons gaf om de verdoken, niet duidelijke stukjes Sherlocks personage te laten zien. Dankzij Jon hadden we de mogelijkheid om een ​​kant van Sherlock te scheiden die normaal gesproken zou worden afgesloten.

De plaats delict verkennen

Het karakter van Jon werd later ingelijst, het moet een integraal onderdeel zijn van Sherlocks, maar toch differentiërend. Uiteindelijk veranderde Jon in een indruk van het karakter van Sherlock, zijn enthousiaste, sympathieke deel, met een briljante creatieve geest en verlangen naar ondernemingen. Het open universum van Sherlock Holmes Chapter One gratis speelt zich af op het anekdotische eiland Cordona. En het klimaat is een heerlijke verademing van de Middellandse Zee in zijn algemeen weelderig. Bij het maken van Cordona werden we gemotiveerd door bestaande echte en opmerkelijke gebieden. Het woord motivatie is hier de sleutel, omdat we niet op weg waren naar het opnieuw creëren van stedelijke gebieden of gecoördineerde structuren. We hebben zojuist de motivatie van hen overgenomen om een ​​opmerkelijke en opvallende omgeving van het eiland te maken.

Sherlock Holmes Chapter One Trailer

Nieuwe functie voor de Sherlock serie

Je zult dus geen imitaties van structuren of stedelijke gemeenschappen opsporen in Cordona. Onze technische modellen waren Griekenland volgens het Ottomaanse principe, Gibraltar, Malta met zijn mooie hoofdstad Valletta, en een deel van de provinciale inslagplaatsen in India. Die en talloze verschillende plekken met interessante omgevingen, ze hadden allemaal een impact en beïnvloedden de Cordona die we maakten. Onderzoek naar nieuwe delen van gekoesterde anekdotische personages, vooral diegene die zo veel aan bod komen in film, tv, boeken en games.

Versie van de beroemde detective

Precaire suggestie die fans vervreemdt die eisen dat ze hun legendes op één manier zien. Deel één is zich hier in alle opzichten van bewust, en bereid om een ​​paar risico’s te nemen met Holmes om hem echt fascinerend, mentaal en oprecht genuanceerd en meerlagig te maken. We moesten Sherlock zeker van een andere kant laten zien en zijn persoon ongetwijfeld verder onderzoeken dan verwacht. Spel Sherlock Holmes Chapter One hoefde de gezaghebbende persoon niet echt te veranderen voor nieuwheid, dus de was niet extreem breed.

 

Sherlock Holmes Chapter One

Sherlock Holmes Chapter One Downloaden

Downloaden

Spel Systeemeisen

OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5-6600 or AMD Ryzen 5 2600
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 960 4gb
DirectX: Version 11
Storage: 28 GB

Aanbevolen vereisten

OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 3600
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1070, 8 GB or AMD Radeon RX 5600 XT
DirectX: Version 11
Storage: 28 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.