Age of Empires IV downloaden spel

0

Als je een gamefan bent en op zoek bent naar een gloednieuwe goliath strategie om urenlang in weg te zinken! Daarom wacht u ongetwijfeld op Microsoft’s Age of Empires IV dus hier is het geheel dat we tot nu toe ongeveer het naderende spel Age of Empires IV. Microsoft schudde fans van methodesport tot in de kern met de release van de aankondigingstrailer voor de download van Age of Empires IV. Met andere woorden, het is 14 jaar geleden vanwege de lancering van een nieuwe Age of Empires, dus het is meer dan duidelijk dat een nieuwe sport in de collectie achterstallig is. Wanneer kunnen we rekenen op meer records op de naam of misschien zelfs een idee van wanneer het gaat lanceren.

Age of Empires IV

Age of Empires IV Downloaden

Downloaden
 

Verschillende technologische tijdperken

Ten eerste zou het Age of Empires IV spel kunnen worden ontwikkeld met behulp van Relic Entertainment. Welnu, de beste feiten waar we in dit opzicht echt van moeten uitgaan, is de verklaringstrailer die ideekunst laat zien in een groot aantal records. Zo zien we kunstwerken uit historische factoren in archieven bestaande uit Trojaanse soldaten, Rome met een Caeser. Figuur die uitkijkt over de metropool, een slag om Jeruzalem, Britse rode jassen, Indiaanse Indianen en een periode in Japanse archieven. Let op alle scènes die in de verklaringstrailer worden getoond als minimaal één vlag of iconisch historisch object.

Relic Entertainment en Microsoft Studios hebben weinig of niets ontdekt over de gameplay van Age of Empires 4. Zo ook het nieuwste werk van Relic en de regels die door de collectie zijn vastgelegd! Eerdere inzendingen geven ons een onduidelijk beeld van wat we kunnen verwachten. Als je ongebruikelijk bent met Age of Empires, dan zijn hier de basisprincipes. Je begint met het kiezen van een koninkrijk of beschaving uit de geschiedenis. Waarna ze naar welvaart leiden door een op de 4 overwinningssituaties te scoren, overheersing, een wereldwijde verrassing te construeren. Tot slot, relikwieën van over de hele kaart ontdekken en ze terugbrengen naar je basis.

Meest populaire strategiespellen ter wereld

Dit is hoe het ging om te leren wat er precies wordt getoond op een bepaald punt van de concept art. Zou ook als enige afstand passeren om te vermelden dat elk van de intervallen in records! Getoond in deze trailer kan op een of andere manier worden gespeeld. Bovenal hadden Age of Empires 1 en een paar en zelfs Age of Mythology een aantal geweldige soundtracks. Bovendien zou Age of Empires IV kunnen anticiperen op de identieke standaard die wordt opgehouden.

The Witcher 3 Mikolai Stroinski zou de teugels in handen nemen voor de soundtrack van Age of Empires IV. Daarna komt informatie van Gamepressure. Wanneer luisteren we naar extra informatie over Age of Empires IV? Volgende maand is er een gat voor Microsoft om iets gratis Age of Empires IV! Als we echter de afmetingen van deze bewering gebruiken, kunnen we ervan uitgaan dat de onthulling wordt opgeslagen tot een latere datum tijdens een groter evenement dat bestaat uit E3.

De game arriveert op pc

Dit alles gebeurt in realtime terwijl je je beschaving beheert, activa verzamelt, nieuwe structuren en apparaten bouwt, nieuwe technologie bestudeert. Warfare de andere internationale locaties waarmee je de kaart in verhouding zet. Hoe zal Relic Entertainment dat veranderen? Daarom zullen veel enthousiastelingen de gameplay van Age of Empires 4 nodig hebben om bij zijn roots te blijven!

Dat zou zorgen voor een volledig old school RPG met beperkte aantrekkingskracht voorbij hardcore fanatici van de serie. We kunnen echter anticiperen op een aantal schone internationale locaties in Age of Empires 4, in een poging nieuwe bonussen toe te voegen. Met andere woorden, apparaten die op weg zijn om te wegen voordat ze aan een kaart beginnen, en waarschijnlijk een aantal progressieve processen introduceren als bijproduct.

Age of Empires IV Trailer

De normen van de serie

Het is ook waarschijnlijk dat Relic Entertainment nieuwe gameplay-functies kan uploaden, zoals heldengadgets en skill bushes. Vooral denkend aan de prestatie die vergelijkbare systemen hebben gehad in de huidige Total War Warhammer collectie. Dit is voorlopig slechts speculatie, want we moeten misschien geduld hebben! Welk aantal veranderingen Relic Entertainment in gedachten heeft voor de gameplay van Age of Empires VI downloaden.

Daarna zal de declaratietrailer beroemd worden om een ​​aantal capaciteiten uit Age of Empires 4 te halen uit een aantal historische tijdperken. In de trailer zijn Romeinse legioensoldaten te zien! Spaanse conquistadores, indianen, Britse roodjassen, Japanse samoeraien en inheemse volkeren van Zuid Amerika. Dit volgt bijvoorbeeld de tijdlijn en aanbevolen landen van de vorige Age of Empires-videogames. Maar het kan ook een idee zijn van welke beschavingen we kunnen zien in Age of Empires III.

Alles wat u moet weten over

De serie heeft dus een lange weg afgelegd in het oude Rome, het tijdperk van ontdekking, Brits Amerika! De Kamakura en Muromachi intervallen in Japan. Age of Empires 4 zou een nieuwe richting in moeten slaan! Neem liever een uitgebreide verscheidenheid aan landen op uit unieke tijdperken op dezelfde manier als de Civilization serie. Als dat laatste het geval is, welke verschillende landen kunnen we dan verwachten als dat de vier tijdperken van Age of Empires zijn.

Japan kan zich aansluiten via het Mongoolse rijk, of je kunt verschillende oorlogvoerende partijen uit de strijdende staten verslaan. Bovenal zal het tijdperk van ontdekking waarschijnlijk bestaan ​​uit Spanje, Portugal, Inca en Azteken. Verwacht Carthago, Perzië, Goten en Galliërs om het oude Rome te vergezellen. Ten slotte kan Brits-Amerika waarschijnlijk kenmerkend zijn voor een verspreiding van inheemse Amerikaanse stammen.

Age of Empires IV

Age of Empires IV Spel

Downloaden

Minimale systeemvereisten
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5-6300U or AMD Ryzen 5 2400G
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Intel HD 520 or AMD Radeon RX Vega 11
DirectX: Version 12
Storage: 50 GB 
Systeemvereisten Aanbevolen
OS: Windows 10 64bit
Processor: 3.6 GHz 6-core (Intel i5) or AMD Ryzen 5 1600
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 970 GPU or AMD Radeon RX 570
DirectX: Version 12
Storage: 50 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.