Darkest Dungeon II downloaden spel

0

De grootste verandering in de downloaden van Darkest Dungeon II gratis is bij lange na de manier waarop al mijn ontdekkingsreizigers. Dit is natuurlijk niettegenstaande hun typische daling in paniekerige paniek, hulpeloze neigingen, infecties en gerelateerde verwondingen, zowel fysiek als mentaal. Met Darkest Dungeon 2 heeft Red Hook het raam verplaatst van een draaiende cast van aangeworven swashbucklers naar een eenzame, vastberaden partij. Ook mijn partij is schadelijk AF.

Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II Spel

Downloaden
 

Personages en gevechten uit de originele titel

Wat een roguelike op missieschaal was waar individuele teleurstellingen niet echt vernietiging betekenden, is veranderd in een op rennen gecentreerd spel waarbij het doel is om elke keer verder te komen dan de vorige keer. Een deel van het nieuwe ontwerp van andere roguelikes, terwijl je nieuwe heiligen, dingen, kwellingen en kenmerken opent, worden ze aan de gamepool toegevoegd, waardoor de algemene reikwijdte van denkbare resultaten in een run wordt uitgebreid. Het is een echte herwaardering van de gratis Darkest Dungeon II structuur, een die diepgaand van games als The Oregon Trail naar een nieuw, nieuw ding gaat.

Rijd door een apocalyps

In plaats van door een gevangenislabyrint te dwalen, speelt de hele missie zich af als een excursie, waarbij je een door een pony getrokken vrachtwagen over steeds grotere wegen leidt, waarbij je kiest tussen tankpauzes en gevechten zoals FTL’s spinnenwebkaart. Bij deze bewegingen heeft het toezicht op emotioneel welzijn een hogere prioriteit dan op enig ander moment. Neem bijvoorbeeld mijn Grave Rover Audrey: ze heeft een hekel aan Man at Arms Barristan, is jaloers op Plague Doctor Paracelsus en is vier van de zes stippen op weg naar een spottende relatie met Highwayman Dismas. Je normale familie uitstapje Darkest Dungeon II downloaden.

Verkrijg de nieuwe vaardigheid

In de strijd veroorzaken deze bezette verbindingen aanzienlijke schade aan het Darkest Dungeon II spel. Soms, wanneer Paracelsus de overhand heeft bij het schaden van een vijand, neemt Audrey een staat van druk. Ze verafschuwt Barristan omdat hij haar niet heeft vastgezet, dus als hij zijn bewakercapaciteit op verschillende personages gebruikt, stijgt haar druk nogal eens. 10 tekens van druk en een persoon ervaart een inzinking, zakt in een oogwenk naar lage hitfocus en krijgt vaak een nieuwe eigenschap terwijl ze dat doen.

De gele stippen laten zien waar hij zich moet bevinden om deze capaciteit te initiëren, en de rode stippen tonen de gebieden in de opstelling van de tegenstander waarop hij zich kan richten. Over de capaciteiten demonstreert de specifieke grootte van de pitten mijn Man at Arms over het algemeen kracht. Je kunt zien dat de meeste van zijn capaciteiten verwachten dat hij in de voorste drie linies van mijn partij zit, en ze beïnvloeden over het algemeen de voorste twee kolommen van de tegenstander.

De hele wereld ontrafelen

Van de beginnende personages heeft Man at Arms een plaats in een van je voorste twee rijen, de Highwayman in de andere, terwijl de Grave Robber en Plague Doctor je achterste rij moeten omlijsten. Je feest zou in een perfecte wereld een tank, een genezer, twee schadeverkopers en het vermogen moeten hebben om zich op elke vijandelijke positie te concentreren. Probeer niet op mij te lijken en probeer de Hellion in te ruilen voor de Grave Robber zonder welke RPG dan ook te transformeren. Die partij kon zich niet goed concentreren op de backline en mijn run was al snel afgelopen.

Darkest Dungeon II Trailer

Sterk uitbreidende beheermogelijkheden

Een andere stunt is om te zien dat een paar personages, vergelijkbaar met de Highwayman, een solide openingscapaciteit hebben die hen in het arrangement beweegt. Rijden met Dismas Duelist Advance activeert tegenaanvallen wanneer hij de volgende keer wordt aangewezen en duwt hem één vak vooruit. Dus hem vertragen naar de derde of zelfs vierde positie als beginpositie is een legitieme methode.

De meest obscure Dungeon 2 gebruikt twee meter om de algemene toestand van je spel te volgen, zoals Demons Souls World Tendency-framework. Het licht op je truck is een herkenbaar gezicht uit de hoofdversie van Downloaden Darkest Dungeon II. De solidariteit wordt geschat op een grootte van nul tot honderd, beginnend bij het hoogste na elk hotel en aflopend naarmate je verder komt. Op zijn meest briljante manier presenteert het licht gevechtsbeloningen aan je feest, waarbij het evenwicht verandert en uiteindelijk kantelt voor je tegenstanders naarmate het afneemt.

Ontgrendel deze vaardigheden

De snelheid waarmee het licht uitvlamt, is rechtstreeks gekoppeld aan de volgende Darkest Dungeon. Verafschuwt verhogingen wanneer je aankomt in het motel tegen het einde van elke wereld, en wordt onder controle gehouden door vijandige gevechtsmoeilijkheden op te lossen die in de gids zijn aangegeven, bijvoorbeeld verzets-, schuilplaats- en cultistische ervaringen. Bovendien zal het voltooien van elk van de drie rondes van de laatste Guardian-uitdaging van elke gids Loathing fundamenteel ten val brengen. Bij hoge walging en zwakker licht neemt de strijd een scherpe piek in de problemen.

Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II Downloaden

Downloaden
System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5-8400 2.80GHz or AMD Ryzen 5 1600
RAM: 12 GB
OS: 64 bit Windows 10 version 1909
VIDEO CARD: Nvidia GTX 1060 (6GB) or AMD Radeon RX 580 (8GB)
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6 GB (8GB AMD)

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i7-9700K 3.60GHz or AMD Ryzen 7 2700X
RAM: 16 GB
OS: 64 bit Windows 10 version 1909
VIDEO CARD: Nvidia RTX 2060 (6GB) or AMD Radeon RX 5700 (8GB)
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 8192 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.