Days Gone Downloaden spel pc gratis

0

Een outlaw fietser die door de eindtijden van een Pacific Northwestern post scheert, is een verbazingwekkende verklaring, en Days Gone gratis vervult het af en toe. Het is gewoon jij, je fiets en een meedogenloos territorium. Geen werk, geen rekeningen, slechts twee wielen, een droge gastank en de hele tijd richting de eindtijd. Architect SIE Bend Studio kan een gevoel van spanning geven door te garanderen dat munitie mager is en door het geheel op te sluiten, kan het ouderling St. John doorgeven.

Days Gone

Days Gone Downloaden

Downloaden
 

Rijd naar expliciete gebieden en schiet dingen

Je speelt als Deacon St. John, een energieke motorrijder uit Oregon die zelfs op zijn bruiloft betrouwbaar een achterwaartse baseballpet draagt. Twee jaar na een Days Gone PC uitbarsting heeft een enorm deel van de activiteitservaring van bewoners in Amerika veranderd in zombieachtige menseneters die freakers worden genoemd.

Wezens jagen op vlees en huiden

Days Gone spel is een open wereldspel, dat zich afspeelt in een wereldwijde pandemie, een enorme omslag van de Amerikaanse Pacific Northwest. Het is een algemeen, extreem tafereel, met oude verbeteringsbossen, vallende watervallen, stoffige uitgestrekte woestijn, bescheiden stadjes ouderling St. John.

Het is een absoluut standaard zombie apocalyps, verbeterd met de End of Days Starter Kit! Verlaten overheid toegewezen plekken, massagraven, gestripte huizen, autotunnels opgestapeld met wrakken.

Ontwikkelingen met overtuigend vleselijk inzicht

Dat betekent schreeuwen om brandstof als de tank onvermijdelijk droogloopt. Als je hard crasht of je wordt betrapt door scherpe wetsovertreders, moet je een stuk verzamelen, een andere belangrijke bron van Days Gone pc. Het is een verbazingwekkend grote toename van fietsondersteuning, Days Gone leidt hieruit af dat er een hele andere wereld is 12 Minutes.

Ronde van plezier en woede

Kritische afstandsreis dan alleen maar op de knieën slaan en afsluiten totdat je opduikt bij de objectieve markering. De kappen van verlaten voertuigen openen om stuk te rukken of zombies vermijden om in parkeerplaatsen langs de weg te ontwijken en de intelligente afleiding van Sony na te jagen. Brandstof is immers een grote cirkel, zonder rekening te houden met de manier waarop het in het geval van vervlogen tijden verbijsterend zou kunnen zijn.

Je zou snel kunnen reizen, als je voldoende gas hebt en de weg voor je vrij is van freaker huizen die je met een Molotov kunt verlaten. Vecht op een betrouwbare manier tegen de verleiding, begrijp dat rijden tussen beroepen, waardering voor de scène overvloed tracker. Knutselen aan mijn fiets is waar de Downloaden Days Gone pc op zijn best is en het brede scala aan verschillende dingen is in wezen.

Bezittingen en kleine bijeenkomsten van besmette gewone mensen

Dit is een wereld zonder gegevens om te vertellen, vervlogen dagen en het valt constant als je overal in de stad een ontwerp ziet. Trek aan, sluip naar binnen en vertrek zonder enige significante perceptie van de scène en geen begrip bij de mensen die daar woonden met intuïtief amusement. Naast het aanhoudende streven naar brandstof en schroot, is onderzoek tevergeefs, waardoor de avonturenwereld zich dood voelt.

Days Gone Trailer

Legitiem gevoel van dystopisch tekort

Wat betreft de echte missies van de dag nachtcyclus, ze zijn een frustrerende mix van geheimzinnigheid en op dekking gebaseerde opnamen van Days Gone. Clandestineness herinnert zich dat ze gehurkt waren voor opzettelijk gevonden hoge doornen in het middengedeelte. In de overtuiging dat vijanden zullen passeren, buigt de studio dan naar de studio en verwondt ze hen gewelddadig in het hoofd. Je moet verder uitkijken naar berenvallen en struikeldraden die je ervaring met positie activiteit achterlaten.

Energieke snapshots van procedureel amusement

Als je wordt opgemerkt of, de overvloed tracker is uitgeput van het glijden door de open wereld. Days Gone downloaden verandert in een cover shooter die dystopisch is, jammer genoeg, net zo normaal als het mysterie lijkt te zijn. Er zijn meer dan 150 missies om te voltooien in de game, een mix van verhaal en zijmissies. Je kijkt hier echt naar 35-40 uur spel actie, wat een onnodig onderdeel is. Days Gone is op dezelfde manier beduidend somber, met een verontrustend!

Days Gone

Days Gone Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Processor Intel Core i5 2500K 3.3GHz or AMD FX 6300 3.5GHz
RAM: Memory 8 GB
OS: Windows 10 64-bits
VIDEO CARD: Graphics Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB)
FREE DISK SPACE: 70 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 3 GB (AMD 4GB)

Recommended Requirements

CPU: Processor Intel Core i7 4770K 3.5GHz or Ryzen 5 1500X 3.5GHz
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 64-bits
VIDEO CARD: Graphics Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8 GB)
FREE DISK SPACE: 70 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6 GB (AMD 8 GB)

Leave A Reply

Your email address will not be published.