12 Minutes Downloaden gratis spel

0

Tijdcirkels zijn enorm populair bij het huidige spel 12 Minutes. Van Happy Death Day tot Russian Doll, het lijkt erop dat vertellers hun eigen Groundhog Day hebben! Sorteert door steeds weer een gadget met een vergelijkbaar verhaal te herhalen. In die zin zijn computerspelletjes in ieder geval al een tijdje aan de gang. De demonstratie van het herhaaldelijk herhalen van een soortgelijke seconde na elke passage. Het verwerven en ontwikkelen van nieuwe vaardigheden door alle tegenslagen en ongelukken tegelijkertijd! Maakt deel uit van het medium sinds de tijd dat Pong in 1958 in de speelhallen verscheen. Het is iets vergelijkbaars, alleen met minder Bill Murray.

12 Minutes

12 Minutes Downloaden

Downloaden
 

Geschiedenis van de wereld van 12 Minutes

Niettegenstaande veel games, behalve titels als Braid en Foundation. Belast dit idee op elk moment echt als het centrale onderzoek van hun plan. Luis Antonio dacht dan weer aan de gedachte voor zijn aanstaande spel van 12 Minutes gratis, ongeveer zes jaar eerder. Tijdens zijn dagen assisteren Jonathan With blaasplan de specialiteit van The Witness. Lang na zijn tijd in de triple A-ruimte met Rockstar en Ubisoft.

Top-down avonturenspel

Ontwerper Luis Antonio klinkt net zo agressief over het vermogen om in games te vertellen als zijn medewerkers bij Quantum Break. In gedachten houdend dat een hoog verlangen me over het algemeen marginaal attent zal maken, consequent hier voor een fatsoenlijk verhaalcentrum. In 12 minuten zie je hoe een huisinbraak zich van bovenaf ontvouwt.

Nieuwe lus opent meer dialoogopties

Downloaden 12 Minutes heeft slechts drie karakters: de echtgenoot die je bestuurt, zijn partner en de verbijsterende agent. Ondanks dat weinige, is het hok waarin het verhaal zich afspeelt beladen met subtiliteiten. U kunt bijvoorbeeld in uw bed rusten om een ​​pauze te nemen, of door kleerkasten en lades speuren om dingen te ontdekken die u kunnen helpen.

Interactie met objecten

De agent komt consequent drie minuten na elke tijdcirkel op je hal bonzen. Beweren dat hij er is om je partner op te pakken voor moord. In het geval dat u hem binnenlaat, zal hij u en de dame snel binden. In het geval dat je er niet achter komt hoe je hem kunt stoppen, zal hij je verstikken totdat je erbij neervalt. Op welk punt je ook wordt uitgeschakeld! Je verandert in de volgende tijdcirkel door in een echte zin op de grond van het hok te vallen alsof je net de lucht verlaat. Je personage is zo verward dat de eerste keer dat dit gebeurt, beide voorbereidt! De tijdreizen en de schadelijke ervaring van verstikt worden die hij slingert.

12 Minutes Trailer

De intieme setting van een klein appartement

Een fascinerend onderdeel van 12 Minutes pc spel is echter dat u geen vooruitgang verliest wanneer u volgens schema wordt teruggestuurd. Hoe meer tijd de man tegenkomt, hoe briljanter hij wordt, wat op die manier nieuwe uitwisselingsalternatieven opent. Met zijn nieuw ontdekte informatie kan de man zijn wederhelft vertellen dat hij dit allemaal eerder heeft gezien en dat ze moet vluchten voordat de agent op de ingang bonkt.

Enkele behoorlijk verheven vergelijkingspunten

Annapurna leverde dit ook op in de achtergrondvideo over de voice-overbijeenkomsten, waarbij sommigen de aandacht vestigden op het onderzoek van de cast door hun regels te lezen, net als enig begrip van Antonio, die geniet van deze periode in computerspellen tot de zeer contrasterende tijd van het maken van films, en aanbeveelt dat dit spel zou kunnen helpen overwin alle problemen in de volgende periode van wat computerspellen kunnen zijn.

12 Minutes

12 Minutes PC Spel

Downloaden

Systeemvereisten (minimum)

OS: Win 7 64
Processor: Intel Core i3-2100 3.10GHz / AMD Athlon II X3 455
Video Card: Radeon R5 340 / GeForce GT 740
RAM Free: 4 GB RAM
Disk Space: 15 GB
Directx Version: DirectX 11

Systeemvereisten (aanbevolen)

OS: Win 7 64
Processor: Intel Core i5-750S 2.4GHz / AMD Phenom II X4 965
Video Card: Radeon R7 360X / GeForce GTX 750 Ti
RAM Free: 6 GB RAM
Disk Space: 15 GB
Directx Version: Directx 11

Leave A Reply

Your email address will not be published.