The King of Fighters XV Downloaden Spel gratis

0

The King of Fighters XV spel is eindelijk ontdekt na een tijd van rust. Dit is wat we denken over de nieuwe KOF na een tijd van rust. SNK Corporation heeft The King of Fighters XV formeel onthuld uit een uitzonderlijke introductie. De vorige primaire titel in het arrangement, The King of Fighters 14, werd in augustus 2016 uitgebracht voor PlayStation 4 en pc! Voordat SNK de concentratie verlegde naar het opfrissen van eerdere ontladingen en het herstellen van het Samurai Shodown etablissement. Vier en een half jaar scheiden de twee porties! SNK is nu begonnen met het verzamelen van het geheim rond KOF 15.

The King of Fighters XV

The King of Fighters XV PC Spel

Downloaden
 

Schitterende beelden in het spel

Oorspronkelijk verklaard op EVO 2019, blijft The King of Fighters XV zwijgen! Zonder andere verklaringen of nieuws uit de titel in het jaar dat erop volgde. In december 2020 prikte SNK dat meer gegevens de volgende maand zouden komen. Het blootleggen van de ideespecialiteit van een paar personages, en dus het bevestigen van een aantal terugkerende topkeuzes, zou doorgaan naar de nieuwe titel.

The King of Fighters XV gratis redenen die niet zijn opgehelderd. Hoe het ook zij, de volgende dag ging SNK de formeel bekendmaken. De belangrijkste korte blik op voortdurende interactie laten zien en de waarschijnlijke regeling voor het leveren van gegevens over de aanstaande titel verduidelijken. Deze eerste look omvatte het blootleggen van zijn ontwerpen, een voorlopig leveringsjaar en zijn bevestigde karakters. Voor de meer uitgebreide introductie van KOF en SamSho, opende SNK met de eerste ontdekking van The King of Fighters XV gratis.

Deze 3v3 vechtgameserie

De onthulling bestond uit een korte trailer die meteen de grafische vakmanschapstijl van de game liet zien. Het aantonen van een waarneembare verbetering in plan en grafische standvastigheid ten opzichte van zijn archetype. De trailer bevestigde bovendien dat er meer gegevens zullen komen tijdens de zevendaagse periode van 10 januari. KOF XV Creative Director Eisuke Ogura verschijnt van dichtbij door Producer Yasuyuki Oda nadat de trailer bevestigde dat een andere trailer moet worden voorbereid voor ontlading. Het paar bevestigde bovendien een uitzonderlijke verlevendigde short om de titel vooruit te helpen. Met anime-chef Masami Obari die interessant terugkeert sinds de Fatal Fury-anime-films van de jaren 90.

Het teamgevecht in de arcade modus

De trailer bevestigde dat The King of Fighters XV spel gepland voor 2021. Kans op haken en ogen na verloop van tijd hield echter het vertrouwen in een levering in 2021 in stand. De game zou aanvankelijk in 2020 uitkomen. Ogura en Oda hebben de situatie even met de game aangepakt. Tot nu toe zijn zes KOF 15-karakters bevestigd. Regeling backbones Kyo Kusanagi en Benimaru Nikaido komen terug met nieuwe plannen! Kyo’s breekt zijn unieke plan met zijn Tales of Ash-look, en die van Benimaru is een andere look helemaal.

Kijk goed naar de visuele stijl van het spel

Mai Shiranui en Leona Heidern keren eveneens terug, zwaaiend met plannen zoals hun eerdere optredens in het arrangement. Samen met hen gaat Shun’ei, een personage dat in KOF 14 wordt gepresenteerd als de fundamentele held van het huidige avontuur. De King of Fighters-titels zullen over het algemeen enorme lijsten hebben, met de meest recente een lijst van 50 bij verzending en acht extra toegevoegd via DLC. Fans moeten dus op dezelfde manier anticiperen als talloze personages in dit spel.

Voor spelers die van het verhaal willen genieten

Ongeacht of de Switch niet zo geweldig is als de PS4 of Xbox One. Er wordt nog steeds veel inspanning geleverd bij het uitvoeren van games zoals Mortal Kombat X of Tekken 7. Het is dus voor SNK helemaal haalbaar om de game op alle frameworks te leveren. Met de verbluffende deals van de Switch in 2020! Zou een mislukte kans zijn als KOF XV niet naar de stichting van Nintendo zou gaan, vooral na de komst van Terry in Smash.

The King of Fighters XV Trailer

Kies personages uit de selectie van 58

Om The King of Fighters XV pc downloaden te laten slagen, moet dat veranderen. Adverteren voor een veel uitgebreider publiek zou helpen om de game in de gaten te houden. De opname van Terry in Smash Bros. Alone houdt verband met het feit dat het zo eenvoudig is om de game aan de Switch eigenaren te laten zien. Liefhebbers van het arrangement hebben KOF XV niet nodig om gewoon een andere speciale passage te zijn waarbij iedereen binnen een jaar iets anders speelt.

Veel nieuwe verschillende combo-snaren

Een ding dat Dragon Ball FighterZ onderscheidt, is de verzamelde vechtmodus. De 3v3 online modus biedt spelers de mogelijkheid om één personage te kiezen en hun partners te vertrouwen om de overwinning naar huis te verenigen. Dit inhaleert een andere mate van diepgang in de vooruitzichten van serieuze wedstrijden.

Een mislukte kans van Super Smash Bros. Extreme is echter de manier waarop Squad Strike nog niet toegankelijk is op internet. Alles bij elkaar genomen, kan SNK spelers misschien de kans bieden om 3v3 wedstrijden te spelen, met zes spelers, op internet. Idealiter bevat dit ook een losgekoppelde variant waarbij spelers op dezelfde manier kunnen wisselen in competities die consistent zijn met de KOF-stijl.

The King of Fighters XV

The King of Fighters XV Downloaden

Downloaden

Systeemvereisten

CPU: Intel Core i3-4160 3.40GHz
RAM: 4 GB
OS: Windows 7 (64-BIT)
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 480, Intel HD Graphics 4400, ATI Radeon HD 5000 series
FREE DISK SPACE: 16 GB

Systeemvereisten

CPU: Intel Core i5-4670 3.40GHz
RAM: 8 GB
OS: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 950
FREE DISK SPACE: 16 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.