NieR Replicant Downloaden PC spel

0

Van 2D platforming en managers gemaakt van cases tot een familie van buitenstaanders die in kronkelingen praten. De huidige nieuwe verbrede doorlopende interactie trailer voor de Nier Replicant spel is een behoorlijke rit. Voor de levering van de Nier wissel op 23 april! Square Enix vandaag een 9-moment doorlopend interactiefragment uit The Barren Temple. Dit is de tweede legitieme look die we hebben gezien na een trailer met activiteitenmateriaal tijdens The Game Awards afgelopen december. Hoewel dat ons echter een tornado bezoek bezorgde door Nier’s hack ‘n’ slice-gevecht, wordt het heden teruggebracht om te pronken met de vreemde minuten van het spel.

NieR Replicant

NieR Replicant Spel

Downloaden
 

De gevechtsmechanica

Voor iemand die informatie heeft over het etablissement. In het beste geval is het een gevarieerde mix die stuitert van een RPG onderzoek naar een lichte kant die over het gedeelte kijkt. Eindig met een slak hellevuur supervisor die strijdt tegen een vormman met sprankelende rode dunne punten. De trailer eindigt ook met een jonge dame die zegt. Dat krijgt twee goedkeuring voor mijn einde. Daarna selecteerde de Japan PC Replicant variant met een meer jeugdige held, terwijl Xbox- en wereldwijde spelers de warme naam Papa Nier van Gestalt kregen.

Deze remaster bouwt zichzelf voort op de vorige, met een totale visuele update en volledige stemacteurs van de unieke cast van de game. De strijd is veranderd om meer in overeenstemming te zijn met die van automaten, maar beide hadden eerder een redelijk aantal gelijkenissen. Waaronder een die lasers op slechteriken schiet. De meest recente vorm van NieR Replicant gratis zal duidelijk vernieuwde en verbeterde illustraties hebben.

Agressie van wezens

In ieder geval gaat er veel meer wijzigingen naar de remaster dan alleen het uiterlijk. Battle wordt eveneens verbeterd om het doordachte in NieR Automata gemakkelijker na te bootsen. Dit wordt gedaan om spelers tevreden te stellen die met Automata zijn begonnen en die vergelijkbare voortdurende interactie in Replicant verwachten. Rekening houdend met hoe goed NieR Automata verkocht!

Het voorspelt goed dat ontwerpers een deel van die prestatie zouden moeten terugkrijgen door zich voor te doen als de verbeterde strijd en mechanica die daar worden ontdekt. Daarna keren de eerste stemartiesten eveneens terug om lijnen opnieuw op te nemen, en er is ook een nieuwe uitwisseling toegevoegd. Dit heeft geleid tot de hypothese dat nieuwe scènes en misschien zelfs nieuwe eindes zullen worden toegevoegd aan Gratis NieR Replicant.

Echt interessante wendingen

Hoewel je zonder veel moeite de verhaallijn in minder dan 15 uur kunt doorlopen, is er een prijs voor! Nier is geladen met voldoende extra substantie om je een behoorlijk lange tijd bezig te houden, net als Atomic Heart. Er is het noodzakelijke visserij verkleinspel, het ontwikkelen en ontwikkelen van producten van de grond in uw kwekerij! Dingen verzamelen om je munitievoorraad wapens opnieuw in te richten, net als je standaard zijmissies.

Een grote open wereld creëren

Op dezelfde manier zorgde het spel ervoor dat de absoluut beste muziek uit mijn omringende geluidsspeakers tevoorschijn kwam, regelmatig vergezeld door de verlatenen. Frequente stem van een dame die in sommigen zingt sinds een tijdje geleden, kon zich de tong niet herinneren. Op een bepaald moment in het spel loop je zelfs een dame over die de stemmingsmelodieën zingt. De vocale track vervaagt terwijl je meewerkt, en begint weer zodra je verder gaat. Het is gewoon een beetje wazig en wordt vager, maar het zegt veel over zo’n overweging dat muziek werd gegeven in het NieR Replicant PC downloaden.

De cast van personages is nieuw en anders, met één personage specifiek die wordt gebruikt om problemen aan het licht te brengen voor enkele substantiële echte problemen. Nier zelf is een buitengewone held, die ondanks het geheel van de epische manager vecht en het verhaal verandert. Verliest nooit zijn standpunt over zijn eigen inspiraties.

NieR Replicant

NieR Replicant Gratis

Downloaden

Systeemvereisten (minimum)

CPU: AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i5-6400
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 64-bit
VIDEO CARD: AMD Radeon R9 270X / NVIDIA GeForce GTX 960
SOUND CARD: DirectX Compatible Sound Card
FREE DISK SPACE: 25 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Aanbevolen vereisten

CPU: AMD Ryzen 3 1300X / Intel Core i5-6400
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 64-bit
VIDEO CARD: AMD Radeon RX Vega 56 / NVIDIA GeForce GTX 1660
SOUND CARD: DirectX Compatible Sound Card
FREE DISK SPACE: 25 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6144 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.