Kena Bridge of Spirits Downloaden PC spel

1

De Kena Bridge of Spirits gratis is onze nieuwste game voor het omslagverhaal en we hebben in onze uitgave 14 pagina’s gewijd aan de avontuurtitel van Ember Lab. Je hebt echter zeker veel vragen over de game, die zijn debuut maakte tijdens Sony’s PlayStation 5 en pc-onthullingsevenement. Zeker, dus we hebben een aantal dagen met het team gepraat en de game in actie gezien! Heb antwoorden op enkele van de grootste vragen die we online zagen rondzweven.

Kena Bridge of Spirits

Kena Bridge of Spirits Gratis

Downloaden
 

Voel veel emoties

Evenzo is Kena de held van het spel. Meer specifiek is ze een spirituele gids voor een persoon met een speciale gave die rusteloze geesten naar een vredig einde kan leiden. Downloaden Kena Bridge of Spirits over mensen die een groot trauma hebben opgelopen. Hebben onopgeloste zaken kunnen blijven hangen tussen de fysieke wereld en de geestelijke wereld, wat problemen kan veroorzaken voor gewone levende mensen. Het is Kena’s taak om te begrijpen wat hen ervan weerhoudt verder te gaan en hen te helpen bij het verzoenen van gebeurtenissen uit het verleden.

Speel als Kena, een jonge geestengids

Haar stemacteurs waren niet definitief in de demo, maar de chief creative officer van Ember Lab, Mike Grier, vertelde ons dat ze veel te vertellen heeft. Kena wordt gespeeld door een actrice die ook op verschillende nummers van de soundtrack zingt. Bridge of Spirits speelt zich af op een fictieve plek die een eerbetoon is aan verschillende oosterse locaties. Je vindt knipoogjes naar Japan, Bali en andere plaatsen in de geografische kenmerken en architectuur. Kena komt ook niet van de plek die ze in het spel verkent, zoals Little Nightmares II. Ze moest een behoorlijke afstand afleggen om daar te komen. Mike maakt grappen dat ze niet op haar fiets is gereden, om je een idee te geven van hoe ver ze is gekomen.

Hulp van enkele kleine geestvrienden

Daarnaast heel veel dingen! Buiten de strijd kan Kena hen opdracht geven dingen te verplaatsen om haar te helpen. Kun je bijvoorbeeld geen grote kloof overbruggen? Daarna kunnen ze misschien een kapotte brug tijdelijk weer in vorm trekken. Kun je niet naar die richel klimmen? Evenzo kunnen ze een blok in positie manoeuvreren en haar een boost geven. In de strijd kan de Kena Bridge of Spirits spel gebruikmaken van de Rot om vijanden af ​​te leiden of haar aanvallen met speciale kracht te bezielen.

De Captain Tsubasa zijn van nature timide. Spelers zullen echter hun moed moeten opbouwen door vijanden te beschadigen voordat ze het gevecht aangaan. Met andere woorden, Mike wil niet dat spelers de Rot zien als een verbruikbare grondstof. Als je eenmaal een Rot hebt gevonden, maken ze voor altijd deel uit van het team. U hoeft zich geen zorgen te maken over het graven van kleine graftjes of zoiets morbide.

Zie een lading in de trailer

Evenzo zal Kena’s kerngameplay net zo goed een test van mystieke kracht zijn als een fluitende stop door het wonderbaarlijk gerealiseerde universum van Ember Lab. Om geesten te helpen de onafgemaakte zaken met het verleden los te laten! Kena zal de manifestaties van hun corruptie moeten aanpakken door een staf-boog-hybride te gebruiken om verwoestende combo-aanvallen uit te voeren tegen een aantal dierlijke bazen gedurende de campagne. Mike onthult bijvoorbeeld dat Ember heeft geëxperimenteerd met de haptische feedbacktechnologie van de DualSense om Kena’s gevecht op PS5 nog vlotter te laten aanvoelen. Bovenal, het gebruik van de adaptieve triggers om tactische, doordachte, volledig getekende pijlschoten in afstandsgevechten te stimuleren.

Spelers besturen het titulaire personage

Daarom heb je een klein beetje weerstand op de rechtertrigger die strakker wordt naarmate je volledig trekt, vervolgt Mike. Bovenal, als je de snaar volledig hebt getrokken, heeft de boog meer kracht en meer nauwkeurigheid, en je voelt die spanning in de trekker terwijl je terugtrekt. De eerder genoemde Rot-sprites zullen ook aanwezig zijn om Kena Bridge of Spirits te helpen over de reeks puzzels en gevechtsontmoetingen. Met honderden individueel weergegeven Rots die tegelijkertijd op het scherm kunnen verschijnen, inclusief degene die je mogelijk hebt aangepast met speciale items of outfits.

Eerlijk gezegd denken we dat ze vertederend genoeg zijn om hun eigen spin-off-trilogie te rechtvaardigen! Daarom denkt Ember Lab in plaats daarvan na over waar het Kena’s verhaal naartoe kan gaan. Daarna is de lus die we hebben vastgesteld waar je deze geesten helpt, en elk heeft een verhaallus die heel goed werkt als een episodische structuur, plaagt Josh. Met andere woorden, er zijn zeker mogelijkheden voor extra spirits die we niet in deze game konden krijgen en die extra loops zouden hebben die je in de game zou kunnen openen.

Leuke geesten van het bos

Het is geen verrassing dat de broers al naar Kena’s horizon kijken voordat haar debuutavontuur zelfs in de winkel ligt. Bridge of Spirits heeft alle kenmerken van een nieuwe franchise in wording, een die kan charmeren, dwingend. Maak emotioneel contact met spelers door de rijke achtergrond van het culturele en het fantastische. Met één been in de volgende generatie, gebruikmakend van de kracht van PS5 om alle aspecten van het spel te verbeteren. Bovendien heeft een ander stevig gevestigd in het verleden, steunend op de tijdloze aantrekkingskracht van filmische animatie! Kena Bridge of Spirits gratis is helemaal klaar om in maart licht en leven te brengen in de eerste glimp van de lente.

Kena Bridge of Spirits

Kena Bridge of Spirits Spel

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: AMD FX-6100 / Intel Core i3-3220
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
VIDEO CARD: AMD Radeon HD 7750 / NVIDIA GeForce GTX 650
FREE DISK SPACE: 25 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1024 MB

Recommended Requirements

CPU: AMD Ryzen 7 1700 / Intel Core i7-6700K
RAM: 16 GB
OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
VIDEO CARD: AMD RX Vega 56 / Nvidia GTX 1070
FREE DISK SPACE: 25 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 8192 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.