Little Nightmares II Downloaden spel gratis

0

Little Nightmares II gratis is ingenieur Tarsier Studios opvolger van Little Nightmares 2017. Net als het hoofdspel geeft Little Nightmares 2 jou de leiding over een uitzonderlijk minuscuul personage. Deze keer genaamd Mono, die door een wereld zou moeten sluipen die beladen is met enorme beesten vanuit hun oogpunt. Terwijl de hoofdgame zich over het algemeen afspeelde in The Maw, een gigantisch transport op drift, speelt Little Nightmares 2 zich af in de griezelige stad Pale City. Die barst van de monsterlijke structuren met angstaanjagende beesten die van binnen opstaan.

Little Nightmares II

Little Nightmares II Downloaden

Downloaden
 

Maakt in gelijke mate gebruik van grafische beelden en sfeer

Little Nightmares II spel biedt een mix van lichte pc actie, scherpzinnige raadsels en veel heimelijk opbergen van vijanden, net als het hoofdspel. Daarna herinner ik me een specifiek gebied voor het volgende deel, waaronder een beest dat piano speelde! Dat was een van mijn belangrijkste geheimen in elk nieuw spel.

Evenzo is alles opzettelijk gemaakt om het gevoel van angst te vergroten. Bovenal wordt het klimaat verdreven met ontwrichtende scènes van bewoners van Pale City die een verschrikkelijke, onverklaarbare bestemming hebben doorstaan. Op dat moment zijn er de vele vreemde geluiden van de game. In vrijwel elke regio komt een nieuwe stal voort uit iets dat gewoon van het scherm sluipt. Vergelijkbaar met het slingeren van goliath-passen, het klikken van een vreemd dier of het geluid van een touw dat strakker en strakker wordt.

Stukken op de geringste impact

Little Nightmares II zorgt er nooit voor dat je je los voelt, terwijl je een consistente toestand van kwetsbaarheid over het hoofd ziet die een behoefte geeft om door te gaan, ongeacht of het resultaat een voorbijgaand gevoel van breuk uit een onweerlegbaar gebroken wereld is. De volgende fase geeft ons een dieper begrip bij het grote publiek dat deze wereld ondersteunt, en hoe ze zo moeiteloos zijn vastgelegd door The Thin Man en zijn tragische tekenen. Dit niveau brengt ons naar een school die is opgesteld in een solide constructie die opwindende bochten in de weg maakt alsof hij leeft en gewillig handelt.

 

De leraar slentert door de klas

Al deze voorzichtige subtiliteiten dragen bij aan de definitieve ondergang van het alarm. Vooral hetzelfde als het hoofdspel, als je een raadsel opslaat of een onaanvaardbare actie onderneemt in een geheimhoudingsgebied. Je wordt hoogstwaarschijnlijk gevangengenomen door een van de beesten en een vreselijke bestemming ondergaan. Downloaden Little Nightmares II gaat er ook helemaal op uit hoe vreselijk deze passages kunnen worden.

Een van de engste spellen van het jaar

Als je gevangen wordt terwijl je rondsluipt, wordt een scherpe en verbluffende explosie van muziek in de nors score van het spel gesneden. Als het beest verstop je je op een barbaarse manier voor aanvallen op je. Over het algemeen heb je een paar seconden om te rennen! Echter vrij vaak nutteloos als het beest je grijpt om je op te eten, of je neerschiet, of je achterlaat voor een ander vreselijk einde.

Het duo naar een donkere stad

Maken van de ooit verschrikkelijke voorbijgaande scène minimaal en tegen het einde een ongemak. In ieder geval zijn deze ongebruikelijke lasten goed gerechtvaardigd. Evenzo, ondanks eventuele problemen voor hoe vreselijk elk van de passages de eerste keer is.

Een deel van wat elke ondergang maakt! Zo belangrijk is hoeveel aandacht er is besteed aan het plannen van alle tegenstanders van het spel Little Nightmares II. Het tweede deel laat specifiek zien hoe solide deze plannen kunnen zijn. Het fundamentele beest van de sectie is een leraar uit het hellevuur met immense ogen.

Little Nightmares II TrailerKlaar om de bejesus uit je te schrikken

Het plan van de opvoeder is een enorme vooruitgang ten opzichte van de jutezakbeesten van de belangrijkste Little Nightmares en laat precies zien hoe ver Tarsier Studios is gekomen in de paar jaar sinds de levering ervan. De instructeur lijkt op een kwetsbaar levend wezen en een bloedgruwelijke aanwezigheid, en elke blik en spot van haar is buitengewoon vreselijk.

Neem de controle over Mono

Een ander stomp voorwerp om als wapen te gebruiken. Hoewel het onmiskenbaar is dat deze hulpeloze studenten alle persoonlijkheden hebben verloren die ze ooit hadden, is de manier waarop ze in stukken breken wanneer de saaie crash van een schermutseling hen raakt, bijna net zo storend als een passerende Mono zelf kan verdragen. Hoewel alle tegenstanders in Little Nightmares II PC gratis bounty zouden zijn als ze stoppen, voegen hun bewegingen een totaal andere maat toe aan. Daarna slenteren de grotere tegenstanders, zoals de opvoeder, in een onnatuurlijke onstabiele levendigheid, vergelijkbaar met claymation-beesten die bedoeld zijn om er verkeerd uit te zien.

Little Nightmares II

Little Nightmares II Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
RAM: 4 GB
OS: Windows 10
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 570, 1 GB | AMD Radeon HD 7850, 2 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 1 GB (2GB AMD)

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i7-3770 | AMD FX-8350
RAM: 4 GB
OS: Windows 10
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 760, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.