Need for Speed Rivals Downloaden spel gratis

0

Ongeacht of het is gemaakt door de nieuwe ingenieur Ghost Games! Need for Speed Rivals gratis onmiskenbaar een spel in de vorm van Criterion’s ingangen in het Project Cars 3 arrangement van geweldige Hot Pursuit. Op dit moment stap je in die auto in de voertuigen van de twee agenten en racers. Reis door een prachtige open wereld en maak gelegenheden af waarbij je verwacht dat je de wet omzeilt of deze handhaaft. Het is duidelijk dat het handhaven van de wet hier niet betekent dat chauffeurs worden gevraagd om vriendelijk te stoppen!

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals Spel

Downloaden
 

Prachtige gamewereld

Deze wilde innovatie kan je als racer uit een moeilijke situatie halen of je als politieagent helpen om er een te verlammen. Het zijn echter uw vaardigheden als bestuurder die het meest van belang zijn. Weven door het verkeer en rond omleidingen, gemakkelijk rond bochten zwevend. Het gebruik van uw beperkte lachgas kan een aanzienlijk effect hebben en uw afweging tussen behendig rijden en profiteren!

Zoveel mogelijk van uw technologie is fantastisch geanimeerd. Met zo veel dubbelwerk, is het niet ongebruikelijk om het gevoel te hebben dat je aan een onvervalste impuls werkt. Wanneer je in die zone komt, is de gratis Need for Speed Rivals een krachtige onstuimige extase. deze auto’s voelen zwaar en genereus aan. Dus als je een politieagent opzij slaat of een racer van achteren raakt. Daarom kun je het conflict van metaal op metaal bijna in je botten voelen.

Woedende politie vs. racers rijden

Het merendeel hiervan had ook over Need for Speed Carbon ​kunnen worden gezegd. Wat meer is, de soorten gelegenheid die over de scène worden verspreid, zijn standaard dingen, duidelijke races. Tijdvoorrondes, hete interesses waarin agenten racers proberen te arresteren voordat ze het einddoel bereiken. Toch zijn er twee dingen die deze natuurlijke voortdurende interactie in Rivals nieuw leven inblazen. Een daarvan is dat je de wereld doorgaans deelt met verschillende spelers.

Die spelers kunnen agenten zijn of racers, en terwijl je rondreist, probeer je doelen te bereiken om je eigen beroep voort te stuwen. Uw ontmoetingen en de ontmoetingen van deze verschillende spelers kunnen van invloed zijn. Als je bijvoorbeeld als racer speelt, kan iemand die als politieagent speelt, naar jou gaan zoeken! Ongeacht of u in een gelegenheid bent of gewoon in de buurt aan het cruisen bent.

Goede wegligging en sterke rij auto’s

De consistentie waarmee gelegenheden in de wereld worden gecoördineerd, brengt het zeldzame nadeel met zich mee. Als je bijvoorbeeld een race start terwijl je wordt gezocht door de politie. De politie kan zich om je heen verzamelen tijdens de paar momenten voordat de race begint, waarin je stabiel bent. Wanneer de race begint, word je geblokkeerd door de groep politievoertuigen die je omringen, terwijl je tegenstanders ongehinderd wegrennen. Je tegenstanders hebben in wezen vertraging opgelopen door de kans dat je achterloopt op schema. U krijgt echter een opvallend nepkans om de verloren tijd in te halen. Verder valt het tegen dat, terwijl je als racer gewild wordt! U kunt de GPS capaciteit niet gebruiken om een ​​waypoint in te stellen voor uw favoriete gelegenheid.

Ghostrunner TrailerOverleef de ervaring

Wat een heerlijke straat is het. Er is niets bijzonders aan het uiterlijk van Rivals, maar het is vooralsnog een perfecte game. Redview County is rijk en gastvrij, met bladeren die in de boswinden waaien! Golven die op de kust breken en zoekers verrukken de zwevende vrije blauwe luchten. In ieder geval tot het klimaat verandert. Tegen die tijd kan een regenbui een ongeschikt klimaat lenen voor een gevaarlijke race langs een klif.

Wat de figuur ook is, de auto’s zelf en de crashes waar ze in het algemeen in terecht zullen komen. Zie er verbluffend uit, en stuur buien van metaal en glas alle kanten op. Downloaden Need for Speed Rivals is vooral in de conventie van Hot Pursuit echter zo ongelofelijk. De alledaagse interactiviteit is geïnjecteerd met voldoende nieuwe componenten om het hier net zo spannend te maken als het ooit is geweest. Het is zeker acceptabel om nog een keer de open straat op te gaan.

 

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals Gratis

Downloaden

Vereisten (minimum)

CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
RAM: 4 GB
OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7
VIDEO CARD: AMD Radeon HD 3870 512Mb, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB

Vereisten aanbevolen

CPU: Quad Core CPU
RAM: 8 GB
OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7 (Recommended is Windows 8 64-bit)
VIDEO CARD: AMD Radeon HD 7870 3 GB or better, NVIDIA GeForce GTX 660 3 GB
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 3 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.