F1 22 Download gratis

0

Zie de absolute eerste schermafbeeldingen van F1 22 download het deel van het huidige jaar in de onmiskenbaar opmerkelijke reeks echte F1 spel. Voordat je te veel energie krijgt, is er nog geen korte blik op het vers uit het plastic nieuwe circuit van Miami, F1 22 gratis vrij veel kans om naar de nieuwe kleding op deze foto’s te staren en we hebben een bescheiden aantal interactiviteit subtiliteiten gekregen voor zeker. Belachelijkheid aan de zijkant, deze baan heeft 19 bochten en 3 framezones met vermindering van de weerstand, die allemaal in mijn tijd rond het circuit een behoorlijke gladheid hebben.

F1 22 Download Gratis

F1 22

Downloaden
 

De eerste paar bochten in Miami

Het ontwerp van F1 22 Download gratis is een nawerking van het testen van 36 unieke plattegronden van hoeken, die tegen de klok in lopen over een afstand van 5,36 mijl. Terwijl de gebieden 1 en 2 een paar fascinerende componenten en overweldigende open deuren bevatten met bocht 1 richting de finish van een rechte DRS zone aan het begin/finish, de snelle bochten van bocht 4,5 en 6, en de test van het besturen van uw voertuig dat rond de bocht komt 12, zal gebied 3 zeker een nummer 1 worden voor sommige spelers.

De snelle verandering in opkomst op de chicane van bochten 14 en 15 veroorzaakt een visueel gehandicapt zenit, wat een ongelooflijke kans blijkt te zijn om te groeien om je bewegingssnelheid erdoorheen te verbeteren met het oog op het punt waarop je elke piek raakt. Dat uitzoeken kan het onderscheid van een tijdje in tempo betekenen. In de F1 22 Download gratis krijg je een vergelijkbaar multipoint inzicht in de ontwikkelingsronde, pitting en het welzijnsvoertuig dat buitengewoon is voor de individuen die gewoon op het hosselen moeten focussen.

Nieuwe generatie auto’s

Door en door alleen de cockpitcamera te gebruiken, voegt het een mate van onderdompeling toe die tot nu toe ontbrak. In combinatie met een razende cockpit en de Fanatec Gran Turismo DD Pro-wielbasis, is simpelweg alleen rondjes rijden de meest extreme die een F1 22 Download spel ooit is geweest. Een dergelijke regeling blijft in ieder geval vanzelfsprekend voor de bevoordeelde minderheid. Zoals door de jaren heen met VR is gezegd, is er op geen enkel moment iets van tafel, logisch van Senior Creative Director Lee Mather op de Podcast toen hij werd getest over het potentieel voor PlayStation VR2 ondersteuning.

Manier om supercars te ontgrendelen

Het omdraaien van deze F1 22 Download houdt in dat je de hele ontwikkelingsronde rijdt en je voertuig op het frame uitlijnt, en dat houdt in dat je de situatie van je voertuig kunt aanpassen. Je kunt aan jouw kant van de baan blijven en je plek vrijwaren, of naar binnen wijzen en uitzetten om een ​​paar plekken te bemachtigen. Zorg er gewoon voor dat u klaar bent om geduldig te zijn, want u zult een lange tijd nodig hebben om het reactievermogen en de kracht van het geleidewiel perfect te krijgen.

Ten slotte bent u verantwoordelijk voor uw voertuig tijdens de organisatie van het welzijnsvoertuig. Deze F1 22 Download die erg lijkt op de ronde van het arrangement, je bent verantwoordelijk voor het opwinden om de temperatuur in je banden te houden en om eventuele technische wijzigingen af ​​te ronden. Wat betreft onstuimige seizoenen, My Team en Career zorgen voor een terugkeer, de laatste optie kan in ieder geval in twee spelers worden gespeeld voor bepaalde fascinerende opties die de geldigheid vergroten. Het tanken van break drives.

Voor en midden in de standaardversies van F1 22 Download

Om niet te zeggen dat F1 22 Download voelt testen, omdat het positief deed. Hoe het ook zij, de behandeling van deze nieuwe, zwaardere voertuigen met vernieuwde, gestroomlijnde functies en bandendemonstraties houdt in dat je ze niet zomaar in bochten kunt gooien zoals je zou kunnen met de modellen van vorig jaar. Net als de sprong van GT Sport naar GT7, vereist de recreatie hier een aanzienlijk meer genuanceerde verbinding met snelheidstoename en vertraging, om elke druppel potentieel uit het voertuig te halen.

Ervan uitgaande dat je in het gelukkige bezit bent van zowel een sterke gaming pc als een VR headset, dan is F1 22 Download de absolute eerste F1 met autoriteit die de innovatie bevat. Handig is dat het in onze tests zowel met HTC Vive als Oculus gadgets werkt en, verrassend genoeg, beter in elke gamemodus. Ervan uitgaande dat je het soort masochist bent dat zou willen deelnemen aan een volledige internetrace rond een nat Monaco in VR, dan kan dat. Op dezelfde manier zijn de My Team en Driver Career modi.

De nieuwe aero regels

Op de een of andere manier wordt F1 22 Download PC tot het uiterste gedreven met nieuwe dingen die allemaal gebaseerd zijn op F1 Life: een aanpasbare ruimte om je geopende prijzen en prestaties te tonen. Dit is in feite een permanente plek voor je symbool, die je kunt aanpassen met verschillende kledingstukken. Hier kun je de prijzen die je hebt gewonnen, de supercars die je hebt geopend en waarmee je kunt rijden in Pirelli Hot Lap evenementen en uitzonderlijke moeilijkheden tentoonstellen, en verfraaien met nieuwe huishoudelijke artikelen.

Om te beginnen kun je een seizoen beginnen als een rookie, middenvelduitdager of titelconcurrent, wat je verschillende arrangementen van financiële plannen, groeps en moordende problemen geeft. In de buurt daarvan is de op keuzes gebaseerde voortdurende interactie uitgebreid tot eerdere groepsinterviews met veel verdeeldheidsmomenten en beslissingen die moeten worden genomen met hun eigen uitgestippelde voordelen en nadelen voor de presentatie van uw groep.

Vrijheid om met hun auto te rijden

Hoewel de ontwerper snel aangeeft dat de hier gemarkeerde voertuigmodellen nog niet zijn afgerond, bieden deze nieuwe schermen in feite een korte blik op hoe de geheel nieuwe specificaties van het F1 apparaat eruit zouden moeten zien in de nieuwe game. De belangrijkste niet verschijningen in deze foto’s zijn de twee Mercedes voertuigen en in het licht van hun beperkte presentatie tot nu toe dit seizoen, zal het waarschijnlijk niet zijn omdat ze anderhalve ronde voor de rest van het veld dit keer.

Wat betreft de manier waarop F1 22 Download PC speelt, is de zorg veranderd met een ander bandenmodel en het opnieuw invoeren van de aanpassing van het optimale ontwerp op de nieuwe voertuigen. Bovendien is er een nieuwe Vivid modus die no nonsense spelers in extra delen van de racedag zal opnemen, waaronder het toezicht houden op de strategieën van de beveiligingsvoertuigen, het vastzetten van tankpauzes en proberen niet gênant te crashen tijdens de arrangementronde voordat de race zelfs maar is begonnen.

Meer gestroomlijnde ervaring

De mogelijkheid om die show te ervaren door middel van een fascinerende verhaalmodus voor één speler, die de constant veranderende dynamiek tussen partners onderzoekt en een grote reeks moeilijkheden presenteert om je de beginselen van F1’s rijdende materiaalwetenschap te laten zien, was waarschijnlijk het beste onderdeel van F1 2021 Om het deze keer niet te hebben, zal ongetwijfeld niet de voorkeur van een paar spelers zijn. Eindelijk, wat dacht je ervan om een ​​kijkje te nemen bij F1 Life en des te explicieter, hoe je betaalt voor een deel van dit spul.

Als je eerder een van Codemasters spellen hebt gespeeld, ben je zeker bekend met het in geld dat Pitcoins wordt genoemd. F1 22 Downloaden Het rijden voelt gestoeld op zowel leidende afdingen, de eigenlijke baan ziet er soepel uit en hoeveel helpt garandeert dat zelfs de meest verse rookies heel veel gekkigheid zullen hebben. In alle opzichten is dit een onbeperkte sectie in de voorouders van de Formule 1 die veel gekkigheid zal opleveren, ondanks het feit dat sommigen van jullie misschien een beetje kapot zijn van de afwezigheid van Braking Point.

Drie verschillende instapstatussen

Je kunt nu kiezen tussen twee modi met betrekking tot ontwikkelingsronden, namelijk Broadcast en Immersive. De modus Picking Broadcast presenteert de arrangementronde als een echte gelegenheid, een visuele tentoonstelling van het matrixverzoek en de bandenmethodologieën, met een lengte die tot slechts een paar hoeken is teruggebracht. Ondanks de Immersive modus kun je het voertuig in je beginbox laten en zelfs elk punt kiezen waar je wilt beginnen. Het gaat erom dat u op het ideale moment op de knop drukt, u voorgesteld als Optimaal, en een korte tankpauze krijgt.

U moet uw voertuig onberispelijk in de koffer plaatsen, omdat te vroeg stoppen of voorbij het point of no return het voertuig dwingend in positie brengt, maar dit leidt gelukkig niet tot een straf. De case bevat ook een 3D realistische bovenop, die van toon verandert afhankelijk van uw situatie. Tot nu toe heeft F1 22 Download de methode opgespoord die nodig was om uw voertuig in het netwerk te plaatsen, als zeer lastig. In zijn doorlopende structuur gaat het er over het algemeen van uit dat we te kort zijn gestopt in het geval dat we met 5 mph of minder gaan.

 

F1 22 Trailer

De kleuren van vooraf ingestelde ontwerpen

Momenteel leunen we echter achterover en kijken hoe het eindresultaat is, maar vanaf de eerste gevoelens ben je op de goede weg om je hoopvol te voelen. Hoewel de ontwerper er snel bij is om de hier gemarkeerde voertuigmodellen naar voren te brengen, zijn deze nog niet afgerond, maar deze nieuwe schermen bieden in feite een korte blik op hoe de geheel nieuwe specificatie van het F1 22 Download apparaat eruit zou moeten zien in het nieuwe racing spel . De belangrijkste niet verschijningen in deze foto’s zijn de twee Mercedes voertuigen en, in het licht van hun beperkte presentatie tot nu toe dit seizoen.

Verbetering van de kwaliteit van leven in F1 22 Download

De modus Picking Broadcast presenteert de arrangementronde als een echte gelegenheid, een visuele tentoonstelling van het matrixverzoek en de bandenmethodologieën, met een lengte die tot slechts een paar hoeken is teruggebracht. Ondanks de Immersive modus kun je het voertuig in je beginbox laten en zelfs elk punt kiezen waar je wilt beginnen. U moet uw voertuig onberispelijk in de koffer plaatsen, omdat te vroeg stoppen of voorbij het point of no return het voertuig dwingend in positie brengt, maar dit leidt gelukkig niet tot een straf.

De case bevat ook een 3D realistische bovenop, die van toon verandert afhankelijk van uw situatie. Tot nu toe hebben we de methode gevonden om uw voertuig in het netwerk te plaatsen als zeer lastig. In de doorlopende structuur van F1 22 Download wordt er over het algemeen van uitgegaan dat we te kort zijn gestopt in het geval dat we met 5 mph of minder gaan, met slechts twee effectieve geeft een schot van 10. Langs deze lijnen kunnen pitstops nu worden gecommuniceerd of levendig ook.

Modewinkels uit de echte wereld

Ervan uitgaande dat je in het gelukkige bezit bent van zowel een sterke gaming pc als een VR headset, dan is F1 22 Download gratis pc de absolute eerste F1 met autoriteit die de innovatie bevat. Handig is dat het in onze tests zowel met HTC Vive als Oculus gadgets werkt en, verrassend genoeg, beter in elke gamemodus. Ervan uitgaande dat je het soort masochist bent dat zou willen deelnemen aan een volledige internetrace rond een nat Monaco in VR, dan kan dat. Op dezelfde manier zijn de My Team en Driver Career modi.

Door en door alleen de cockpitcamera te gebruiken, voegt het een mate van onderdompeling toe die tot nu toe ontbrak. In combinatie met een razende cockpit en de Fanatec Gran Turismo DD Pro-wielbasis, is simpelweg alleen rondjes rijden de meest extreme die een F1 22 Download ooit is geweest. Een dergelijke regeling blijft in ieder geval vanzelfsprekend voor de bevoordeelde minderheid. Zoals door de jaren heen met VR gezegd, is er op geen enkel moment iets van tafel. Je kunt nu kiezen tussen twee modi met betrekking tot ontwikkelingsronden.

De race engineer van de speler

De uitzendmodus drijft je voertuig door het pitpad en geeft geen controle tot het einde, maar verschijnt via de doelcamera’s, compleet met pitgerelateerde illustraties en discours. Hoe het ook zij, als je de levendige modus kiest, kun je invloed uitoefenen op de tijd die je in de pits doorbrengt. Als je je pitbox nadert, mag je vijf seconden beginnen op het hoogste punt van het scherm, gevolgd door een korte knop. Het gaat erom dat u op het ideale moment op de knop drukt, u voorgesteld als Optimaal, en een korte tankpauze krijgt.

Met slechts twee effectieve geeft een shot van 10. Langs deze lijnen kunnen pitstops nu ook worden gecommuniceerd of levendig. De uitzendmodus drijft je voertuig door het pitpad en geeft geen controle tot het einde, maar verschijnt via de doelcamera’s, compleet met pitgerelateerde illustraties en discours. Hoe het ook zij, als je de levendige modus kiest, kun je invloed uitoefenen op de tijd die je in de pits F1 22 Download. Als je je pitbox nadert, mag je vijf seconden beginnen op het hoogste punt van het scherm, gevolgd door een korte knop.

F1 22 Download Gratis

F1 22

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-2130 or AMD FX 4300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 1050 Ti or AMD RX 470 | For Ray Tracing: GeForce RTX 2060 or Radeon RX 6700 XT
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 9600K or AMD Ryzen 5 2600X
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 1660 Ti or AMD RX 590 | For Ray Tracing: GeForce RTX 3070 or Radeon RX 6800
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible

Leave A Reply

Your email address will not be published.