Super Meat Boy Forever Downloaden spel PC

0

De voorwaarde voor het uitschakelen van een Super Meat Boy Forever gratis ligt al het hele decennium op tafel na het verschijnen van het basisspel. We vielen hals over kop in genegenheid voor zijn ultra duidelijke skips, ongepaste bloedspatten en de stijlvolle Garbage Pail Kids. De studio had met succes samen een nieuwe excursie van niveaus kunnen bereiken zonder een enorme cyclus op de middelste preventie omzeilen en bovendien. Had een geweldige tijd een blending bijeenkomst van Meat Boy’s afnemende buurtbewoners en speedrunners. Ook alles in aanmerking genomen ging Team Meat de tegenovergestelde koers. Super Meat Boy Forever moedigt me een gedenkwaardige ton Sonic Lost World aan.

Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever Downloaden

Downloaden
 

Platformuitdagingen aangaan

Dr. Fetus is terug en heeft zonder twijfel de liefdevolle niet-militaire facultaire relatie tussen Meat Boy en Bandage Girl verstoord. Hij heeft hun schattige, walgelijke jonge persoon betrapt, naam Nugget! Dus ze zouden een monsterlijke handschoen van stalen buzzsaws, geërodeerde naalden en stralende laserschachten moeten bedenken om hem terug te krijgen. In wezen is het enige verschil dat Super Meat Boy Forever spel nu een autorunner is.

Ondanks dat niveaus over het algemeen van links naar rechts werken, is de weg niet altijd rechtdoor. Talloze niveaus hebben segmenten waar je gemakkelijk van een scheidingswand moet springen en je moet omdraaien in een ruimte om je weg door het vreselijke labyrint voor je te ontdekken.

Nieuwe en fascinerende soorten complexen

Handel in de lucht is allemaal verdreven. Alles in overweging nemend, is Forever een spel dat vooral over arrangeren gaat. Met beperkte autoriteit over de manier waarop Meat Boy beweegt, blijft er een beweging van nauwkeurige bounces over. Desalniettemin ontwijkt hij om de knuffelige massa in leven te houden terwijl hij door de Rube Goldberg snijdt! Het allerbelangrijkste: maak een einde aan vallen voor hem als een ouder die over een zegenend, ongelooflijk flexibel klein kind spuit.

In feite controle wanneer ze stuiteren, glijden of slaan

Dit was een schandalige verkoop. Een verklaring waarom mensen het gratis Super Meat Boy Forever aanbidden, is vanwege de sluiting van het zegel. Door die hulpvaardigheid opnieuw te formuleren en de precisie te verminderen, kreeg ik de indruk dat het een vreemde keuze was, de meest ideale situatie en zonder twijfel een vreselijke keuze. Super Meat Boy Forever is verre van een catastrofe. Veel van de opgewektheid vind je terug in het witte knokkelgeweld van een platformgame.

Je moet glijden om tegenstanders te raken zonder te stuiteren. Stoten in de lucht vergroot je veerkracht, en het hanteren van een stoot die overal zichtbaar is, stelt je in staat om het nog een keer te doen. Het is niet voldoende om op het perfecte moment op de perfecte vangst te drukken; u moet de mogelijkheid hebben om te voelen hoe ver u springt, afhankelijk van hoe lang u drukt. Het onderzoeken en verbergen van uw bedieningselementen zodat ze natuurlijk zijn, is een indicatie van autoriteit in veel platformgames, maar het is essentieel in Forever.

Het fundamentele karakter werkt op één manier

Zonder een specifieke, op maat gemaakte tweede om te laten zien hoe ze werken, verandert de hardloper-expert in een waar gevaar. Ondanks de manier waarop je af en toe geconfronteerd wordt met wijken waar je in werkelijkheid niet zeker weet wat je kunt pushen, is de route van beheer A naar punt B heel duidelijk. Het belangrijkste is dat als het bord niet duidelijk is, je een echt raadselachtige seconde kunt trotseren, waarbij het lijkt alsof je aanhoudend rennende personage geen weg meer heeft.

Super Meat Boy Forever Trailer

Spot in Super Meat Boy is de supervisor-fasen

Dat kan de oprechte teleurstelling die in je wordt gestructureerd door de extreme voortdurende associatie met angstige schokken vervuilen. De hele spellen zoals Cuphead scherp maken. Deze minuten zijn ongebruikelijk, het gebeurt twee keer in mijn playthrough, hoe dan ook, het procedurele gedeelte suggereert dat het je meer kan overkomen, of helemaal niet. Omdat het slaan van een vijand je naar voren stuurt en het hanteren van een stoot de aanval herstelt, staan ​​de verschijningen je toe om over lange gaten of zijwaartse vallen te springen. Elke tegenstander en een aanzienlijk aantal van de strikken markeren een soort afsluiting van een ingang, openen een raam met mechanica die transformatie ondersteunen en zorgen ervoor dat elke sprong als een vastberaden keuze aanvoelt.

Level plan en platforming interactiviteit componenten

PC Downloaden Super Meat Boy Forever, het plezier, de teleurstelling en de motivatie houden nooit echt op. Het creëert en duwt je erdoor totdat je elke vergrendeling perfect indrukt. Je blijft gewoon spelen en proberen en tegen het blikje trappen totdat je er genoeg van hebt. Bovendien, als je eindelijk klaar bent, voor het geval je echt alles wat je had in het avonturen spel hebt gestopt, voel je je misschien zelfs redelijk runner’s high.

Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever Spel

Downloaden

Systeemvereisten (minimum)

OS: Windows 7
Processor: Core i3 or AMD equivalent
Graphics: GeForce 510 / Radeon HD 7450
Memory: 2 GB RAM
Storage: 1 GB available space
DirectX: Version 10

Aanbevolen vereisten

OS: Win 7 64
Processor: Intel Core i3-3240 3.4GHz / AMD Phenom II X4 40
Graphics: AMD Radeon HD 6770 or NVIDIA GeForce GTX 650 2GB
Memory: 4 GB RAM
Storage: 10 GB Hard drive space
DirectX 11 Compatible Graphics Card

Leave A Reply

Your email address will not be published.