The Medium Downloaden spel PC gratis

0

Met onze vijf detecties zien we veel van onze algemene omgeving. In ieder geval houdt The Medium spel rekening met de mogelijkheid dat er een ander universum bestaat achter het universum dat we zien. Stel je een scenario voor waarin een volgende realiteit gewoon achter de façade van onze ontmoetingen zit. Bedenk bovendien, wat meer is, de mogelijkheid dat dit de waarheid is vol geesten die we niet kunnen zien en waar we geen contact mee kunnen maken! Die consequent langs ons heen komen. Bloober Team probeert dit vreemde zieledomein te onderzoeken met zijn raadselachtige walgelijke ervaring, The Medium. Daarna is de visie van Bloober Team voor een onopvallende waarheid niet zo stimulerend om naar te kijken.

The Medium

The Medium Downloaden

Downloaden
 

Extra zintuiglijke vermogens

Marianne is een echte wereld en de geest die met de doden kan praten. Wanneer ze echter een geheim telefoontje krijgt om haar naar een herberg aan de rand van Krakau, Polen, te brengen, zijn haar capaciteiten echt. Op het moment dat Marianne op de retraite verschijnt. De eenzame bewoners die ze ervaart, zijn verloren geesten en een niet-detecteerbaar beest dat Marianne dwingt om met haar verleden te worstelen. Het Amnesia Rebirth account begint met veel garantie, maar verliest snel stoom. Marianne heeft geen erg opmerkelijk karakter, en is minimaal meer dan een code om de plot mee te bewegen. Bovendien zijn bepaalde subtiliteiten moeilijk te volgen! Gratis Het medium medium is een derde paar fascinerende beurten die dicht bij de verste limiet van de sfeer van het spel actie gevoel komen.

Reis naar en communiceer met de geest

PC gratis The Medium Een nieuw onderdeel komt van hoe het omgaat met het zieledomein. Bij toegewezen tijdsbesteding in het verhaal bezet Marianne zowel deze huidige werkelijkheid als de zielenwereld tegelijkertijd. Tijdens deze arrangementen deelt het scherm vijftig-vijftig om Mariannes gebied in elk domein te tonen. Een in werkelijkheid afgesloten ruimte kan in het zieledomein open zijn! Wat je aanspoort om opzettelijk de twee echte factoren te onderzoeken en een route voorwaarts te ontdekken.

Gevoel van klassieke survival horror spellen

Evenzo is wat je doet echt eenvoudig: de meeste segmenten omvatten het vinden van verborgen artikelen, het oplossen van puzzels. Bovenal sluipen langs angstaanjagende tegenstanders tegen wie je over het algemeen zwak bent. De extra truc is dat Marianne hier en daar in de zielenwereld kan kijken. Dat wordt aangepakt door je scherm fifty-fifty te scheiden. Daarom hebben alle informatiebronnen een onmiskenbare invloed op de echte en zielenwereldvarianten van Marianne.

Kleine aspecten van klassieke survival horror

In de loop van de tijd vraagt ​​Downloaden The Medium zich af wat een individu duivels maakt! Waar het om gaat, is tussen de van nature perverse mensen en de individuen die door patronen van wreedheid in beesten veranderen. Het verontschuldigt zich echter voor niemand. Bij het afwikkelen van deze onderwerpen wordt onderzoek gedaan naar mishandeling van eigen bodem en zelfs slachting, maar deze ideeën hoeven niet minder te worden getoond aan een eenvoudig gevoel van verdoving. Het is absoluut de meest verfijnde compositie die je in een Resident Evil 2 vindt.

The Medium Trailer

Opgesplitst in twee realiteiten

Dit wordt bijvoorbeeld volledig ondersteund door een fantastische stemmencast. Van de onverschrokken maar pijnlijke Marianne tot de cryptische rechtvaardigheidsstrijder Thomas tot een diep verontrustende aartsvillain van Troy Baker, elk personage is met een uitstekende enthousiaste diepgang en legitimiteit. Daarna is de strijd waarmee Thomas wordt geconfronteerd, specifiek een pijnlijk verhaal van een man in een ondenkbare omstandigheid, en het geheel van zijn hoogte- en dieptepunten trof me rechtstreeks in het hart. Het is niet moeilijk om een ​​gedeelde overtuiging op te sporen met personages die proberen de beste keuze te maken in een wereld zonder de juiste antwoorden.

Geweldig spel van twee werelden

Niwa Resort is een laag met kleine subtiliteiten van het dak tot het opruimen van stenen, inclusief gerimpelde oude Poolse tijdschriften uit de jaren negentig. Evenzo worden op het moment dat Marianne deel uitmaakt van universums, verdelers van menselijke fragiele levende wezens en onaardse motten vergeleken met de alledaagsheid van een ongewilde homeroom aan de andere kant van het scherm. Daarom geeft het het gevoel dat je nooit echt veilig bent als de impact van het deelscherm verdwijnt en je gewoon een kijkje neemt in de studiezaal. Maar hoe zou u begrijpen wat er aan de andere kant gebeurt?

Verbazingwekkende interacties met de wereld

Ondanks enkele gespecialiseerde zwakheden en de ongecompliceerde, niet-uitdagende geheimhouding en het oplossen van puzzels, viel het spel The Medium helemaal in de smaak. De recensiestapels tot de absoluut beste in de klas en overal om u heen creëren een geheim dat lastige, vaak verschrikkelijk herkenbare onderwerpen onderzoekt op weg naar een heerlijk, maar niet verheugend einde. Eerste klas entertainers verbijsterende en kritische heiligen en beesten onderweg. Bovenal zijn de score, het geluidsplan en het vakmanschap verbluffend en vormen ze een levensveranderend, sterk geheel. Evenzo zal The Medium bij me blijven voor stoppen.

The Medium

The Medium Gratis

Downloaden
Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i5-6600 / AMD Ryzen 5 2500X
RAM: 8 GB
OS: Windows 10 (64bit version only)
VIDEO CARD: @1080p NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon R9 390X 
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4 GB

Systeemvereisten aanbevolen

CPU: Intel Core i5-9600 / AMD Ryzen 7 3700X
RAM: 16 GB
OS: Windows 10 (64bit version only)
VIDEO CARD: @1080p NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti / Radeon RX Vega 56 | @4K NVIDIA GeForce RTX 2070 / Radeon RX 5700 XT
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6144 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.