Amnesia Rebirth downloaden

0

De Amnesia Rebirth downloaden is een van de meest geliefde avontuur games op de pc, dus deze directe volgende had enorme verlangens om te vervullen. Volgens de keren dat mijn huisgenoten me er tegen hoorden schreeuwen, moet je zeggen dat Amnesia: Rebirth geslaagd is. Het verkennen van saaie en geperste doorgangen zonder echte manier om legitiem te vechten tegen de kwaadaardige entiteiten die op zoek zijn!

Amnesia Rebirth Downloaden

Amnesia Rebirth downloaden

Downloaden
 Benadering van verhaal en horror

Het is praktisch moeilijk om iets expliciet te zeggen over de plot, personages of gebieden zonder het vakkundig gemaakte verhaal te verpesten. Verjongd met een geweldige tentoonstelling van Alix Wilton Regan, belandt in 1937 gestrand in de Algerijnse woestijn met uiteraard geheugenverlies. Reizend door een enorm assortiment van donkere en voorgevoelige gebieden waar de meeste niet met een groot hart op kunnen zinspelen.

Terwijl het omzeilen van slechte droomafstotingen door geheimhouding en snelheid te gebruiken, is alle sfeer herkenbaar. De inzet is in ieder geval veel hoger en de excursie is een stuk eigenaardiger. Bij de kans dat de Amnesia-mythos begon bloot te leggen en A Machine for Pigs uit 2013 ons een korte blik onder de huid gaf! Amnesia Rebirth downloaden Bevrijd ons recht in zijn eldritch hart.

Amnesia Rebirth downloaden

Mechanics van The Dark Descent

Het is echter een beetje te gretig om u in het diepe einde te werpen. Binnen de eerste twee uur zul je aan zoveel legende worden gepresenteerd. Zo ver voorbij de norm geduwd dat het gevoel van een voortdurende wegzinken in verdoemenis dat bewonderenswaardig functioneerde in The Dark Descent, verloren gaat. De race om in grandioze gruwelijkheid te springen, belooft veel goeds als je de kans krijgt dat je Amnesia als een set van drie bekijkt.

Wederopstanding strijdt met het idee van buiten- en aardse hellingen, stijgingen en rotsontwikkelingen zien er blokkerig, krankzinnig en onnatuurlijk uit. Ze stemmen niet overeen met de bestendigheid of authenticiteit van al het andere! Vooral waarschijnlijk de meest blootgestelde angst verdoofde latere zones. Wat me in wezen deed staren in hartverscheurende, dankbare verwondering!

Duisternis speelt

Alexander von Brennenburg, of de verbijsterende Shadow, de kans is groot dat een constant onderzoek je de juiste antwoorden zal vinden waarnaar je op zoek bent. Resurrection maakt onderweg ook nieuwe onderzoeken. Het onderscheidt zich grotendeels door hoever het zal lopen met de onderwerpen van zijn archetype. In deze huidige realiteit waar het uitdelen van pijniging aan anderen je echte mystieke krachten kan geven!

Gevolgtrekkingen voor de echte geschiedenis van de twintigste eeuw zijn enigszins perfect. De introductie is geweldig, dus het lijkt nooit preken of kreunen prijzenswaardig te zijn. Gebruik een scherp plan, levendigheid en geluid om je haren overeind te houden. Hoe het ook zij, hun gedrag levert geen nieuwe schokken op, geheimhouding voelt eigenlijk net zo omslachtig en onregelmatig als in de vorige Amnesia-spellen.

Beperkingen en heimelijke momenten

Veel beter erkend is Tasi’s eigen verhaal, dat draait om haar ontmoetingen als moeder. Tasi’s relatie met haar meisje Alys, haar significante andere Salim! De verwondingen uit haar verleden verlichten een hoop met betrekking tot haar activiteiten naarmate het spel Amnesia Rebirth gratis vordert. Ondanks het feit dat het pas laat is dat je Tasi echt als een personage begint te begrijpen, in het algemeen vanwege het hele ding dat ze aan geheugenverlies heeft.

Verzoeken om genoegen te nemen met intense keuzes over wie Tasi is en wat ze moet doen om te overleven. Die minuten roepen een alternatieve, ongemakkelijke soort gruwelijkheid op! Het feit dat het spel de hallucinatie van meer organisatie uitstraalt dan het werkelijk biedt. Er zijn onderweg een paar belangrijke beslissingen en het is niet bevredigend dat ze echt veel effect hebben op hoe het verhaal zich ontvouwt.

Amnesia Rebirth downloaden

Geweldige horror trucs

Ondanks het feit dat sluipen langs of ontsnappen aan beesten vaak beangstigend is, zijn er minuten dat ervaringen niet echt zullen schrikken. Net als in de verschillende spellen van de ingenieur, zijn de dieren hier en daar zo eenvoudig dat ze ietwat imbeciel lijken. Een paar bezigheden bewegen zich redelijk geleidelijk door het klimaat! Het duidelijk maken dat je over het algemeen niet zoveel gevaar loopt als de game zou willen dat je accepteert.

Alles bij elkaar genomen voelt de Amnesia Rebirth downloaden tot nu toe als het einde van de gruwelijke titels van Frictional Games. Het verfijnt de gedachten en mechanica die fundamenteel zijn geweest voor de games van de ingenieur sinds Penumbra: Overture in 2007! Richt zich op levensvatbare alarmen terwijl het wegblijft van de ontevredenheid van teleurstelling, en het legt de nadruk op karaktergestuurde vertellingen.

Hoe Amnesia Rebirth PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Amnesia Rebirth Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Amnesia Rebirth

Minimum

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: ATI Radeon HD 5750
 • CPU: Intel Core 2 Duo E8400
 • Bestandsgrootte: 35 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7/8/10, 64-bits

Aanbevolen

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX 580
 • CPU: Intel Core i5-4400E
 • Bestandsgrootte: 35 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7/8/10, 64-bits
Leave A Reply

Your email address will not be published.