Amnesia Rebirth PC spel downloaden

0

De Amnesia Rebirth downloaden is een van de meest geliefde avontuur games op de pc, dus deze directe volgende had enorme verlangens om te vervullen. Volgens de keren dat mijn huisgenoten me er tegen hoorden schreeuwen, moet je zeggen dat Amnesia: Rebirth geslaagd is. Het verkennen van saaie en geperste doorgangen zonder echte manier om legitiem te vechten tegen de kwaadaardige entiteiten die op zoek zijn! Nadat je vandaag misschien niet zo nieuw bent als 10 jaar geleden, is het echter zo alarmerend als kon worden verwacht. Wedergeboorte brengt het arrangement naar veel meer beduidend verontrustende plekken. Het maakt The Dark Descent er absoluut schattig uit tijdens onderzoek.

Amnesia Rebirth

Amnesia Rebirth Downloaden

Downloaden
 

Benadering van verhaal en horror in Amnesia Rebirth gratis

Het is praktisch moeilijk om iets expliciet te zeggen over de plot, personages of gebieden zonder het vakkundig gemaakte verhaal te verpesten. Hier zijn alleen de essentiële subtiliteiten, op dat punt De hinderlaag held Tasi Trianon! Verjongd met een geweldige tentoonstelling van Alix Wilton Regan, belandt in 1937 gestrand in de Algerijnse woestijn met uiteraard geheugenverlies. Reizend door een enorm assortiment van donkere en voorgevoelige gebieden waar de meeste niet met een groot hart op kunnen zinspelen.

Aantekeningen en foto’s ontdekken om haar verleden samen te voegen! Terwijl het omzeilen van slechte droomafstotingen door geheimhouding en snelheid te gebruiken, is alle sfeer herkenbaar. De inzet is in ieder geval veel hoger en de excursie is een stuk eigenaardiger. Bij de kans dat SOMA de Amnesia-mythos begon bloot te leggen en A Machine for Pigs uit 2013 ons een korte blik onder de huid gaf! Amnesia Rebirth Spel Bevrijd ons recht in zijn eldritch hart.

Mechanics van The Dark Descent

Het is echter een beetje te gretig om u in het diepe einde te werpen. Binnen de eerste twee uur zul je aan zoveel legende worden gepresenteerd. Zo ver voorbij de norm geduwd dat het gevoel van een voortdurende wegzinken in verdoemenis dat bewonderenswaardig functioneerde in The Dark Descent, verloren gaat. De race om in grandioze gruwelijkheid te springen, belooft veel goeds als je de kans krijgt dat je Amnesia als een set van drie bekijkt. Minder nadenken over Wedergeboorte maar eerder een onafhankelijk verhaal. Alles bij elkaar genomen, is het vergroten van enthousiaste kracht zeker onberispelijk. Het is gewoon dat je begint bij het lagere deel van de zee en een tunnel naar het brandpunt van de aarde gaat! In plaats van je teen voor de duik in het ondiepe water te dompelen.

Des te meer in de echte zin, je duikt in verouderde heiligdommen, verlaten steden. Ontegenzeggelijk meer vreemde instellingen die zijn gemaakt met fijne, high-def details en norse belichting. Dat geldt in ieder geval voor de binnenkant. Wederopstanding strijdt met het idee van buiten- en aardse hellingen, stijgingen en rotsontwikkelingen zien er blokkerig, krankzinnig en onnatuurlijk uit. Ze stemmen niet overeen met de bestendigheid of authenticiteit van al het andere! Vooral waarschijnlijk de meest blootgestelde angst verdoofde latere zones. Wat me in wezen deed staren in hartverscheurende, dankbare verwondering! Nogmaals, het zou volkomen crimineel zijn om zelfs in de meest vage bewoordingen te ruïneren.

Duisternis speelt

Dit is veel van een directe ontwikkeling naar The Dark Descent, zowel wat betreft verhaal als game zoals Phasmophobia. Voor het geval je onbeantwoorde vragen had over de held Daniel uit het verleden! Alexander von Brennenburg, of de verbijsterende Shadow, de kans is groot dat een constant onderzoek je de juiste antwoorden zal vinden waarnaar je op zoek bent. Resurrection maakt onderweg ook nieuwe onderzoeken. Het onderscheidt zich grotendeels door hoever het zal lopen met de onderwerpen van zijn archetype. In deze huidige realiteit waar het uitdelen van pijniging aan anderen je echte mystieke krachten kan geven! Wat zouden de gevolgen kunnen zijn van het doen op een onvoorstelbare schaal?

Gevolgtrekkingen voor de echte geschiedenis van de twintigste eeuw zijn enigszins perfect. De introductie is geweldig, dus het lijkt nooit preken of kreunen prijzenswaardig te zijn. De mollige, kwetterende beesten die regelmatig precies langs de randen van je zicht rondsluipen, zijn uiterlijk schokkend. Gebruik een scherp plan, levendigheid en geluid om je haren overeind te houden. Hoe het ook zij, hun gedrag levert geen nieuwe schokken op, geheimhouding voelt eigenlijk net zo omslachtig en onregelmatig als in de vorige Amnesia-spellen. Een heleboel van de meer gespannen achtervolgingen door verwarde natuurlijke holtes en uiteenvallende ruïnes voelen als experimenten.

De andere aspecten van Wedergeboorte

Enerzijds, voor het geval je nooit echt ziet hoe de dieren werken of hoe je er vanaf kunt blijven! Ze zijn veel verontrustender dan wanneer ze niet verrassend zijn. Maar aan de andere kant zul je niet het gevoel hebben dat je een sluw antwoord hebt bedacht om ze te omzeilen. Mijn procedure was gewoonlijk beperkt tot uitvoeren, bedekken en smeken. In ieder geval is gepakt worden momenteel meer dan een kleine last. Zonder overdreven te verpesten, kun je de emmer eigenlijk niet voorgoed schoppen. Er zijn zeker eindes die bij toeval lijken te worden afgeschoten! Daarna sta je jezelf toe om te vaak te capituleren voor de bewonersmonsters of je eigen angst in een bepaalde playthrough. The Dark Descent kwam tekort op enige echte gevolgen voor teleurstelling, behalve het verlies van vooruitgang.

Amnesia Rebirth Trailer

Beperkingen en heimelijke momenten

Veel beter erkend is Tasi’s eigen verhaal, dat draait om haar ontmoetingen als moeder. Tasi’s relatie met haar meisje Alys, haar significante andere Salim! De verwondingen uit haar verleden verlichten een hoop met betrekking tot haar activiteiten naarmate het spel Amnesia Rebirth gratis vordert. Ondanks het feit dat het pas laat is dat je Tasi echt als een personage begint te begrijpen, in het algemeen vanwege het hele ding dat ze aan geheugenverlies heeft. Wederopstanding is een gewaagd moederspel! Het is op zijn best wanneer Tasi’s eigen excursie samenkomt met de krachtige gebeurtenissen terwijl het de plichten van het ouderschap onderzoekt.

Net als de verschillende titels van Frictional, plaatst het je ook incidenteel in verstorende omstandigheden. Verzoeken om genoegen te nemen met intense keuzes over wie Tasi is en wat ze moet doen om te overleven. Die minuten roepen een alternatieve, ongemakkelijke soort gruwelijkheid op! Het feit dat het spel de hallucinatie van meer organisatie uitstraalt dan het werkelijk biedt. Er zijn onderweg een paar belangrijke beslissingen en het is niet bevredigend dat ze echt veel effect hebben op hoe het verhaal zich ontvouwt.

Geweldige horror trucs

Ondanks het feit dat sluipen langs of ontsnappen aan beesten vaak beangstigend is, zijn er minuten dat ervaringen niet echt zullen schrikken. Net als in de verschillende spellen van de ingenieur, zijn de dieren hier en daar zo eenvoudig dat ze ietwat imbeciel lijken. Een paar bezigheden bewegen zich redelijk geleidelijk door het klimaat! Het duidelijk maken dat je over het algemeen niet zoveel gevaar loopt als de game zou willen dat je accepteert. De belemmering dat je niet echt naar vijanden kunt kijken, omdat het Tasi’s angst opdrijft, kan ook een beetje discretionair lijken. Wedergeboorte heeft twee of drie bepalende momenten die het gevoel hebben dat ze bij toeval schraal zijn! Daarna kon je echt observeren waar je voor weghield.

Alles bij elkaar genomen voelt de downloaden Amnesia Rebirth tot nu toe als het einde van de gruwelijke titels van Frictional Games. Het verfijnt de gedachten en mechanica die fundamenteel zijn geweest voor de games van de ingenieur sinds Penumbra: Overture in 2007! Richt zich op levensvatbare alarmen terwijl het wegblijft van de ontevredenheid van teleurstelling, en het legt de nadruk op karaktergestuurde vertellingen. Resurrection is een ontwrichtend, raar, vreselijk verhaal dat de Amnesia-mythos op veel coole manieren uitbreidt. Terwijl we erachter kwamen hoe net zo vreselijk en verrassend te zijn als het geliefde archetype.

Amnesia Rebirth

Amnesia Rebirth Gratis

Downloaden

Spel Amnesia Rebirth Systeemeisen :

Systeemvereisten Amnesia Rebirth spel(minimum)

Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: ATI Radeon HD 5750
CPU: Intel Core 2 Duo E8400
Bestandsgrootte: 35 GB
Besturingssysteem: Windows 7/8/10, 64-bits

Systeemvereisten Amnesia Rebirth spel(aanbevolen)

Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: AMD Radeon RX 580
CPU: Intel Core i5-4400E
Bestandsgrootte: 35 GB
Besturingssysteem: Windows 7/8/10, 64-bits

 

 

  • Amnesia Rebirth Gratis
  • Downloaden Amnesia Rebirth
  • Spel PC Amnesia Rebirth
  • Amnesia Rebirth Downloaden
  • PC gratis Amnesia Rebirth
Leave A Reply

Your email address will not be published.