Valheim Downloaden PC spel gratis

0

De vooruitgang in het spel Valheim is fundamenteel hetzelfde als Terraria of Starbound, omdat die vooruitgang natuurlijk aanvoelt en wapens wordt opgebouwd. Tot slot, spelers beginnen op een eenvoudige maar immense open plek en ontdekken hoe ze wezens kunnen achtervolgen en het open-wereldspel van ingenieur Iron Gate AB bouwt basisreservaten. Spelers ontdekken hoe ze minimale slaggolems tot het punt van dood kunnen slaan, en kunst een club. Vanaf dat punt kunnen spelers beginnen met het fabriceren van een beginnende nederzetting. Wanneer dat gebeurt, is het een ideale gelegenheid om op varkens te jagen, die de materialen voor een boog laten vallen, waardoor het jagen op herten eenvoudiger wordt. Er is een manier van bewegen, waarbij elke progressie de volgende vooruitgang opent.

Valheim

Valheim Downloaden

Downloaden
 

Mannelijke of vrouwelijke klasse

Dit is wat een ontmoeting met mijn typische groep metgezellen kan lijken. Valheim gratis naar het Zwarte Woud vertrekken om tegen een kolos te vechten, maar er is een bergketen in onze richting. De bergen zijn ijskoud, maar we zien wolven, en we willen hun huid meenemen om in te pakken. Na een paar ineffectieve stukken met wolven, markeren we de plek op de gids en beloven we terug te keren en op nog een dag vergelding te zoeken.

Een brute verkenning

We gaan naar het zuiden en reizen rond de bergen totdat we over een enorm meer gaan dat we op geen enkele manier kunnen! Vorm of vorm kruis helemaal alleen. Concluderend, als alles gelijk is, vestigen we ons en bouwen we een houten haven en een Vikingen-langschip. De Valheim spel vaart ons over het meer en we sporen de ent op en vallen daarna aan. Met bogen en lansen rond de kolosboom varen. Het slaat terug door enorme wortels aan te roepen en ons te vernietigen met monsterplanten.

 

Er zijn 9 bazen in het spel

Bij het maken en uithoudingsvermogen spelen vaak een onaangenaam begin! Harde verliefdheid voordat spelers de zoete ervaring kunnen opdoen van het bouwen van enorme bases. Op jacht naar gevaarlijke managers en het overwinnen van een antagonistische wereld. Inderdaad, zelfs uithoudingsspelvoorbeelden van het overwinnen van tegenspoed zoals Rust! Zijn teruggekeerd om dingen eenvoudiger en beschikbaar te maken voor nieuwe spelers.

Valheim is daarentegen diep beschikbaar. Spelers spelen de Noorse wereld het deel van de vikingscultuur die door Odin zelf een eeuwige eeuwigheid werd toegestaan. Een van Odins raven verschijnt om instructie-oefeningen te geven. De game laat apparaten geleidelijk circuleren, je krijgt de basisprincipes van terraforming, cultivatie, strijd, supervisors en het bouwen van wapens.

Ontwijkings- en blokgebaseerd vechtsysteem

Je kunt niet te ver komen zonder je beginnende apparaten te begrijpen, en het vraagt ​​om een ​​behoorlijke toegang tot het spelblok. Gelukkig hoeft het Valheim PC spel niet lang bomen te slaan om hout te kopen voordat je aan de echte activiteit kunt beginnen. De game is bovendien precies soepel, zonder de typische obstakels voor het uithoudingsvermogen, zoals vervallen voedsel of beperkende reparatiekosten en ontwikkelingskosten.

Er zijn instrumenten voor landschapscontrole! Evenzo een structuurraamwerk dat spelers in staat stelt om uitbreidingsontwerpen en kruipende nederzettingen te fabriceren. Bouwen kan een onhandig stuk zijn, maar spelers kunnen hout vrij plaatsen of sorteren afhankelijk van hun neiging. Valheim gratis, wat iets vraagt ​​dat over het algemeen eenvoudig en aanpasbaar is.

Valheim Trailer

Basisbouwsysteem onderweg

De veelzijdige aard wordt niet meteen volledig op je afgelaten, het gaat geleidelijk mee met vooruitgang, experimenten en onderzoek. Ik heb net ontdekt hoe je knakworsten kunt maken, wat als een duidelijk voordeel voelt, omdat ze mijn hit helpen focussen door het dak. Wat meer is, besef dat de ingewikkeldheid met een gematigde snelheid wordt blootgelegd. Omdat Valheim een ​​echt omvangrijke bijeenkomst ondersteunt, schrijven de ontwerpers 3 tot 5 spelers voor. Je kunt echter met maximaal 10 personen spelen, dit wordt normaal gesproken op Steam gedaan.

Natuurlijk een nieuw overlevingsspel

Positieve audits hebben het vikingscultuuronderwerp van de game geprezen! De over het algemeen minimale inspanning van de game, het bewegingsraamwerk van de vaardigheid en de schokkend stabiele uitvoering op een breed scala aan frameworks. Negatieve audits hebben betrouwbaarheidsproblemen opgemerkt bij de toegewijde werknemers van het avontuur spel. Daarna kan dit ook een kenmerkend resultaat zijn van de eerste toegangsfase van het spel. Verschillende aan de orde gestelde kwesties zijn onder meer een gebrek aan hulp voor solospelers, onvoldoende consolidatie van de Noorse wereldfolklore in voortdurende interactiecomponenten. Downloaden Valheim is het ontbreken van instructie-oefeningen of hulp voor meer up-to-date spelers, en een paar onregelmatigheden.

Valheim

Valheim Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU SPEED: 2.6 GHz Dual Core
RAM: 4 GB
OS: Windows 7, 8.1, 10 (64-bit)
VIDEO CARD: GeForce GTX 500 series
FREE DISK SPACE: 1 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 512 MB

Recommended Requirements

CPU: i5 3GHz
RAM: 8 GB
OS: Windows 7, 8, 10 (64-bit)
VIDEO CARD: GeForce GTX 970 series
FREE DISK SPACE: 1 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.