Foundation PC downloaden

0

Foundation downloaden van ontwerper Polymorph is een game met vroege toegang over het opzetten en behouden van een rustige. Welvarende middeleeuwse stad. Het is een soort Cities Skyline ding, maar het formaat is natuurlijk, in plaats van framework-achtig. De kaders voelen menselijker en minder wiskundig aan dan de meeste stedenbouwspellen. Evenzo, vanaf het begin, aanwezig met een mooi tafereel van groene hellingen, lading met overvloedige garantie. Bossen zijn met bessenbramen en rockarrangementen. Dit is bovenal een natuurlijk uitzicht voor iedereen die op enig moment een spel voor het verzamelen van activa speelt! Net als bij Age of Empires. De bomen moeten worden gekliefd, de bessen moeten worden geplukt en de steen moet worden ontgonnen.

Foundation

Foundation Spel

Downloaden
 

Neem de leiding over een heer in Foundation gratis

De gratis Foundation premie van de stichting bestaat niet om militaire missies te verzorgen. Het zijn de ruwe materialen van de schepping, om een ​​positie van veiligheid en voldoening op te bouwen. Er is geen overwinning in dit spel, geen verwarrend progressief systeem van soldaten dat moet worden herzien, geen demonstraties van majestueuze wreedheid. Nieuwe mineralenvoorraden kunnen worden ontdekt die verspreid zijn over de gidsen, met fatsoenlijke glimmende nieuwe mineralen, van goudrijke aderen tot sprankelende kwarts-hubs. Deze winkels kunnen door uw gerechtsdeurwaarder worden bezocht om het metaal dat ze bevatten te herkennen.

In de mineralenopslagplaatsen zal je deurwaarder zowel ongebruikelijke als meer normale mineralen ontdekken, bijvoorbeeld ijzer. Wanneer ze worden gevonden, kunnen de mineralen worden verwijderd door op de winkel te tikken en een steengroeve te bouwen. Structuren zouden nu kunnen worden bereikt met nieuwe onderdelen. De belangrijkste uitbreidingen van het gebouw zullen verschijnen als het creëren van werkstations die kunnen worden toegevoegd aan de Builders Workshop. Met deze werkstations kunnen uw ontwikkelaars verschillende items maken, bijvoorbeeld formulieren en opnieuw gekleurd glas.

Vergroot het aantal van uw dorp

Showstoppers zijn sets van expliciete onderdelen die in een herkenningspunt kunnen worden opgenomen of als een onafhankelijke structuur kunnen werken. Evenzo zijn het unieke manifestaties die uw stad na assemblage speciale voordelen zullen geven. In totaal zijn er 9 meesterwerken om te vinden en te bouwen. Elk kunstwerk gaat open als aan expliciete voorwaarden is voldaan. Dit kan bijvoorbeeld het punt zijn waarop je vechters zich succesvol ontwikkelen vanuit een verre strategie. Het geheel van de nieuwe mineralen kan, net als in de nieuwe meesterwerken, worden gebruikt onderweg. Verder zijn nieuwe scheppingsstructuren bekend met het verfijnen van deze mineralen om ze voor gebruik klaar te maken! De nieuwe goudsmelter die goudmetaal omzet in goudstaven. Glasblazerijen die kwarts in glas verwerken, net als een juwelier die goud en parels gebruikt die je misschien ontdekt.

Geef uw economie een boost

De taak van de deurwaarder is verlengd en zou nu mandaten kunnen proberen. Deze opdrachten gaan van het zoeken naar de nieuwe asset stores tot het oppikken van impact met een Estate of het onderzoeken van diagrammen. De onderzoeker was inderdaad een probleem en is nu vertrokken. Locals kunnen nu een weg door oriëntatiepunten! Dit betekent dat monniken nu in staat zouden zijn om die interne patio’s te bereiken en dat krijgers de doorgang kunnen verzekeren. Door binnen structuren te lopen, kunnen specifieke lokale bewoners binnenkomen en verlaten via onafhankelijke historische ingangen. Pathing zal voorwaarden hebben, zodat alleen degenen die zouden moeten worden toegelaten, kunnen overwinnen.

Foundation gratis uitdrukking van uw nederzetting wordt steeds meer terrein. Er zullen niet uitsluitend afgezanten op bezoek komen, maar er zullen ook nieuwe gasten in uw stad verschijnen. Pioniers kunnen uw plaats van aanbidding magnum opus en een van uw herkenningspunten bezoeken! Daarna ideaal voor het opnemen van bezoekers, kan ook onder bepaalde voorwaarden een gast krijgen. Het heiligdom zal open zijn door middel van een wondermoment en eenmaal gebouwd zal het een reispositie worden voor individuen ver weg. Breed en zal de extra impact van een groeiende beweging naar uw nederzetting begeleiden. Om de nieuwe Masterpieces aan te vullen, opent iedereen een bijbehorende Steam prestatie. Dit brengt het aantal prestaties dat beschikbaar is in het spel op 21.

De introductie van het leger

We hopen echter concentraatgegevens en input over de nieuwe stof te verzamelen. Dienovereenkomstig is voor testdoeleinden alleen de Valley kaart toegankelijk om te spelen in de recensie fabricage. Om het volledige begrip van de recensie assemblage te krijgen, hebben we ook de reserve records op de fabricage beperkt! Dus je moet een ander spel beginnen dat je op dat moment de mogelijkheid hebt om te sparen en te belasten zoals gebruikelijk in de Preview. Op maat gemaakte handleidingen zijn sowieso al toegankelijk, deze bevatten momenteel niet de asset hubs die deel uitmaken van de update. Bovenal zullen mods eveneens moeten worden vernieuwd door de mod makers en het modding netwerk en zullen ze niet onmiddellijk kunnen worden afgespeeld.

In deze update waren er twee soorten constructies: enkele constructies en oriëntatiepunten. In deze update hebben ze nu allemaal vergelijkbare mogelijkheden. Daarna impliceert dit dat een solitaire structuur onderdelen kan hebben om de functionaliteiten te verbreden. De belangrijkste structuur om deze nieuwe component te misbruiken is een andere: The Builder’s Workshop. Eindelijk hebben ontwikkelaars momenteel hun eigen werkomgeving! Deze structuur kan worden uitgebreid met nieuwe ambachtelijke werkplaatsen met creatieve vaardigheden, vergelijkbaar met de sculptuur loodwerkplaats.

Foundation TrailerNaast het hoofdverhaal

U moet echter meer bereiken dan achterover leunen en waken, geest. Allereerst, Foundation gratis strategie verstelbare oriëntatiepunten en door oriëntatiepunten! Ze bedoelen kloosters, kerken, paleizen, huizen en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Die zijn volledig door jou aangepast en vergezellen een natuurlijk uitziend snapapparaat. Daarom heb je als heerser van je stad ook de mogelijkheid om op goede voet te blijven met de menigte. Daarom zul je je op je gemak moeten voelen met de eerbaarheid, bediening en lagere klasse om nieuwe structuurkeuzes te openen. Ga ook procedureel op zoek naar missies en verhaalgestuurde gelegenheden.

Bovendien moeten basisstructuren zoals boerderijen en zagerijen en broodkeukens natuurlijk open zijn en door jou werken. Foundation Downloaden PC zal ondersteuning voor modding benadrukken, net als een ongelooflijke soundtrack als de video een teken is. De unieke muziek van de game wordt behandeld door Audinity, soortgelijke mensen die Crusader Kings 2, Europa Universalis 4 en The Guild 3 scoren. vallen.

Mooi landschap van groene heuvels

Daarna hebben de structuur zelf, en de details ervan, een onberispelijk Europees middeleeuws gevoel van onaangename uitgehouwen rotsen en wankele kerktorens. Veel plezier met het aanpassen van structuren met figuren van misvorming en andere iconografie. Mijn verwanten zijn allesbehalve moeilijk te behagen. Bij toeval dat verlangen, kun je je best doen om ze extreem vrolijk te maken door ze in te richten! Met korte ritten naar het werk, of door ervoor te zorgen dat ze extravaganties benaderen. Toch is de kleinere schaal van de leidinggevenden op dit moment mijn neerslachtige instelling te boven. Laat ze los over hun leven in een toestand van zacht geluk.

Als alles klaar is, zijn ze een no nonsense, niet demonstratieve meute en waarderen ze het om mijn energie in hen te steken. De vestiging bevond zich lange tijd in vroege toegang, wordt nog vernieuwd. Het vertoont een aantal irritante eigenaardigheden. Onthoud een te grote afhankelijkheid voor verschillende kleine vensters en een vreemde Engelse taalstructuur. Het betoverende principe is echter dat het een stille, losmakende wereld geeft waar uitdaging bestaat, maar niet centraal staat. Het is en verklaar dit zonder ongerijmdheid of verderfelijkheid een beschermde plek.

Foundation

Foundation Downloaden

Downloaden

Spel Foundation Systeemeisen :

Foundation Spel Systeemvereisten

Geheugen: 4 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660
CPU: Intel Core 2 Duo E6850
Bestandsgrootte: 3 GB
Besturingssysteem: Windows 7 (64 bit)

Foundation Spel Systeemvereisten

Geheugen: 8 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060
CPU: Intel Core i5-2500
Bestandsgrootte: 5 GB
Besturingssysteem: Windows 7 (64 bit)

 

 

  • Foundation Spel
  • Gratis Foundation
  • Downloaden Foundation
  • Foundation PC
  • PC Spel Foundation
Leave A Reply

Your email address will not be published.