Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

0

De gerijpte zilveren vos van Japanse spelmanga moet Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden zijn. Deze voetbalmanga begon halverwege de jaren tachtig en heeft al bijna veertig jaar ontelbare manga-secties gegenereerd! Anime-variaties, games en nog wat. Echter, voor zo groot als alles in aanmerking genomen in Japan. Talloze stukjes van de niet-Engels sprekende wereld die het heeft voortgestuwd eindeloze certificeerbare voetbalsterren!

Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

Downloaden
 Arcade-voetbalervaring

Weet je nog dat sportevenementen gewoon idioot, bizar leuk waren? Herinner je je de hyperdynamische gekte van NFL Blitz, of de onstuimige knaller waar de NBA niet actief is? Een hele tijd lang waren er evenzo hetzelfde aantal wild en arcade veronderstelt het virtuele universum van atletische rivaliteit! Er waren geen grapjes en verfijnde sportevenementen. De laatste tijd hebben reproductiesporttitels echter geregeerd.

Groeide gefixeerd op de overdreven voetbalactiviteit van Mario Strikers Charged! Een ander spel in die stijl nodig voor meer dan 10 jaar. Dat is de reden waarom mijn kaak de grond raakte toen ik dat ontdekte! Bandai Namco maakte een furieus ogende computerspelaanpassing van de opmerkelijke voetbalmanga Captain Tsubasa. Daarna dook mijn kaak in de romp van de aarde toen ik ontdekte dat het echt beperkt werd!

Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

Manga en anime series voetbal

Evenzo kan dit anime-voetbal zijn, maar het standaardtype van het spel is hier en de introductie van het spel! Zal in een flits natuurlijk zijn voor elke voetbalfanaat, gewoon allemaal cartoonachtig en anime. Hoewel het in eerste instantie misschien voelt alsof je gewoon een anime FIFA speelt. Daarom zul je snel het onderscheid zien wanneer je moet omgaan met eigendom, langs een rivaal moet morsen of op een doel moet schieten.

Voorzorgsmaatregelen zijn echter net zo geweldig, en je zult vaak rechtstreeks in een jazzy filmpje van de vijandelijke speler terechtkomen! Een dappere poging doen om uw schot te verhinderen. De grove componenten van interactiviteit in het Captain Tsubasa Rise of New Champions downloaden zijn een standaard soort steenpapier-schaarmengsel. Het geheel van de visuele pit en stijl die de activiteit doordringt, maakt het echt uitzonderlijk.

De voetbalmechanica

Die stijl strekt zich uit tot de verbluffend gespierde verhaalmodus. Spelers kunnen beslissen om Episode: Tsubasa of Episode: New Hero af te handelen. Het Tsubasa-verhaal neemt je mee op de weg van mangaheld Tsubasa Oozora terwijl hij het opneemt tegen rivaliserende voetbalgroepen en van plan is om de Nationals van de centrale school te verslaan. Deze modus zit vol met scènes die de monsterlijke cast van het arrangement uitbeelden!

Elkaar testen, maar tegelijkertijd wordt het gedrukt met uitzonderlijke voetbalwedstrijden waar nogal wat unieke tussenfilmpjes halverwege de wedstrijd kunnen plaatsvinden. Net als Heat Moves in een Yakuza game! Zoals het beschermen tegen een naderende speler als Tsubasa of een beschuldigde opname van een paar momenten op de klok. Kan je in een fractie van een seconde laten veranderen in een ongewone scène!

Een deel van de wereld van Captain Tsubasa!

Dit concentreren op ongepaste dingen geldt zowel voor de positieve als de negatieven. Er zijn streken waarvan je hoopt dat ze verlaten zijn en die nogal glinsteren. Er is een maatwerkcommunity, verborgen in de online modus! Wat een verbazingwekkende diepgang heeft met betrekking tot het veranderen van de thuis- en uitpakstructuren van je groep, de tinten van eenheden en in ieder geval. Uw groep een andere naam geven en uw eigen identificatie maken.

Over het algemeen geeft kapitein Tsubasa het de oude poging met betrekking tot het maken van een voetbal die iets nieuws op tafel brengt! Aan het eind van de dag voelt het ondanks alles alsof het op de middelbare school is. Het zorgt ervoor dat ze gedachten intrigeren, maar toch voelt het keer op keer alsof het verlangen om aandacht te krijgen het onderdrukt. Krijgt veel motivatie van ongepaste plekken.

Captain Tsubasa Rise of New Champions Downloaden

Offline en online modi

De mate van keuzes die toegankelijk zijn om je rijzende voetbalster uiterlijk te veranderen, hapert, maar er zijn evenzeer evenveel kansen om de details en het karakter van je held door en door te sturen. Naarmate je door het verhaal vordert, neem je deel aan veel uitwisselingsalternatieven die je verwantschapsniveaus met specifieke personages kunnen sturen, en als je dicht genoeg bij deze spelers komt.

Kun je nieuwe over the top bewegingen en manieren door het verhaal winnen. De meest energieke Engelssprekende anime-liefhebbers. Daarom moet je geen stoere Captain Tsubasa-fan zijn om een warmbloedig sportevenement in anime-stijl te verwelkomen. Bandai Namco was zich daar echter terdege van bewust toen ze ervoor kozen om Captain Tsubasa Rise of New Champions te creëren.

Creëer personages met nieuwe vaardigheden en capaciteiten

PC Spel Captain Tsubasa Rise of New Champions is een meer dan sterke uitbreiding van het uitgebreide overzicht van variaties op de voorbeeldige manga. CaptainTsubasa is een allround computerspel met een belangrijke missie! Speelt voetbal alsof het op de teugels zit, de bewaker buitengewoon baanbrekend en het spel buitensporig vertraagd om de a la mode pizazz echt te laten schitteren.

Hoe Captain Tsubasa Rise of New Champions PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Captain Tsubasa Rise of New Champions Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Captain Tsubasa Rise of New Champions

Minimum

 • CPU: Intel Core i5-650 | AMD Phenom II X4 965
 • RAM: 4 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7
 • VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTS 450, 1 GB | AMD Radeon HD 6970, 2 GB
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 37 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i3-6100 | AMD Ryzen 3 1300X
 • RAM: 8 GB
 • Besturingssysteem: Windows 10
 • VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 37 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.