New World Downloaden

0

New World Downloaden voelt tot op zekere hoogte vreemd aan. Het is weer een MMO, maar geen fel agressieve onderneming. Geen uithoudingsspel, niet toegestaan om te spelen en het gebeurt niet in de ruimte. Het lijkt een spel dat als The Elder Scrolls in de buurt had kunnen leveren! Het is pittig en het levert hier in 2020 op. Het is ook Amazon eerste grote pc game levering, dus de verlangens zijn hoog.

New World Downloaden

New World Downloaden

Downloaden
 De nieuwste tactische

Er is bovendien een gebiedsvangkader dat spelersorganisaties tegen elkaar plaatst. Het is niet zo wild als de ongereguleerde bedrijfsgevechten van EVE Online, maar toch brengt een deel van die smaak de wereld in! De 50v50 aanvalsgevechten kunnen vermakelijk zijn. Als de kans bestaat dat PvP en regeringskwesties niet jouw ding zijn. Je kunt echter gewoon de talloze beesten van de wereld onderzoeken en bestrijden.

Het is de bedoeling dat de Nieuwe Wereld momenteel in het voorjaar van 2021 wordt verzonden. Oorspronkelijk was het gepland voor mei en daarna augustus 2020! Kritiek van bèta-analysatoren heeft Amazon Games echter overgehaald om het verder terug te dringen en meer inhoud op te nemen. We moeten garanderen dat de meest toegewijde spelers veel ontmoetingen in het midden- en eindspel hebben tijdens hun avontuur door Aeternum.

New World Downloaden

De economie door te knutselen en te verkopen

Je wast je aan op Aeternum, een legendarisch eiland met aders van een bovennatuurlijk mineraal dat zowel mogelijk maakt als ondermijnt. Op deze manier is het een eilandlading met betovering en beesten. Er zijn oude verwoestingen die zijn achtergelaten door een verouderde menselijke vooruitgang en waakzaam aan hun skeletten. Karakteristieke dieren verbeteren door de betovering, bedevaart pelgrims en verschillende slechteriken om te vechten.

Verken nieuwe zones, voer nieuwe dingen uit, vind nieuwe activa, maak nieuwe dingen. In het geval dat je verschillende delen in de open wereld moet bevechten. Daarom kun je je PvP banner inschakelen als je eenmaal meegaat met een van de drie groepen ter wereld. Als je wordt vermoord door een speler uit een andere groep, verlies je gewoon wat uitrustingssterkte, en misschien wat trots en tijd.

Rondom het mystieke eiland Aeternum

Als je de kans hebt om echt deel te nemen aan de sociale kant van de Nieuwe Wereld, kun je een organisatie oprichten of er lid van worden. Organisaties zijn samenlevingen van 50 spelers uit de Nieuwe Wereld, die fundamenteel domeinen kunnen domineren en overzien. Dat wil niet zeggen dat een organisatie kan aanvallen! Je in een gevangeniscel gooien of je van hun territorium ontslaan, het is aanzienlijk beter dan dat.

Amazon vertrouwt erop dat als je New World Downloaden een tijdje speelt, je in ieder geval een beetje betrokken moet zijn bij dit regiocontroleframework. Je kunt huizen in nederzettingen kopen, en ze gaan over als snelle reisfocussen. Je moet je snelle reis-hoogtepunt leiden naar een nederzetting met uitrusting van hoog niveau. Een die wordt genegeerd, dus u denkt misschien dat het nuttig is om een ​​organisatie te kaderen en te domineren!

Lijden in de wereld

Hoewel de downloadgevecht in de Nieuwe Wereld iets anders vereist dan strategisch vermogen, moeten je aanvallen communiceren met hitboxen! Er is ontwijking en vierkante planning om je een level omhoog te laten gaan zoals in een normale MMO. Als je levels wint, heb je de mogelijkheid om focussen toe te voegen aan een aantal basisdetails. Kwaliteit zal je schade vergroten met handgemeenwapens.

Dynamische vaardigheden zijn unieke aanvallen, een ommekeer in de aanval die talloze tegenstanders treft, bijvoorbeeld met een lange afkoelperiode. Als het nodig is, kun je elk wapentype volledig verslaan. Tot nu toe zijn de soorten wapens die we hebben gezien: messen, bijlen, lansen, oorlogshamers, trekt zich terug uit. Vreemd genoeg kun je altijd drie wapensets hebben, en je kunt er snel tussen wisselen door 1, 2 en 3 in te drukken.

New World Downloaden

Landend op verre kusten

Er zijn eveneens scheppende vermogens, maar die hebben we nog niet diepgaand onderzocht. Materialen voor bij elkaar komen wordt gladgestreken en er zullen meer buitengewone materialen in meer risicovolle delen van het eiland zijn. Je hebt bovendien stations op hoog niveau nodig om dingen op hoog niveau te maken. Er zullen ook algemene winkels zijn waar je materialen en dingen kunt kopen die je kunt kopen.

Langs deze lijnen rijdt er veel op de verzending van Amazons Nieuwe Wereld. In ieder geval, ongeacht de titel en het grote bestedingsplan van de game, lijkt er niet veel nieuws over te zijn. Eigenlijk, als spelers er op de een of andere manier in slagen om de illustraties en interactiviteit te onderzoeken! Ze kunnen stellen dat dit spel eruitziet alsof het jaren geleden uitkwam, niet tegen het einde van het huidige tijdperk van consoles.

Strategie met strijd

Ondanks het feit dat de New World downloaden Aeternum Awaits trailer die aanwezig was op Play New World’s. Een half jaar terug leek bemoedigende ontwerpen te hebben, een latere video die op 13 juni pronkend werd overgedragen! De voortdurende interactie van de titel leek ruw en bescheiden. Inderdaad, het meer actuele geheim lijkt een opmerkelijke minimalisatie! Wat betreft kwaliteit in tegenstelling tot eerdere restjes uit het spel.

Ondanks het feit dat New World mogelijk voor pc wordt geleverd! De meest recente interactiviteitstrailer geeft niet veel plan aan hemelse ontwerpen. De manier waarop de levering van de Nieuwe Wereld ook werd uitgesteld, gaf gamers het vertrouwen dat het werd gedaan om het spel extra op te bouwen. Hoe dan ook, de saaie ontwerpen en game ervaring die nu duidelijk zichtbaar zijn, zorgen ervoor dat het lijkt alsof dat niet de situatie was.

Hoe New World PC Instructies te Downloaden

  • Stap 1 : Klik op New World Download PC Button
  • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
  • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
  • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
  • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van New World

Minimum

CPU: Intel Core i5-2400K, AMD CPU met 4 fysieke cores @ 3Ghz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 8 / Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon R9 280
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 35 GB

Aanbevolen

CPU: Intel Core i7-2600K / AMD Ryzen 5 1400
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 8 / Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390X
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 35 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.