De Sims 4 Star Wars Downloaden

0

Het is alweer een paar dagen geleden dat De Sims 4 zijn volgende gamepack had, de gratis De Sims 4 Star Wars thema Reis naar Batuu. Fans hebben een paar kleine herinneringen gemaakt om nu op het nieuws te reageren, en hun reactie was iets woest! De Sims 4 spelers zijn onrustig over het feit dat er een Star Wars extensie aan hun spel wordt toegevoegd. De Sims 4 werd oorspronkelijk geleverd in 2014, en in de afgelopen jaren heeft Electronic Arts talloze ontwikkelingen voor het spel gemaakt! Die uitbreidingen bevatten huisdieren, seizoenen, schoolleven, ouderschap, betovering, en dat is nog maar het begin. In ieder geval is zoiets expliciet en merkgedreven als het Journey to Batuu ontwikkelingspakket verrassend voor De Sims. Fans zorgen ervoor dat EA beseft dat ze de verandering niet waarderen.

De Sims 4 Star Wars

De Sims 4 Star Wars Downloaden

Downloaden
 

Geïnspireerd door de attracties van De Sims 4 Star Wars gratis

Excursion to Batuu is een Game Pack, dus het wordt een echt onafhankelijke ontmoeting, in tegenstelling tot De Sims 4 uitbreidingen. Je kunt als zodanig met of zonder leven leven en je kunt je volledig identificeren met degenen die het zouden moeten verlaten! Downloaden De Sims 4 Star Wars doet net alsof er niemand is die het stempel! Van een straffend doordringende media instelling nodig heeft bij hun nauwgezette heropvoering? Je kunt ook Baby Yoda, die al een tijdje in het spel zit, nemen of verlaten. Het is een goed voorteken om bijvoorbeeld Marvel superhelden in Fortnite te hebben! In het licht van het feit dat Fortnite geen karakter zou hebben, zo niet vanwege zijn opportunistische vermenging met andere media wonderen. Hoe het ook zij, De Sims 4 is buitengewoon: het is gezellig.

Het Sims 4 netwerk is een vocaal netwerk, en in het algemeen staat Star Wars niet bovenaan de lijst met behoeften. In dit onderzoek van de klant naar Digital Spy zag Star Wars als laatste een nood onder zombies, veranderingen in het milieu en weerwolven. Vervolgens neigde Maxis niet zo lang geleden naar de voortdurende belangstelling voor meer genuanceerde alternatieven voor huidtinten! Heeft extreme ventilatordruk aangenomen als een oproep van Change.org. Hoe het ook zij, veel mensen houden van Star Wars! Veel mensen hebben Star Wars niet nodig in De Sims 4. Voor iedereen die totaal uitgeput is door de miljardenfilmregeling over oorlogen in de sterren, moet het na effect therapeutisch zijn.

Grote planeet Batuu

Naarmate het aanzien van een Sim groter wordt, zal dit van invloed zijn op hoe verschillende Sims die zijn aangepast aan een tegenstrijdige groep, op hen reageren. Open nieuwe contacten op de planeet. Afhankelijk van de beslissing die je Sim neemt, verduidelijkt EA! Ze kunnen ervaren dat Vi Moradi een strategische run leidt en repeteert met haar lichtzwaard. Kylo Ren verliest zijn geduld, of Hondo Ohnaka bedriegt tijdens een sabaccronde. Sims hebben ook de mogelijkheid om op zoek te gaan naar onderdelen die nodig zijn om hun eigen lichtzwaarden te bouwen. Droids weer op hun bewegingen, net als in het pretpark van Disney.

Eenmaal gemaakt, kunnen Sims zich voorbereiden op het lichtzwaard en vechten om hun geschiktheid voor fitness te vergroten, terwijl droids missies kunnen helpen. Ondanks het feit dat Sims niet de mogelijkheid hebben om zich voor altijd in Batuu te vestigen. EA zegt dat ze de mogelijkheid zullen hebben om hun ervaring mee naar huis te nemen door middel van een nieuwe stilistische. Huis structureer dingen en plannen gemotiveerd door de Black Spire Outpost. Ze kunnen zich ook vastklampen aan hun lichtzwaarden voor een vleugje geïmproviseerde activiteit op aarde, of een band opbouwen met hun droids voor wat extra vriendschap.

Geweldige bestemmingswereld

Pearson contrasteerde het verhaalgedreven karakter met Strangerville! Het belangrijkste andere verhaalspelpakket voor De Sims 4 Star Wars downloaden. De nieuwe extensie, zei Pearson, voelt buitengewoon goed aan voor een Sims ervaring, aangezien je aan het concluderen bent hoe je deze wereld kunt verkennen en erin kunt passen. Net als De Sims 4 Word Beroemd, zullen verschillende Sims je op een contrasterende manier behandelen op basis van je status. In Journey to Batuu heeft dit expliciet betrekking op de groep waarmee je in de rij staat. Als je de kans hebt dat je veel energie in de radicalen steekt en je missies voor hen wegknipt. Omgaan met hen, op dat moment in het geval dat u probeert tijd door te brengen met de Eerste Orde! Ze zullen niet op je reageren, zei Pearson. Ze zullen je echter uit specifieke dingen en bepaalde associaties houden, omdat je niet hun metgezel bent.

Missies om een ​​verhaal vooruit te helpen

Met De Sims hebben we er over het algemeen naar gestreefd om inhoud te maken die spelers langs hun afkappunten haalt om te vertellen naar leuke en speciale verhalen in de game! Met De Sims 4 Star Wars spel Journey to Batuu hebben ze de mogelijkheid om hun Sims mee te nemen naar de rand van het universum, Lyndsay Pearson! De belangrijkste maker van The Sims, zei in een aankondiging. We zijn zulke grote Star Wars fans en willen een legitieme oplossing maken. Begrip van Star Wars voor spelers dat ook een voorbeeld is van de zelfarticulatie en de diepgaande vertelling van mogelijke resultaten met De Sims.

De Sims heeft zich na enige tijd extra ontwikkeld met elke nieuwe extensie! Spelers veel nieuwe dingen geven om verschillende wegen te verkennen met betrekking tot, constructie en structuur. En in gedachten houdend dat er eerder Star Wars verfraaiers en andere connecties zijn geweest. De Sims hebben nog niet eerder zoiets als een volledig ontwikkelingspakket gehad. Omdat ingenieur Maxis bezeten is door Star Wars licentiehouder voor computerspellen EA! Journey to Batuu is een organisatie waarvan het lijkt dat het zal gebeuren.

De Sims 4 Star Wars TrailerThema elementen, kleding en decoraties

De Sims 4, echter niet de essentiële persoon die het spel speelt, dat zou mijn handlanger zijn. Hebben we alle Sims 4 DLC? Duidelijk niet! We zijn niet superrijk. In plaats daarvan selecteren we de pakketten waar we over het algemeen door geïnspireerd zijn. Mijn handlanger moet enorm veel energie investeren om hoektanden te kweken, voor de planeet te zorgen en haar Sims naar de universiteit te laten gaan! Dus normaal gesproken kreeg ik die uitbreidingen terwijl het gewoon een paar uur nodig was om mijn Sims naar Hogwarts te laten gaan en buitenstaanders te achtervolgen. Beide speelstijlen zijn legitiem en met een game als De Sims 4 kan er voor elk wat wils zijn.

Sommigen houden van hun Sims ervaring die gebaseerd is op de werkelijkheid! Terwijl anderen een meer op dromen gebaseerde sfeer nodig hebben. Een excursie naar Batuu heeft me op de juiste manier enthousiast gemaakt voor De Sims! Alleen maar omdat sinds het Realm of Magic gamepakket veel meer schuin om het te krijgen. Simulaties, wees op dat moment meer dan optimistisch voor het volgende Sims 4 ontwikkelingspakket om iets te benadrukken dat fans op lange termijn nodig hebben. Mee eens dat Star Wars zeker niet is met betrekking tot wat een hoop Simmers hadden verwacht, het is niet zozeer een praktisch DLC pakket. Laten we eerlijk zijn, de Island Living extensie en zijn zeemeerminnen waren in ieder geval ook niet echt geaard als algemene regel.

Bouw een normaal Sims leven op

De ogenschijnlijk grotere stelling is dat door gebruik te maken van De Sims 4 Star Warsin plaats van een conventioneel ruimtevaartonderwerp! Dit is een vetgedrukte situatie en over het geld een punt dat vaak is gemaakt in de opmerkingen van de overgedragen officiële trailer. Probeer niet te denken dat deze bewering klopt. EA heeft geselecteerde rechten om games te maken met De Sims 4Star Wars PC Gratis spullen erin! Dus het was extreem maar een korte kans voordat het naar De Sims ging.

Ze exploiteren in feite een enorm, meerjarig IP karakter dat ze al zouden kunnen gebruiken zonder eerst een regeling te treffen. Beweren bovendien dat EA en Maxis op de lange termijn veel meer verschrikkelijk hebben gedaan met De Sims en de item situatie. Voor het geval we de Sims op zijn over het algemeen oppervlakkige manier bespreken. Laat me je dan kennis maken met De Sims 2. Het was echt een reclame voor de huidige outfit van de designwinkel in 2007. Je zou inderdaad je eigen boetiek kunnen opzetten, maar dat was in het algemeen het geval. over het ontwerp.

 

De Sims 4 Star Wars

De Sims 4 Star Wars PC Spel

Downloaden

Spel De Sims 4 Star Wars Systeemeisen :

De Sims 4 Star Wars gratis systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core 2 Duo E4300 of AMD Athlon 64 X2 4000+
RAM: 2 GB
Besturingssysteem: Windows XP
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 6600 of ATI Radeon X1300 of Intel GMA X4500
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB

De Sims 4 Star Wars Gratis aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5-750 of AMD Athlon X4
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: 64-bits Windows 7,8 of 8.1
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 650
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB

 

 

  • Gratis De Sims 4 Star Wars
  • Downloaden De Sims 4 Star Wars
  • De Sims 4 Star Wars Spel
  • PC gratis De Sims 4 Star Wars
  • De Sims 4 Star Wars Downloaden
Leave A Reply

Your email address will not be published.