De Sims 4 Star Wars Downloaden

0

Het is alweer een paar dagen geleden dat De Sims 4 zijn volgende gamepack had, de De Sims 4 Star Wars Downloaden thema Reis naar Batuu. Fans hebben een paar kleine herinneringen gemaakt om nu op het nieuws te reageren, en hun reactie was iets woest! De Sims 4 werd oorspronkelijk geleverd in 2014, en in de afgelopen jaren heeft Electronic Arts talloze ontwikkelingen voor het spel gemaakt!

De Sims 4 Star Wars Downloaden

De Sims 4 Star Wars Downloaden

Downloaden
 Geïnspireerd door de attracties

Excursion to Batuu is een Game Pack, dus het wordt een echt onafhankelijke ontmoeting, in tegenstelling tot De Sims 4 uitbreidingen. Je kunt als zodanig met of zonder leven leven en je kunt je volledig identificeren met degenen die het zouden moeten verlaten! De Sims 4 Star Wars Downloaden doet net alsof er niemand is die het stempel! Van een straffend doordringende media instelling nodig heeft bij hun nauwgezette heropvoering?

Het Sims 4 netwerk is een vocaal netwerk, en in het algemeen staat Star Wars niet bovenaan de lijst met behoeften. In dit onderzoek van de klant naar Digital Spy zag Star Wars als laatste een nood onder zombies, veranderingen in het milieu en weerwolven. Vervolgens neigde Maxis niet zo lang geleden naar de voortdurende belangstelling voor meer genuanceerde alternatieven voor huidtinten! Heeft extreme ventilatordruk aangenomen als een oproep.

De Sims 4 Star Wars Downloaden

Grote planeet Batuu

Naarmate het aanzien van een Sim groter wordt, zal dit van invloed zijn op hoe verschillende Sims die zijn aangepast aan een tegenstrijdige groep, op hen reageren. Open nieuwe contacten op de planeet. Afhankelijk van de beslissing die je Sim neemt, verduidelijkt EA! Ze kunnen ervaren dat Vi Moradi een strategische run leidt en repeteert met haar lichtzwaard. Kylo Ren verliest zijn geduld, of Hondo Ohnaka bedriegt tijdens een sabaccronde.

Eenmaal gemaakt, kunnen Sims zich voorbereiden op het lichtzwaard en vechten om hun geschiktheid voor fitness te vergroten, terwijl droids missies kunnen helpen. Ondanks het feit dat Sims niet de mogelijkheid hebben om zich voor altijd in Batuu te vestigen. EA zegt dat ze de mogelijkheid zullen hebben om hun ervaring mee naar huis te nemen door middel van een nieuwe stilistische.

Geweldige bestemmingswereld

Pearson contrasteerde het verhaalgedreven karakter met Strangerville! Het belangrijkste andere verhaalspelpakket voor De Sims 4 Star Wars downloaden. De nieuwe extensie, zei Pearson, voelt buitengewoon goed aan voor een Sims ervaring, aangezien je aan het concluderen bent hoe je deze wereld kunt verkennen en erin kunt passen. Net als De Sims 4 Word Beroemd, zullen verschillende Sims je op een contrasterende manier behandelen op basis van je status.

In Journey to Batuu heeft dit expliciet betrekking op de groep waarmee je in de rij staat. Als je de kans hebt dat je veel energie in de radicalen steekt en je missies voor hen wegknipt. Omgaan met hen, op dat moment in het geval dat u probeert tijd door te brengen met de Eerste Orde! Ze zullen niet op je reageren, zei Pearson. Ze zullen je echter uit specifieke dingen en bepaalde associaties houden, omdat je niet hun metgezel bent.

Missies om een ​​verhaal vooruit te helpen

Met De Sims hebben we er over het algemeen naar gestreefd om inhoud te maken die spelers langs hun afkappunten haalt om te vertellen naar leuke en speciale verhalen in de game! Met De Sims 4 Star Wars spel Journey to Batuu hebben ze de mogelijkheid om hun Sims mee te nemen naar de rand van het universum, Lyndsay Pearson! De belangrijkste maker van The Sims, zei in een aankondiging. We zijn zulke grote Star Wars fans en willen een legitieme oplossing maken.

De Sims heeft zich na enige tijd extra ontwikkeld met elke nieuwe extensie! Spelers veel nieuwe dingen geven om verschillende wegen te verkennen met betrekking tot, constructie en structuur. En in gedachten houdend dat er eerder Star Wars verfraaiers en andere connecties zijn geweest. Omdat ingenieur Maxis bezeten is door Star Wars licentiehouder voor computerspellen EA! Journey to Batuu is een organisatie waarvan het lijkt dat het zal gebeuren.

Thema elementen

De Sims 4, echter niet de essentiële persoon die het spel speelt, dat zou mijn handlanger zijn. Hebben we alle Sims 4 DLC? Duidelijk niet! We zijn niet superrijk. In plaats daarvan selecteren we de pakketten waar we over het algemeen door geïnspireerd zijn. Mijn handlanger moet enorm veel energie investeren om hoektanden te kweken, voor de planeet te zorgen en haar Sims naar de universiteit te laten gaan!

Alleen maar omdat sinds het Realm of Magic gamepakket veel meer schuin om het te krijgen. Simulaties, wees op dat moment meer dan optimistisch voor het volgende Sims 4 ontwikkelingspakket om iets te benadrukken dat fans op lange termijn nodig hebben. Mee eens dat Star Wars zeker niet is met betrekking tot wat een hoop Simmers hadden verwacht, het is niet zozeer een praktisch DLC pakket.

De Sims 4 Star Wars Downloaden

Bouw een normaal Sims leven op

De ogenschijnlijk grotere stelling is dat door gebruik te maken van De Sims 4 Star Warsin plaats van een conventioneel ruimtevaartonderwerp! Dit is een vetgedrukte situatie en over het geld een punt dat vaak is gemaakt in de opmerkingen van de overgedragen officiële trailer. Probeer niet te denken dat deze bewering klopt. EA heeft geselecteerde rechten om games te maken met De Sims 4 Star Wars Gratis spullen erin!

Ze exploiteren in feite een enorm, meerjarig IP karakter dat ze al zouden kunnen gebruiken zonder eerst een regeling te treffen. Beweren bovendien dat EA en Maxis op de lange termijn veel meer verschrikkelijk hebben gedaan met De Sims en de item situatie. Voor het geval we de Sims op zijn over het algemeen oppervlakkige manier bespreken. Laat me je dan kennis maken met De Sims 2. Het was echt een reclame voor de huidige outfit van de designwinkel in 2007.

Hoe De Sims 4 Star Wars PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op De Sims 4 Star Wars Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van De Sims 4 Star Wars

Minimum

 • CPU: Intel Core 2 Duo E4300 of AMD Athlon 64 X2 4000+
 • RAM: 2 GB
 • Besturingssysteem: Windows XP
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce 6600 of ATI Radeon X1300 of Intel GMA X4500
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB

Aanbevolen

 • CPU: Intel Core i5-750 of AMD Athlon X4
 • RAM: 4 GB
 • Besturingssysteem: 64-bits Windows 7,8 of 8.1
 • VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 650
 • VRIJE SCHIJFRUIMTE: 10 GB
Leave A Reply

Your email address will not be published.