NBA 2K21 PC downloaden spel

0

Met de komst van NBA 2K21 Gratis slechts een halve maand verwijderd! Sommige gamers denken misschien na over welke nieuwe hoogtepunten zullen worden aangeboden in het b-ball-gedeelte van dit jaar. Alles bij elkaar genomen, wordt deze ook geleverd voor ultramodern comfort. Niet te benadrukken, want vandaag onderzoeken we een deel van deze veranderingen. In juni van dit lopende jaar werd aangekondigd dat Portland Trail Blazers Point Guard Damian Lillard vooraan in de standaardversie van NBA 2K21 zal staan. Het blijkt echter dat hij ook een 2K-gamer is en input en gedachten biedt voor deze opkomende game. Een daarvan was om de mogelijkheid te hebben om een merkwaardig grote PG te verzinnen in de MyCAREER van het spel. Gelukkig is de lengte voor PG’s verhoogd tot 6’8 “.

NBA 2K21

NBA 2K21 Downloaden Spel

Downloaden
 

Duurste editie

In een blogbericht zei NBA 2K Gameplay Director Mike Wang dat een van de problemen waarmee ze worden geconfronteerd, is om te lokaliseren! De juiste harmonie tussen het reproduceren van de werkelijkheid en het maken van een spel dat leuk en aangenaam is voor een breed scala aan fans. Het doel, zoals hij aangaf, was om een ​​spel aan te bieden dat voor nieuwe klanten eenvoudig te spelen was. Daarna, terwijl ze de mogelijkheid hebben om een ​​voldoende deskundigheidsgat te geven voor ervaren klanten om echt hun bekwaamheid te laten zien. De NBA 2K21 spel heeft een sterke opstelling van schuifregelaars om de mogelijkheid te hebben om nauwgezet de aanpassingsinstellingen. Evenzo zal er voor iedereen een breed scala aan voortdurende interactie-ontmoetingen zijn.

De nieuwe standaard in NBA 2K21 spel

De Pro Stick is lange tijd een onderdeel geweest van het 2K-arrangement en sinds de presentatie is het ongewijzigd gebleven. Alles bij elkaar genomen krijgt de Pro Stick deze keer een paar verbeteringen en een nieuwe toewijzing. Bovendien vergroot dit de voorraad van de overloopbewegingsarmen van de speler, maar krijgt hij ook toegang tot meer bewegingen in een meer natuurlijke controleplot. De overstap naar de Pro Stick zal niet alleen veranderingen in de lekkage met zich meebrengen.

Er zullen ook een paar voordelen zijn aan bounce-opnamen. Dit zal in het bijzonder Shot Stick Aiming zijn, dat voor het eerst werd geprobeerd in NBA 2K17. Dus als je fotografeert met de Pro Stick, is de opnamemeter op dit moment geen planningsbalk, maar een focus op kader. De vorige keer presenteerde NBA 2K16 enkele mark-spill-stijlen. Deze kans eromheen bereikt een voorzichtig einde met kenmerkende bewaakte bewegingsstijlen. Wees voorbereid om enkele intrigerende bewegingen te zien van onder andere Russell Westbrook, Kawhi Leonard, Draymond Green, Giannis Antetokounmpo en LeBron James.

Graphics en fantastische prestaties

Theoretisch over de keuze van 2K Games, is er een stelling dat door de huidige gen-variant van pc uit te duwen! 2K Games zal waarschijnlijk uitkomen op een uitgebreider segment van spelers, gezien de enorme hoeveelheid pc-details onder het spelersbestand. Ongetwijfeld heeft niet iedereen het geluk om over een eersteklas pc-opstelling te beschikken die is uitgerust om de sprong naar de snijkant op te vangen. 2K Games onthult ook de laatste verspreide concurrent voor NBA 2K21 downloaden als Kobe Bryant. Daarom zal de vorige Lakers-ster die eerder dit jaar stierf, de aandacht trekken op de Mamba Forever Edition! Die de eerdere Legend Edition-classificatie vervangt om Bryant te respecteren.

De spreiding varieert afhankelijk van de aanpassing! Met Bryant zwaaiend met zijn nummer 8-shirt op de huidige leeftijdsvorm en nummer 24 op de meest geavanceerde vertolking. Met betrekking tot de huidige leeftijd wordt de voortdurende interactie vernieuwd voor NBA 2K21 spel! De ingenieur zei dat het voor het huidige jaar specifiek probeert om de game intriges te maken voor een breed scala aan fans. Spelers die bijvoorbeeld een slechte recreatie-ervaring nodig hebben, zullen die ervaring hebben, terwijl de game ook nieuwkomers verwacht te interesseren. Een manier waarop we dit wilden bereiken, was door een stevig arrangement van schuifregelaars te structureren. Voorzichtig plannen van de geschikte instellingen voor alle verschillende modi in onze game, zei Mike Wang, hoofd van de voortdurende interactie in een aankondiging.

NBA 2K21 TrailerBeste NBA 2K-serie

Op welk punt dan ook de geavanceerde varianten van de game verschijnen, zullen fans op zoek gaan naar een genereuze onderscheiding! Vooral in het geval dat ze ervoor kiezen om opnieuw uit te delen voor de Black Mamba-versie. In ieder geval beseffen we op dit moment alleen de breedste contrasten. De geavanceerde aanpassingen zullen duurder zijn en ze zullen betere ontwerpen hebben. Op dat front is het rumoer dat uit 2K komt onduidelijk, maar toch positief.

Een vertegenwoordiger van de organisatie zegt dat NBA 2K21 Kostenlos PC vanaf het begin wordt ontwikkeld. Daarna zullen er nieuwe uitbreidingen en upgrades komen die net denkbaar zijn op PS5 en Xbox Series X. Evenzo is er veel corporate talk! Idealiter richt het zich echter op nieuwe hoogtepunten die gebruikmaken van de geavanceerde SSD’s. In plaats van deze nieuwe verhogingen zijn het in wezen extra zweetdruppels op de tempel van Russell Westbrook.

Stijlen voor defensieve bewegingen

Terwijl de lopende interactietrailer een paar expressieve veranderingen vertoonde! 2K heeft onlangs ontdekt dat de interactiviteit een ietwat enorme update te wachten staat. De Pro Stick, 10 jaar lang nietje van het etablissement, is aanzienlijk veranderd om rekening te houden met meer fantasierijk morsen en meer praktische schotcontrole. Bovendien omvat dit wijzigingen in de hopshot-meter, die momenteel gelijkmatig loopt in plaats van verticaal, en duidelijk is met een stipje in plaats van af te vinken met rood. 2K20 had vermoedelijk de beste beschermende mechanica van een NBA 2K21-game ooit, dus daar zal het waarschijnlijk niet veel mee spelen.

Het ziet er wat meer arcade-achtig uit dan eerdere vormen, en de trailer concentreerde zich veel meer op vaardigheden en dunks dan op uitgestrekte hoogtepunten. Er zijn twee unieke versies van het spel, Standard en Black Mamba, die elk voorzien van onderscheidende pre-request-beloningen. Voor huidige versus geavanceerde pre-request-contrasten worden deze gedicteerd door de verspreide sterren. Er zijn vier unieke spreads voor het spel, één voor elke versie van het spel voor elke leeftijd, behalve slechts drie verspreide sterren. De Standard Edition-ster voor het huidige gen is Damian Lillard van de Portland Trail Blazers. Terwijl het onderscheid voor de cutting edge naar Zion Williamson van de New Orleans Pelicans gaat. De Black Mamba-editie omvat beide afbeeldingen van Kobe Bryant, wat geen echte verbazing is, aangezien de release naar hem vernoemd is.

Het moderne tijdperk van de videogame

De eb en vloed-leeftijdsvorm toont een meer jeugdige Bryant in de lucht, die zijn unieke nummer 8-shirt voor de Lakers draagt! Terwijl de geavanceerde aanpassing een schot heeft in zijn laatste seizoen, met het ongelooflijke en nu berustende nummer 24. Missers links of rechts van het doel gaan in de richting van dat pad in het spel. Wang voegde toe dat planning uitgaat van een discretionaire baan in Shot Stick Aiming. U wordt niet gestraft als u de hele schietbeweging gebruikt om de sweet spot te vinden. In ieder geval, spelers die op zoek zijn naar een extra uitdagingslaag, waar hun capaciteit kan mislopen in een make! Mag op een trigger-vangst tikken op de top van de schietbeweging van de speler.

Zoals standaard is wanneer Visual Concepts een andere controleplot presenteert, is het absoluut discretionair. Bijvoorbeeld, spelers die meer in orde zijn met de oude planning window-strategie kunnen Shot Stick Aiming een handicap geven, zei Wang. Daarom zijn de nieuwe bedieningselementen niet echt duidelijk in de doorlopende interactietrailer die 2K Sport games zeven dagen eerder verspreidden. Hoe het ook zij, wat ze maken is, en Visual Concepts geeft er consequent de voorkeur aan om pretentieloze afbakeningen van nieuwe activiteiten, met name pleinen, te laten glippen! Kenmerkende bewegingen en verschillende samenwerkingen in deze promotierollen.

NBA 2K21

NBA 2K21 Spel

Downloaden

Spel NBA 2K21 Systeemeisen :

NBA 2K21 spel Systeemvereisten (minimum)

CPU: Intel Core i3-530 bij 2,93 GHz / AMD FX-4100 3,60 GHz
RAM: 4 GB
Besturingssysteem: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GT 450 1 GB / AMD Radeon HD 7770 1 GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

NBA 2K21 spel Aanbevolen vereisten

CPU: Intel Core i5-4430 bij 3 GHz / AMD FX-8370 3,4 GHz
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit of Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: NVIDIA GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 270 2GB
VRIJE SCHIJFRUIMTE: 80 GB

 

 

  • NBA 2K21 Gratis
  • Downloaden NBA 2K21
  • Spel NBA 2K21
  • NBA 2K21 Gratis
  • PC Gratis NBA 2K21
Leave A Reply

Your email address will not be published.