Foundation Downloaden

0

Foundation downloaden van ontwerper Polymorph is een game met vroege toegang over het opzetten en behouden van een rustige. Welvarende middeleeuwse stad. Het is een soort Cities Skyline ding, maar het formaat is natuurlijk, in plaats van framework achtig. De kaders voelen menselijker en minder wiskundig aan dan de meeste stedenbouwspellen. Evenzo, vanaf het begin, aanwezig met een mooi tafereel van groene hellingen.

Foundation Downloaden

Foundation Downloaden

Downloaden
 Neem de leiding over een heer in Foundation gratis

De Foundation Downloaden premie van de stichting bestaat niet om militaire missies te verzorgen. Het zijn de ruwe materialen van de schepping, om een ​​positie van veiligheid en voldoening op te bouwen. Er is geen overwinning in dit spel, geen verwarrend progressief systeem van soldaten dat moet worden herzien, geen demonstraties van majestueuze wreedheid. Nieuwe mineralenvoorraden kunnen worden ontdekt die verspreid zijn over de gidsen.

Wanneer ze worden gevonden, kunnen de mineralen worden verwijderd door op de winkel te tikken en een steengroeve te bouwen. Structuren zouden nu kunnen worden bereikt met nieuwe onderdelen. De belangrijkste uitbreidingen van het gebouw zullen verschijnen als het creëren van werkstations die kunnen worden toegevoegd aan de Builders Workshop. Met deze werkstations kunnen uw ontwikkelaars verschillende items maken.

Foundation Downloaden

Vergroot het aantal van uw dorp

Showstoppers zijn sets van expliciete onderdelen die in een herkenningspunt kunnen worden opgenomen. Evenzo zijn het unieke manifestaties die uw stad na assemblage speciale voordelen zullen geven. In totaal zijn er 9 meesterwerken om te vinden en te bouwen. Elk kunstwerk gaat open als aan expliciete voorwaarden is voldaan. Dit kan bijvoorbeeld het punt zijn waarop je vechters zich succesvol ontwikkelen vanuit een verre strategie.

Het geheel van de nieuwe mineralen kan, net als in de nieuwe meesterwerken, worden gebruikt onderweg. Verder zijn nieuwe scheppingsstructuren bekend met het verfijnen van deze mineralen om ze voor gebruik klaar te maken! De nieuwe goudsmelter die goudmetaal omzet in goudstaven. Glasblazerijen die kwarts in glas verwerken, net als een juwelier die goud en parels gebruikt die je misschien ontdekt.

Naast het hoofdverhaal

U moet echter meer bereiken dan achterover leunen en waken, geest. Allereerst, Foundation strategie verstelbare oriëntatiepunten en door oriëntatiepunten! Ze bedoelen kloosters, kerken, paleizen, huizen en dat is nog maar het topje van de ijsberg. Die zijn volledig door jou aangepast en vergezellen een natuurlijk uitziend snapapparaat. Daarom heb je als heerser van je stad ook de mogelijkheid om op goede voet te blijven met de menigte.

Bovendien moeten basisstructuren zoals boerderijen en zagerijen en broodkeukens natuurlijk open zijn en door jou werken. Foundation zal ondersteuning voor modding benadrukken, net als een ongelooflijke soundtrack als de video een teken is. De unieke muziek van de game wordt behandeld door Audinity, soortgelijke mensen die Crusader Kings 2, Europa Universalis 4 en The Guild 3 scoren vallen.

Foundation Downloaden

Geef uw economie een boost

Deze opdrachten gaan van het zoeken naar de nieuwe asset stores tot het oppikken van impact met een Estate of het onderzoeken van diagrammen. De onderzoeker was inderdaad een probleem en is nu vertrokken. Locals kunnen nu een weg door oriëntatiepunten! Dit betekent dat monniken nu in staat zouden zijn om die interne patio’s te bereiken en dat krijgers de doorgang kunnen verzekeren.

Foundation gratis uitdrukking van uw nederzetting wordt steeds meer terrein. Er zullen niet uitsluitend afgezanten op bezoek komen, maar er zullen ook nieuwe gasten in uw stad verschijnen. Pioniers kunnen uw plaats van aanbidding magnum opus en een van uw herkenningspunten bezoeken! Daarna ideaal voor het opnemen van bezoekers, kan ook onder bepaalde voorwaarden een gast krijgen.

De introductie van het leger

We hopen echter concentraatgegevens en input over de nieuwe stof te verzamelen. Dienovereenkomstig is voor testdoeleinden alleen de Valley kaart toegankelijk om te spelen in de recensie fabricage. Om het volledige begrip van de recensie assemblage te krijgen, hebben we ook de reserve records op de fabricage beperkt! Dus je moet een ander spel beginnen dat je op dat moment de mogelijkheid hebt om te sparen en te belasten zoals gebruikelijk in de Preview.

In deze update waren er twee soorten constructies: enkele constructies en oriëntatiepunten. In deze update hebben ze nu allemaal vergelijkbare mogelijkheden. Daarna impliceert dit dat een solitaire structuur onderdelen kan hebben om de functionaliteiten te verbreden. De belangrijkste structuur om deze nieuwe component te misbruiken is een andere: The Builder’s Workshop. Eindelijk hebben ontwikkelaars momenteel hun eigen werkomgeving!

Hoe Foundation PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Foundation Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Foundation

Systeemvereisten

 • Geheugen: 4 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660
 • CPU: Intel Core 2 Duo E6850
 • Bestandsgrootte: 3 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 (64 bit)

Systeemvereisten

 • Geheugen: 8 GB
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 1060
 • CPU: Intel Core i5-2500
 • Bestandsgrootte: 5 GB
 • Besturingssysteem: Windows 7 (64 bit)

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.