De Sims 1 Downloaden PC gratis

1

Maxis speelt zich af in het creëren, beheren en besturen van De Sims 1 gratislevens van kleine geautomatiseerde mensen die in miniatuurhuisjes leven. De geweldige track en geluidsresultaten van de game, de exacte omgeving, slim geanimeerde personages! Evenzo kruist slim schrijven een langdurige manier in de richting van plezierig dit fascinerende uitgangspunt. Maar hoewel je een grote hoeveelheid manipulatie zou kunnen uitoefenen op het gedrag en het leven van je sims. 

De Sims 1

De Sims 1 Downloaden

Downloaden
 

Verschillende interacties en activiteiten

Op het eerste gezicht lijkt De Sims 1 spel behoorlijk waar, zij het niet te ontkennen. De sport zelf neemt de regio absoluut binnen in een kleine buitenwijk, gewoon buiten SimCity! De straten, huizen en meubels zijn allemaal kleurrijk en apart en allemaal in de mode met de Cities Skylines videogames. In eerste instantie lijken de volledig veelhoekige karakters niet hoger dan het landschap. Maar voor het geval je ze zelfs maar een paar minuten alleen laat, zullen je sims allerlei zaken doen! Ze dansen op de melodie van de radio, hurken voor de tv of beginnen een gesprek.

En terwijl je Sims 4 iets beginnen te doen, kunnen ze dat bereiken met expressieve animaties die ze een geweldige dosis persoonlijkheid geven. Wanneer het deuntje speelt, dansen de sims, de Charleston die collectief tv-achtige sims naar voren zullen leunen. Staar aandachtig op het scherm of grinnik hardop en converserende sims zullen op gepaste wijze gebaren. Bijvoorbeeld, terwijl ze chatten, beledigingen uitdelen, grappen vertellen en extra’s.

Basisspelerinformatie

Ondanks de waarheid dat de daadwerkelijke communicatie tussen de bewoners van het spel is gemaakt om te klinken als volledig gebrabbel, klinkt Sims uitzonderlijk typisch. Bovendien kun je niet precies verstaan ​​wat ze zeggen. U kunt hun bedoelingen echter moeiteloos afleiden uit de toon in hun stemmen. Sims 2 zullen bijvoorbeeld communiceren, pauzeren en hun keel leegmaken, terwijl ze nadenken over wat ze hierna moeten noemen! Daarna snijden ze zichzelf terwijl ze een maaltijd bereiden, of gebruiken ze ondeugende limericks als grappen.

Sims zijn ook betrokken bij hun omgeving, en het geheel, van espressomachines tot toiletten, klinkt praktisch, schoon! Sommige gevallen ronduit hilarisch, net als de slapstickgeluiden van de tv-tekenfilms. Sim-track is ook ongelooflijk, ondanks het feit dat er heel veel van is vapid clean luisteren. De bescheiden deuntjes bieden een super ironische evaluatie op de achtergrond van iets dat je sim verwoest op de middelste graad.

Unieke en bizarre wereld

Je sim kan in allerlei soorten gedoe terechtkomen, afhankelijk van de keuzes die je maakt in hun lay-out en zetten. Je kunt het spel simulatie beginnen met een vooraf gegenereerde kring van familieleden van sim of je eigen gebruik maken van enkele onderscheidende 3D Anno 2205! Er worden er continu meer van gemaakt op de internetpagina van Maxis. Elke sim heeft 5 karaktereigenschappen die helpen bij het bepalen van de persoonlijkheid van de sim en de manier waarop hij bij de andere sim past.

Elke sim heeft ook zes leerbare competenties die niet handig zijn voor de manier waarop een sim omgaat met zijn medesim. Bovendien hoe goed hij gebruik kan maken van de voorwerpen in zijn huis en hoe goed hij zijn proces kan uitvoeren. Er zijn tien carrièrepaden beschikbaar in Gratis De Sims 1! Elk wordt prima bediend met een sim die is getraind in een geselecteerde verzameling van de zes vaardigheden. Zodra je een activiteit hebt gevonden in de dagelijkse krant of online via een computer! Bovendien kan je sim elke dag op een vast tijdstip worden opgehaald via een carpool. Daarna is het erg nuttig om een ​​activiteit te krijgen. Omdat het oprecht de enige manier op je sim is om een ​​consistent inkomen te genereren om meer dingen te kopen.

De Sims 1 Trailer

Verschillende steden en gebieden van het spel

Een van de maximale kritieke activiteiten in De Sims 1 downloaden is hier. Of het nu gaat om huisuitrusting of meubels voor het interieur van je eigen huis. Huisramen of zelfs een 2e verhaal voor buiten. Met een nieuwe reflectie kan je sim bijvoorbeeld hun charisma vergroten. En een nieuw fornuis helpt ze om lekkerder eten te koken. Elk product dat u voor uw simhome koopt, heeft zijn persoonlijke beschrijving, veel hiervan zijn buitengewoon humoristisch!

Het is echt de moeite waard om er eerlijk doorheen te bladeren, alleen maar om enkele van de hogere grappen te onderzoeken. Er is een redelijk soort koopwaar om uit te kiezen, en Maxis is van plan altijd nieuwe huishoudelijke artikelen te downloaden. Bovendien moet u uiteindelijk de schaal van uw privéwoning buitenshuis uitbreiden. Daarom op grond van een grotere huismethode extra ruimte voor meer sim en extra spullen.

De Sims 1

De Sims 1 Gratis

Downloaden

System Requirements (Minimum)
CPU: Pentium II or Athlon equivalent
CPU SPEED: 233 MHz
RAM: 64 MB (128 MB if using Win XP or with Expansion Packs)
OS: Windows 98/ME/XP (NT & 2000 not supported)
VIDEO CARD: 2 MB PCI or AGP video card capable of High Color 
TOTAL VIDEO RAM: 2 MB
3D: Yes
DIRECTX VERSION: 7.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 1.4 GB
Recommended Requirements
CPU: Pentium III or Athlon equivalent
CPU SPEED: 800 MHz
RAM: 128 MB
OS: Windows XP
VIDEO CARD: 16 MB DirectX 7 compatible video card
TOTAL VIDEO RAM: 16 MB
3D: Yes
DIRECTX VERSION: 7.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 2 GB
1 Comment
  1. lvijk says

    Geweldig spel en het is allemaal gratis

Leave A Reply

Your email address will not be published.