De Sims 4 Weerwolven Download Gratis

0

De De Sims 4 Weerwolven Download is het volgende dominerende Game Pack om de boel op te zwepen in de stad en het brengt verschillende veranderingen met zich mee, hoe je het ook bekijkt, van kennismaken met een maancyclus met alle Sims-gamers, tot het versterken van een aantal ongewone weerwolfcapaciteiten, thuisbasissen en ecologische vaardigheden. De Sims 4 Weerwolven gratis kunnen een aantal nieuwe vaardigheden hebben die ze nodig hebben, omdat ze hun authentieke capaciteit van EA ontlasten.

De Sims 4 Weerwolven Download Gratis

De Sims 4 Weerwolven

Downloaden
 

Weerwolven unieke capaciteiten

De Sims 4 Weerwolven Download Gratis vrije keuze Ga aan de slag met zeer weinig controle over hun wolvenstructuur, en profiteer uiteindelijk van de verwachte focus door te krabben, te klauwen, te huilen en associaties aan te passen die elke weerwolf goed zou kunnen doen. Elk punt kan een reeks speciale vaardigheden vrijmaken, zoals het huidige De Sims 4 Magierijk. Vanwege weerwolven zijn hun krachten des te gretiger verbonden met de maan en houden ze toezicht op hun buitenaardse structuur.

Dit zijn de nieuwe, nieuwe mogelijkheden die we hebben gezien in een huidige, lopende interactiebeoordeling. Andere capaciteiten die via de EA groep tot uiting kwamen in een bepaald stadium van de overwinning: eeuwigheid, maanoppositie wegblijven van de impact van maancycli en snel rennen. Er zijn bovendien lethargische vaardigheden zoals de angstaanjagende typische Sims die elke weerwolf kan vrijmaken door het afmaken van in entertainmentverzoekende omstandigheden.

Eerste kennismaking met weerwolven

De recent toegevoegde maancycli zullen proberen die geschenken te beïnvloeden, waarbij weerwolf Sims buitengewone stemmingen krijgen omdat de maan verandert. Echter, net als vampiers, krijgen kinderen die door weerwolven ter wereld zijn gebracht, echt nooit meer een weerwolfstructuur totdat ze jonge mensen worden. Door middel van dit instrument kan de Furry organisatie wel eens helemaal op de schop.

Hun gemoedstoestand zal eveneens worden beïnvloed met de gids van de nieuwe De Sims 4 Weerwolven Download opmerkelijke persoonlijkheden die de specifieke persoon van elke Sim kiezen. Modellen die overal op het scherm pronkten, bedekten met schuldgevoelens, een karakter dat liet zien dat een wolf Sim niet los is met hun nieuwe structuur, en een andere houding die beweerde dat een bepaalde Sim extra Fury factoren had gekregen terwijl hij zich koket voelde.

Menselijke structuur maakt je weerwolf

Op de lange termijn zal de Fury bol van een wolf zich in de loop van de jaren ontwikkelen en, verrassend genoeg, als acteerspecifieke spellen totdat ze doorgaan met een gekke razernij waarbij ze installaties verpletteren, op de vloer plassen en verschillende negatieve bewegingen uitvoeren. Dit is een fury modus die specifiek is voor weerwolven, en een van de vele moeilijkheden bij het zorgen voor een De Sims 4 Weerwolven Download. Moonwood Mill is het nieuwe gebied voor de downloadgame De Sims 4 Weerwolven en wordt afgeschilderd als een verlaten stad die ooit vol geroezemoes was.

Er zijn er 5 in de stad, waarvan er drie voor privégebruik toegankelijk zijn. De verschillende zijn een stadsbibliotheek, waarin je extra kunt onderzoeken over de weerwolflegende van bewaarder Wolfgang, en een thuisbasis die wordt gebruikt door uitzonderlijke weerwolf packs. In het simulatie spel hebben je Sims verschillende keuzes om in hun eigen weerwolf te veranderen. In het geval dat ze ervoor kiezen, kunnen ze zelf limietfocussen aanschaffen en als onafhankelijk persoon op pad gaan. Ze kunnen ook belangrijk zijn voor een van de twee wolvenroedels The Wildfangs of the Moonwood Collective.

Update en werk aan dit element

De Wildfangs zijn een verzameling schetsmatige, uitdagende weerwolven die vertrouwen op zelfarticulatie en vrijheid. Het Moonwood Collective is op enige afstand meer gebruikelijk en zijn voorbereide weerwolven die lokaal kosten. Elk heeft zijn eigen verlangens en verlangens, en kan gamers helpen bij het ontdekken van een methode om een ​​weerwolf te zijn, ondanks het feit dat ze de records van Moonwood Mill hebben getraind. De Sims 4 Weerwolven Download PC extra onderzoeken over hun nieuwe vaardigheden, deze legende zal geleidelijk worden gevonden.

Het lijkt erop dat het verhaal en de legende een kritieke situatie hebben om te spelen in deze afleiding, aangezien mysteries te zien zijn in de Moonwood bibliotheek in de buurt, door ondergronds te graven, door holen te gaan of door vrij vooruit te gaan. In Creëer een Sim zullen gamers worden uitgerust om een ​​beestvorm te maken voor hun weerwolf Sims, al dan niet gekoppeld aan hun menselijke basisvorm. Hier kunt u littekens, verlengde neuzen, zachte oren, nieuwe piercings, scherpe tanden, doorweekte neuzen en verschillende wolfachtige highlights aanbrengen.

De Sims 4 Weerwolven downloaden Game Pack

Interessant is dat De Sims 4 ook kunnen worden uitgerust voor totale littekens in het omhulsel, dat is niet het handigste wonder dat rondsnuffelt in het glanzende model van Create-A-Sim. Interactiviteit foto’s in het begin zien ook bevestigd uit Paint Mode voor weerwolf sims. Door gebruik te maken van penseeluitrusting met verschillende oppervlakken, maten, stempels en variëteiten, kunnen toegankelijke enactmentspellen zonder voorbehoud tekenen op de vacht van hun weerwolven om hun eigen speciale stijlen te maken.

Weerwolven kunnen wit zijn met bloedrode vlekken, of een kleine getrapte stropdas hebben, of beschermd zijn in gele octopussen. Je kunt bovendien ontwerpstempels gebruiken om pluizige vachten op je De Sims 4 Weerwolven Download spel te plaatsen. Markeer ontwerpen voor het geval u minder zeker bent van uw tekencapaciteiten uit de vrije hand. Hoewel weerwolven tot nu toe typisch gekleurd waren in recensies, kunnen ze echt regenboog zijn, of roze, of rood of oranje, iets wat je echt nodig hebt.

De Sims 4 Weerwolven Trailer

Kom meer te weten over weerwolven

Capaciteiten gescheiden, De Sims 4 Weerwolven download gratis Er zijn andere sociale voordelen beschikbaar, zelfs als wedden op een weerwolf. Middelbare scholieren en meer gevestigde weerwolven kunnen ook een Fated Mate in elke andere weerwolf vinden. Fated Mate is niet uitvoerbaar met elkaars Sims, maar verschillende weerwolven. Wanneer twee Sims Fated Mates zijn, zijn de resulterende resultaten dynamisch: Fatated Mates krijgen verder ontwikkelde oprechte voordelen voor het plunderen van daten en het gevaar van een kortdurend geboeid gevoel.

Destined Mates bevriezen bovendien oprechte connecties rot, waardoor de associatie met meer als perfecte partners aanvoelt. Destined Mates krijgen uitgebreide, hechte buitwinsten en een kans op een kortstondige gefascineerde mening. Destined Mates bevriezen bovendien oprechte verbindingen die rotten, waardoor de relatie meer als perfecte partners aanvoelt. Maar in het geval dat je Sim een ​​voorbestemde partner heeft, krijgen oprechte sociale samenwerkingen met andere Sims de kans om hen een van De Sims 4 Weerwolven download te geven.

Creëer je weerwolfkarakter

Maar als je Sim een ​​voorbestemde partner heeft, bestaat het risico dat oprechte sociale connecties met verschillende Sims ze een gemoedstoestand Spannend, niet bedoeld om te zijn’ geven. Destined Mates bestaan ​​echt voor altijd, wat een beetje verbijsterend klinkt, maar we koesteren nu echt een vleugje show in onze playthroughs, nietwaar? Je kunt ook woohoo in weerwolfstructuur, ervan uitgaande dat iemand de kans had om pups te krijgen.

Echter, net als vampiers, krijgen kinderen die door weerwolven ter wereld zijn gebracht geen weerwolfstructuur totdat ze jonge mensen worden. Destined Mates doen extreem voor de eeuwigheid. Je kunt ook woohoo in weerwolfstructuur, ervan uitgaande dat iemand helemaal geïntrigeerd raakt door de kans op het hebben van hoektanden. Er zijn enorm veel buitengewone problemen met De Sims 4 Weerwolven Download gratis spel met een vers uit de plastic nieuwe maancyclusmachine waar we niet naar kunnen kijken terwijl het op 16 juli wordt uitgezonden voor pc.

De Sims 4 Weerwolven Download Gratis

De Sims 4 Weerwolven

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: Intel Core 2 Duo E4300 or AMD Athlon 64 X2 4000+
RAM: 2 GB
OS: Windows XP
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500
FREE DISK SPACE: 10 GB

Recommended Requirements

CPU: Intel Core i5-750 or AMD Athlon X4
RAM: 4 GB
OS: 64 Bit Windows 7,8, or 8.1
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 650 or better
FREE DISK SPACE: 10 GB

Leave A Reply

Your email address will not be published.