The Quarry Download Gratis

0

Door ontwerper Supermassive Games eigen bevestiging, is The Quarry Download bedoeld voor personen die normaal gesproken geen computergames spelen. De activiteit is eenvoudig en kan worden aangepast aan de unieke openheidsbehoeften van de speler, en interactiviteit omvat nooit meer dan elke knop om de beurt. The Quarry gratis is verfrissend onschatbaar van Supermassive om een game te maken die niet als een game hoeft te worden gespeeld, maar het gaat ten koste van de toewijding.

The Quarry Download Gratis

The Quarry

Downloaden
 

Beste The Quarry Download interactieve horror

Een ton van de spanning in games bijvoorbeeld, dit komt van het toevallig indrukken van een knop, en dat is hier niet echt voorstelbaar. Gewoon geweerschoten biedt speelruimte, spannende opeenvolgingen waarbij de hele camera schudt met de adrenaline van je persoonlijkheid terwijl je doel snel binnenvalt. Ook de uitwisselingsbeslissingen voelen onbelangrijk, je kiest uit bedachtzame en onbeleefde reacties, en hoe je ook wordt getoond hoe dat moet uw gesprekspartner voelt over uw woordkeuze, het lijkt niet te leiden tot resultaten in het spel.

Toch betekent de algemene afwezigheid van interactiviteit niet dat The Quarry Download gratis te downloaden assortiment nodig heeft. Er zijn zo’n 186 unieke eindes, en rekening houdend met het feit dat de meeste spelers niet meer dan een kleine groep zullen zien, is het prettig dat de ervaring van geen twee individuen hetzelfde zal zijn. Er is een vleugje van alles, inclusief achtervolgingen, snel sporen maken en een spetterende walging die zowel grimmig als misschien verrassend is.

De vier belangrijkste bewegingsrichtingen

Wanneer het in beweging komt, is The Quarry Download betrouwbaar boeiend, ongeacht de afwezigheid van voortdurende ingewikkelde interactie, en introduceert het zichzelf niet als een met een sprongalarm geladen geheim, maar eerder als een onderzoek naar de reacties van zijn personages op angst en risico. Terwijl de afschuwelijke effecten bloeien, maakt het eigenlijk tijd om jongeren tieners te laten zijn in één enkele scène Dylan en Kaitlyn banen hun pad door een schemerig bos, voortdurend bang voor een onverwachte aanval, maar vinden de potentiële kans om de dingen te bespreken die er echt toe doen , in het bijzonder Dylans kampverliefdheid.

 

Directe controle over een personage

De uitwisseling op deze momenten is een serieuze kracht, vooral omdat de tieners klinken als echte tieners, maar omdat de personages afwisselend grappig en bracingly eerlijk zijn. Je zult hoogstwaarschijnlijk vertrekken met een paar meest geliefde personages, die hun leven voorbij die ene avond van buitenaardse gevaren hebben gezien. Je wordt nooit in onzekerheid gelaten over wat het gevaar werkelijk is, en dat toont aan dat voorbeeldige beest fantoomverhalen echt werken ondanks hun stijlfiguren, of zonder twijfel definitief als gevolg daarvan.

De gratis, verleidelijke compositie en realistische show van The Quarry Download maken het tot een charmante walgelijke escapade, ongeacht of dit het geval is. Vreemd genoeg is dit een spel dat vaak op zijn best is als je het niet effectief speelt. Naarmate het spel vorderde, veranderde dit echt in de personages als geheel, iets van een buitengewone prestatie voor een in de regel karaktergestuurde game. Kampioenen voor mij waren Jacob de schokkend gevoelige broer, Kaitlyn de echt levensvatbare, en Dylan de hatelijke DJ die behoorlijk nerd is.

Vechten voor hun leven

De cast investeert een aardige hoeveelheid energie in opgesplitst, wat helpt op grond van het feit dat de Marvel impact waarbij iedereen een alternatief soort grappenmaker is, snel zijn hoofd terugtrekt. Dit maakte Ryan mijn regelrechte #1 door en door, eigenlijk in het licht van zijn status als een typische, fatsoenlijke, relaxte persoon die aandacht schenkt aan webopnames. The Quarry download spel speelt met afschuwelijke uitspraken en energieën die aanzienlijk onbevangender zijn dan de Dark Pictures spellen sinds Until Dawn, en buigt ze alleen voor entertainment.

Er zijn over het algemeen een aantal belangrijke trucs in het complot, maar het is bijvoorbeeld mogelijk dat de persoon die het grootste deel van zijn energie in het achterland in zijn spijkerbroek steekt, een kerel is, en in The Quarry Download spel situatie normaal gesproken een jongedame loopt voorop en neemt de verantwoordelijkheid op zich. Dit geldt voor vrijwel elke dame in het spel, en het verandert in een stuk slopend om ze allemaal Girlboss op de dubbel te zien in sommige gevallen, vergelijkbaar met alle Back 4 Blood varianten die rond een Comic Con zwerm scharrelen.

Geweldige uitzonderlijke modellering en animatie

The Quarry Download spel is merkbaar gebrekkig met alle middelen, en je kunt wat QTE of beslissingsminuten in die sfeer gooien alsof ze je voor de gek hebben gehouden, wat meer is. Maar of het nu geweldig was, de maximale doorgangssticker kan in ieder geval aanvoelen als een vrij groot verzoek voor bepaalde personen. Het is ook niet echt angstaanjagend, aan het eind van de dag. Alles bij elkaar genomen, gaat het iets anders voor gespannen en opwindend, zelfs op de meest hoge minuten. De plot, tentoonstellingen en visuele loyaliteit verdienen het om op te duiken, vergelijkbaar met een deel van de schokken.

The Quarry Download verbetert praktisch elk van de gebreken van Supermassive, en haalt het werktuig uit Until Dawn alsof er geen lange tijd is verstreken. Het is cool, angstaanjagend, een interessant stuk en een ongelooflijke zomerse angstaanjagende traktatie voor iedereen die beestfilms mist. Je zou in feite kunnen kiezen wat je beweert dat personages zouden moeten doen en gewoon de hele game als één lange film bekijken.

The Quarry Trailer

Raakt verstrikt in kleine schaafwonden

The Quarry Download unieke multiplayer modi. Een van hen is ontoegankelijk bij het verzenden en voelt zich meer geschikt voor decoraties, waarbij één speler de fundamentele beslissingen nastreeft en maximaal zeven anderen bepalen welke beslissingen worden aangeboden. Het klinkt best cool. De andere multiplaye modus is handig, die eveneens plaats biedt aan maximaal acht spelers die allemaal in een vergelijkbare kamer kunnen zijn. De snelle tijd gelegenheden zijn dichter bij directe tijd gelegenheden.

De overgrote meerderheid van hen heeft een grondgedachte die inhoudt dat je kunt raden op welke knop je vaker wel dan niet moet drukken met het oog op het instellen van hints. Het stelde me teleur dat het verpletteren van knoppen blijkbaar uit het niets opdook vroeg of laat het brede scala aan verschillende interactiviteitsmechanica wordt geprezen met schattige kindershows, maar aangezien het op een gegeven moment verwachtte dat ik een vergelijkbare knop door de som van de actie spel bleek dat in mindere mate een probleem te zijn.

Rondrennen in het donker

Dit houdt met succes in dat je 10 uur voor elke run met 10 fundamentele secties, een voorwoord en een epiloog bekijkt missen manier die inputminuten beïnvloedt, uiteindelijk misleidend uitrekkende rehash runs voor spelers die gewoon verschillende resultaten willen zien. Echter, zoals nooit tevoren, lijkt een groot deel van je opname op defensieve demping ingeklemd tussen de vooraf afgesproken spanning. Misschien voel je je op je gemak in The Quarry Download gratis PC.

The Quarry Download Gratis

The Quarry

Downloaden

System Requirements (Minimum)

CPU: AMD FX-8350 \ Intel Core i5-3570
RAM: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GeForce GTX 780 / Radeon RX 470
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
SPECIFIEKE VIDEO RAM: 3072 MB

Recommended Requirements

CPU: AMD Ryzen 7 \ Intel Core i9-10900K
RAM: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 64-bit
VIDEOKAART: Nvidia GeForce RTX 2060 / Radeon RX 5700
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
GRATIS SCHIJFRUIMTE: 50 GB
SPECIFIEKE VIDEO RAM: 6144 MB

Leave A Reply

Your email address will not be published.