Sonic Origins Download Gratis

0

Terwijl fans zo nu en dan praten over de voordelen van de huidige Sonic Origins Download, is de afspraak dat de jaren 90 de meest betrouwbare en duizelingwekkende jaren van de stichting waren. De Sonic Origins gratis verzamelt de vier games die gewoonlijk aan die gedachte worden toegeschreven, met als middelpunt een briljante sociale gelegenheid van uitstekende titels. Door een aantal moderniseringen en updates presenteert Sonic Origins echter solide gebieden voor een omdat het de beste krachttechniek is om Sonic’s prime in 2022 te ervaren.

Sonic Origins Download Gratis

Sonic Origins

Downloaden
 

Verhaalmodus tekent elk van de vier titels

Door de vier ronden van dit arrangement Sonic the Hedgehog, Sonic 2, Sonic 3 en Sonic te spelen, zijn overtollige onderdelen verbazingwekkend leuk. Het is duidelijk dat sommige frustrerende arrangementen van Sonic 1 niet zo behendig zijn ontwikkeld als de andere twee games, maar dit zijn echte showstoppers in het 2D platformtype. Sonic Origins Download geeft rechttoe rechtaan toestemming voor elk van de vier van deze geliefde titels met nieuwe, onberispelijk geladen, bookended tussenfilmpjes.

Plan voor overheersend niveau

Je kunt ze spelen in de klassieke modus, waarbij het primaire puntbereik en de beperkte levensstructuur zijn gewaarborgd, of je kunt de naar de jubileummodus neigende spelen. Hier past het puntbereik lokaal op breedbeeldschermen, kan Sonic de drop run beweging van Sonic Mania krijgen en wordt het beperkte levenssysteem weggevaagd. In tegenstelling tot het veiligstellen van extra levens door te spelen in de Jubileummodus, krijg je monetaire normen, die op het scherm kunnen worden ingeruild voor coole gemechaniseerde verzamelobjecten zoals oude contouren.

In elke modus verzamel je geldvormen waarmee je muziek en vakmanschap kunt openen in de verifieerbare focus in het spel. de Chaos Emeralds die je echt nodig hebt om de gecertificeerde eindes te krijgen. Sega gebruik om een ​​scherm te vullen met modelpixels heeft niet te maken met de kwade gevolgen van de juiste glans of ongepaste pixelaanpassing. Hoe dan ook, niet zoals de meeste retro totalen, Sonic Origins download pc games ontzegt zijn spelers alle visuele aanpassingsbeslissingen.

Conventionele podia en supervisors

Het muntsysteem in Sonic Origins Download gratis vergemakkelijkt die teleurstelling zonder de spanning weg te nemen, aangezien je echt een bijna perfecte rush zou moeten uitvoeren om de eer te verzekeren. Voor degenen die nieuwe ervaringen nodig hebben, kun je in Mission Mode omgaan met geremixte ervaringen in fasen van alle vier de titels. Als je doelen voltooit, zoals het verslaan van een bepaald aantal vijanden of het bijeenbrengen van een bepaald aantal ringen, krijg je extra munten en omstandigheden voor het overzicht van kanshebbers.

Hoewel de missies fundamenteel beginnen, ontwikkelen ze zich in een moeilijke situatie als je een meer prominente maat ervan opent, wat een hoop schokken en paardenspel geeft voor diepgewortelde fans. Evenzo, wanneer je een spel nieuwsgierig voltooit, open je de Spiegelmodus, waar je de fasen van rechts naar links kunt spelen. Ten slotte heeft elke game een Boss Rush modus, waarin je geleidelijk de beste slechteriken kunt verslaan.

Ontwikkel voldoende snelheid

Hoewel de games onfeilbaar worden aangepakt, ondanks het feit dat ze over het algemeen aangenaam zijn om te spelen, bederven verschillende geluidsproblemen de ervaring. In Sonic Origins gebruiken verschillende zones onvoorziene muziek in tegenstelling tot de Genesis release, duidelijk vanwege het toestaan ​​van problemen met de hoofdtracks. Zones zoals Ice Cap en Launch Base voelen in wezen niets praktisch hetzelfde zonder hun prominente tracks die de actie naar voren duwen.

Hoe dan ook, als je accepteert dat de keuze de beperking van Sonic Origins download uit het pakket was, verlies je misschien die deuntjes over schijnbaar het beste avonturen spel in ervaring. Deze wedstrijdzekerheid van de onderliggende minuten tot de fantastische finale; verbluffende individuele levendigheid om Sonic snowboard dicht bij het begin van Ice Cap Zone te zien, is op dit moment ongelooflijk een groter aantal niveaus dan alle andere. Deze dingen zijn waarschijnlijk beschikbaar op internet, maar het zijn charmante feestelijke onderscheidingen in de in game verifieerbare focus.

Maak een superieure toekomst

Overtuigende veranderingen tussen podia, stapels fundamentele leiders en previews van uitzonderlijke snelheid. Een stuk van de muziek is gewijzigd voor deze overbrenging met het oog op de gewoonlijk definitieve toewijding van wijlen Michael Jackson met de belangrijkste soundtrack, maar het deed niets af aan de ervaring. Je kunt op dezelfde manier alle vier de games spelen in een voorspelbare verhaalmodus, geassocieerd met mooie opgejaagde tussenfilmpjes die zijn gemaakt voor Sonic Origins Download gratis.

Het voegt niet voldoende nieuwe blijdschap toe die de buurt onlangs zelf heeft gemaakt. Het hoort bij DLC en probeert diegene te herinneren die voor menu’s zweeft voor iedereen die het extra vervulde niet koopt. Of aan de andere kant meer alles, het voelt irrationeel weinig als een uitgesponnen partij van de serie. De verschillende muziek haalt een enorm stuk van de weemoed van deze podia weg, en de vervangende deuntjes zijn in wezen delicater dan de hoofdnummers.

Sonic Origins Trailer

Ongelooflijke keuze aan platformgames

Moet de pixels samen donkerder maken, een kanaal in CRT stijl toevoegen of vierkante pixels verwisselen, deze zien er minder echt uit dan de eerste, verwachte Genesis beelden, ongeacht de manier waarop ze de schittering van HDTV afwijzen. De authentieke focusverzameling van de game consolideert beslissingen om zich te concentreren op tal van speciale en geremixte deuntjes, maar Sonic Origins Download vangt ze op in de weergavemenu interface.

Spel ziet er goed uit en loopt erg goed

Het is mistig waarom Sega naar zo’n moeilijke plek ging om een ​​heleboel uitstekende Sonic Origins Download gratis melodieën te verzamelen zonder spelers toe te staan ​​om het geremixte geluid in de hoofdgames om te draaien, ook om custom in spel te maken. Nogmaals, als we, althans voorlopig, die bij Sega werkten, hadden aanvaard, zou de vereniging hebben gevraagd om deze verzameling en inspanningen toe te geven.

Accounts, muziek en zelfs stukken uit de uitvoering van de Sonic Origins Download gratis. Hoe dan ook, mijn belangrijkste ding om met mijn munten te doen, was ze opnemen als extra inspanningen in de twijfelachtige opmerkelijke fasen. Maar nogmaals, ongeacht de game, enkele seconden in deze vroege Sonic Lost World zijn verbazingwekkender dan een opmerkelijke fase te belegeren en te erkennen dat je echt een ander onderdeel van een feature inspanning moet vinden.

Sonic Origins Download Gratis

Sonic Origins

Downloaden

System Requirements (Minimum)

OS: Windows 10 (64-bit)
Processor: Intel Core i5-2400, 3.1 GHz or AMD FX-8350, 4.2 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760, 2 GB or AMD Radeon HD 7870, 2 GB
DirectX: Version 11
Storage: 10 GB available space

Recommended Requirements

OS: Windows 10 (64-bit)
Processor: Intel Core i5-4590, 3.2 GHz or AMD Ryzen 3 1300X, 3.4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 770, 2 GB or AMD Radeon R9 280, 3 GB
DirectX: Version 12
Storage: 10 GB available space

Leave A Reply

Your email address will not be published.