Sonic Lost World PC Spele Dutch Downloaden activering

0

Sonic Lost World PC Spele is de eerste game die uit kwam in 2013 samenwerkingsovereenkomst tussen het bedrijf Sega en Nintendo Corporation. De titel is de volgende aflevering in de succesvolle serie van Sonic the Hedgehog is gemaakt door het ontwikkelingsteam van Sonic Team met het oog op de technische mogelijkheden van Nintendo 3DS en Nintendo Wii U.

Sonic Lost World Downloaden PC Spele

Sonic Lost World Downloaden PC Dutch

PC Downloaden Game

Volgens de traditie van het merk, het hoofdpersonage van de game is sympathiek, blauwe egel – Sonic. Deze tijd duizelingwekkende snelheid held moet confronteren met het nachtelijk bedreigend voor de titel, verloor in de wereld. Zoals gebruikelijk heeft hij kunnen rekenen op zijn vrienden, waaronder zelfs gele fox – staart. De ambitie van de ontwikkelaars van Sonic Team is een combinatie van elementen bekend voor fans van de serie Sonic the Hedgehog met frisse ideeën. Dus zelfs een combinatie van letters (bondgenoten en vijanden) in eerdere versies van de cyclus en geheel nieuw.


Ook terug van kleuren zijn de Wisp wezens, die kortstondige power-ups om Sonic Lost World Downloaden PC. De Wisps’ bevoegdheden zijn nu geregeld met de Wii u GamePad touchscreen en gyroscopische functies. Naast terugkerende bevoegdheden zoals boor-, laser- en 0415 nieuwe bevoegdheden zijn Eagle, waarmee Sonic vliegen door de lucht, asteroïde, die verneveld objecten op zijn pad, en ritme, waarmee hij springen langs een pad van notes. Er zijn ook enkele flarden die exclusief voor elke versie van de game. Tijdens het spel, spelers kunnen redden dieren door vijanden te vernietigen of het openen van containers, waardoor spelers vooruitgang, of rode ster ringen dat openstelling van circus-thema bonuslevels waar spelers kunnen verdienen meer dieren. Verzamel alle rode ster ringen in het spel opent de mogelijkheid om te transformeren tot Super Sonic.

Sonic Lost World – Trailer


Sonic Lost World Dutch Spele PC the Hedgehog en zijn vriend staarten gaan Dokter Eggman heeft vastgelegd een aantal van hun dierlijke vrienden om ze aan de macht zijn robot leger. terwijl de twee terug te halen een vallende capsule vol dieren Eggman scheuten van verarmde vlak. Maar ze ontdekken een wereld in de hemel bekend als the Lost Hex en crash land. die de Windy Hill Zone, Sonic en Tails hun weg door de wolken en de grasgroene velden. Het duo vervolgens ontdekken dat Eggman heeft de steun van een groep van de inheemse Zeti ras, samen bekend als de dodelijke zes, met behulp van een magische conch om ze onder zijn bevel staan. Echter, wanneer Sonic rushes in en schopt de conch afstand, de dodelijke zes verraden Eggman en bedien hem Badnik leger. Ze start vervolgens gebruik te maken van één van Eggman’s machines koppelingskamer energie uit Sonics wereld beneden, planning kunnen aftappen van haar levenskracht totdat er niets meer aan en gebruik deze om de macht zelf. Schoorvoetend, Sonic eens te werken met Eggman, geloven dat hij zijn hulp nodig om de machine te stoppen, maar dit lijkt tot enige wantrouwen tussen hem en de staart.

Minimale Systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium Dual Core E2180 2.0GHz /AMD Athlon II X2 250u
 • Memory: 2 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512MB / AMD Radeon HD 2900 XT 512MB
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 8 GB

Aanbevolen systeemeisen :

 • OS: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-750 2.66GHz / AMD Phenom II X4 945
 • Memory: 3 GB RAM
 • Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850 1024MB
 • DirectX®: 9
 • Network: Broadband Internet Connection Required
 • Hard Drive Space: 8 GB

Sonic Lost World Dutch PC

PC Downloaden Game

Leave A Reply

Your email address will not be published.