Sonic Lost World Downloaden

0

Sonic Lost World Downloaden is de eerste game die uit kwam in 2013 samenwerkingsovereenkomst tussen het bedrijf Sega en Nintendo. De titel is de volgende aflevering in de succesvolle serie van Sonic the Hedgehog is gemaakt door het ontwikkelingsteam van Sonic Team met het oog op de technische mogelijkheden van Nintendo 3DS en Nintendo Wii U.

Sonic Lost World Downloaden

Sonic Lost World Downloaden

PC Downloaden Game
 Deze tijd duizelingwekkende

Held moet confronteren met het nachtelijk bedreigend voor de titel, verloor in de wereld. Zoals gebruikelijk heeft hij kunnen rekenen op zijn vrienden, waaronder zelfs gele fox. De ambitie van de ontwikkelaars van Sonic Team is een combinatie van elementen bekend voor fans van de serie Sonic the Hedgehog met frisse ideeën. Dus zelfs een combinatie van letters bondgenoten en vijanden in eerdere versies van de cyclus en geheel nieuw.

De levelontwerpen die beslist geïnspireerd zijn op Super Mario Galaxy. Geef ze graag de eer voor het starten van een paar welkome verkenningsmogelijkheden, maar het plaatsen van een groot deel van het driedimensionale panorama op cilinders en bollen vereist bovendien een hoop zijwaartse bewegingen, een idee dat op agressieve wijze in tegenspraak is met mijn intuïtieve egelintuïtie om dichter naar.

Sonic Lost World Downloaden

Deze problemen worden nog verergerd door

Als het het beste is, wordt het op dezelfde manier eersteklas om te spelen. Lost World is een buitengewoon soort layout-prestatie waarbij niet één probleem is opgelost, maar overal waar je verschijnt, is er een subtiele, maar volledige afstemmingskeuze die samenzweert om een ​​​​moersleutel in het werk te gooien. Net als een andere oude Sonic-fan ben ik vertrouwd geraakt met hoe het voelt om hem onder controle te houden.

Door de linker joystick te bewegen, komt hij terecht in een ontspannen jogging die meer een Italiaanse loodgieter is dan een blauwe egel, of zelfs terwijl hij te hard reed met de juiste oorzaak depressief, voelde zijn tempo ontbrekend. Wat extra is, is dat springen een flinke hap uit je voorsprong neemt, wat resulteert in sprongen die een stuk korter vallen dan je had verwacht. Sonic accelereert ook niet meer via zijn sprongen.

Blauwe egel Sonic

Sonic Lost World Gratis the Hedgehog en zijn vriend staarten gaan Dokter Eggman heeft vastgelegd een aantal van hun dierlijke vrienden om ze aan de macht zijn robot leger. terwijl de twee terug te halen een vallende capsule vol dieren Eggman scheuten van verarmde vlak. Maar ze ontdekken een wereld in de hemel bekend als the Lost Hex en crash land. die de Windy Hill Zone, Sonic en Tails hun weg door de wolken en de grasgroene velden.

Het duo vervolgens ontdekken dat Eggman heeft de steun van een groep van de inheemse Zeti ras, samen bekend als de dodelijke zes, met behulp van een magische conch om ze onder zijn bevel staan. Echter, wanneer Sonic rushes in en schopt de conch afstand, de dodelijke zes verraden Eggman en bedien hem Badnik leger. Volgens de traditie van het merk, het hoofdpersonage van de game is sympathiek.

In werkelijkheid doet Lost World

Wat betekent dat je de dubbele vlucht moet gebruiken om terug te komen van Sonic Colors om over de kleinste gaten heen te komen. Lost World weerlegt die troost op een paar vreselijk schokkende manieren. Ten eerste versnelt Sonic zeker niet de manier waarop hij in het verleden heeft gedaan. Die overkomen als vastberaden pogingen om een ​​tweede scherm te laten genieten van een sport die er zeker geen wil.

Zijn uiterste best om je het als een Mario spel te laten spelen, maar het mist de doordachte lay-outs en de ongekookte creativiteit die nodig zijn om het voor elkaar te krijgen. De wegwerppuzzelfactoren voegen niets toe aan de ervaring, en de methodische, te lange springreeksen zijn extra beoordelingen van doorzettingsvermogen in plaats van vaardigheid. Hetzelfde zal gezegd worden voor de op gamepads gebaseerde minigames.

Sonic Lost World Downloaden

Ook terug van kleuren zijn de Wisp wezens

Die kortstondige power ups om Sonic Lost World Downloaden. De Wisps’ bevoegdheden zijn nu geregeld met de Wii u GamePad touchscreen en gyroscopische functies. Naast terugkerende bevoegdheden zoals boor, laser- en 0415 nieuwe bevoegdheden zijn Eagle, waarmee Sonic vliegen door de lucht, asteroïde, die verneveld objecten op zijn pad, en ritme, waarmee hij springen langs een pad van notes.

Er zijn ook enkele flarden die exclusief voor elke versie van de game. Tijdens het spel, spelers kunnen redden dieren door vijanden te vernietigen of het openen van containers, waardoor spelers vooruitgang, of rode ster ringen dat openstelling van circus-thema bonuslevels waar spelers kunnen verdienen meer dieren. Verzamel alle rode ster ringen in het spel opent de mogelijkheid om te transformeren tot Super Sonic.

De horizon te rennen

Ze start vervolgens gebruik te maken van één van Eggman’s machines koppelingskamer energie uit Sonics wereld beneden, planning kunnen aftappen van haar levenskracht totdat er niets meer aan en gebruik deze om de macht zelf. Schoorvoetend, Sonic eens te werken met Eggman, geloven dat hij zijn hulp nodig om de machine te stoppen, maar dit lijkt tot enige wantrouwen tussen hem en de staart.

Hoe Sonic Lost World PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Sonic Lost World Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Sonic Lost World

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Pentium Dual Core E2180 2,0GHz /AMD Athlon II X2 250u
 • Geheugen: 2 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB / AMD Radeon HD 2900 XT 512 MB
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-750 2,66GHz / AMD Phenom II X4 945
 • Geheugen: 3 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 5850 1024 MB
 • DirectX®: 9
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 8 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.