Homefront The Revolution Downloaden

0

Homefront The Revolution Downloaden is de tweede editie van de first-person shooter door Kaos Studios vanaf 2011. Deze keer is het spel is verantwoordelijk intern Deep Silver studio team hiervan verschijnt Studios, voorheen bekend als Crytek UK. Tenslotte de uitgever van het spel Het eerste deel van mijn gepubliceerde THQ, die begin 2013 haar activiteiten had stopgezet. Geschiedenis blijft de thema’s die in het eerste deel.

Homefront The Revolution Downloaden

Homefront The Revolution Downloaden

PC Downloaden Game
Je komt aan in een wijk en er zijn

Een van de belangrijke mechanismen van het spel wordt een andere werven waaghalzen aan een ondergrondse organisatie. De game gebruikt de karakteristiek van de beschietingen perspectief, een heleboel is echter stealth. Naast modes functie single player, de auteurs ook een uitgebreide multiplayer-modus, waarin we spelen met levende tegenstanders via het netwerk. Een deel van de multiplayer-modus wordt ook vier kooperacki

Voldoende bevrijdingsactiviteiten om de bevolking te inspireren om in opstand te komen en hun buurt terug te nemen. Deze kunnen variëren van het opblazen van bestelwagens en benzinetanks met bommen vastgebonden aan RC-auto’s tot het hacken van beveiligingsterminals met telkens dezelfde idiot-proof minigame. Er waren ook verrassende stukjes platformactie die een gloednieuwe buitenpost voor het verzet konden bevrijden.

Homefront The Revolution Downloaden

Heb je een veel

De Revolutie had veel van dit soort extra afleidingen moeten gebruiken om de monotonie te voorkomen. Als het district eenmaal in opstand is gekomen, zijn er een paar rellen en wordt er een lang maar vergeetbaar verhaal verteld, dan gaat het naar het volgende district om het allemaal nog een keer te doen. En nog een keer, en nog een keer, totdat The Revolution zo ongeveer eindigt, in een teleurstellende finale.

Brandgevaarlijke apparaten of hackuitrusting, is het een heel basale stealth waar je niet eens een lichaam in kunt verstoppen. Vast komen te zitten en tot een vuurgevecht worden gedwongen, voelt ook op geen enkele manier bijzonder riskant, vooral niet als je beseft dat je gewoon een hoekje kunt omlopen en kunt wachten tot vijanden de een na de ander naar je terugkeren totdat je te veel lijken hebt.

Veelzijdiger wapen gekregen

Het echte nieuws is dat het opblazen van militaire politiebureaus niet per definitie slecht is; het is gewoon buitengewoon repetitief. Vreemd genoeg kun je niet teruggaan om iets af te maken dat je misschien hebt verwaarloosd, zelfs als je dat wel zou willen. Wat een welkome adempauze was geweest na de terugkerende actie. Naast de mogelijkheid om afvalcontainers te verbergen en afleiding te creëren met verschillende vervaardigde bommen.

De Revolution onderscheidt zich van andere praktische militaire shooters die dichtbij het lot staan, door een spannend at the fly crafting en wapenconversiesysteem. Met dit in-gamemenu, dat meer dan een voorbijgaande gelijkenis vertoont met het wapenwisselapparaat van Crysis, kun je in een mum van tijd snel bijlagen bij een wapen installeren. Als je bijvoorbeeld het vizier van een grendelgeweer kunt veranderen.

Start het hele spel

Het verhaal van de game terug in de thread van een hypothetische onverenigbaarheid tussen Noord-Korea en de VS, hoewel dit meer herstart van de serie, veeleer dan een voortzetting. Vier jaar na het begin van de bloedige bezetting van de Verenigde Staten, meer en sterkere brandwerendheid zijn bezig met de voorbereiding van de laatste revolutie, uitgesproken tegen de Aziatische invallers.

We staan op de straten van de vernielde en bezette Philadelphia, waar leden van de lokale opstand trachten te dwarsbomen meedogenloze vijand. In de game kom je meer te weten over het lot van geheel nieuwe personages die worstelen met de veel beter uitgeruste Zuid-Koreaanse leger Homefront The Revolution Gratis. Vaak is er ook de behoefte aan het gebruik van conventionele technieken van guerrilla en stille werking achter.

Homefront The Revolution Downloaden

De vijandelijke linies

In tegenstelling tot de eerste lineaire deel, Homefront The revolution Downlaoden Windows PC platform ligt in een open wereld, die voornamelijk afhangt van de volgorde van de spelers en de prestaties van afzonderlijke taken. Als leden van de verzetsbeweging we krijgen de mogelijkheid om mensen in dienst te helpen. Naast de dynamische, open strijd met verschillende soorten wapens en voertuigen.

Ons uitgangspunt is een schuilplaats waar het interval tussen opeenvolgende missies verfijnen bezeten wapens en uitrusting. De game vindt plaats in een verziekte militaire Philadelphia. Nieuw voor de serie is een speciale uitvalsbasis op verschillende missies. Na de inval van Noord-Korea de Verenigde Staten het hele land werd bezet. Wij spelen in één van de leden van de weerstand die geprobeerd heeft om een revolutie op nationale schaal.

Hoe Homefront The Revolution PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Homefront The Revolution Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Homefront The Revolution

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-4570T 2,9GHz /AMD FX-6100
 • Geheugen: 6 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti / AMD Radeon R7 260X
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 38 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500K 3,3 GHz / AMD FX-8320
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7870
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 38 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.