Battlefleet Gothic Armada Downloaden

0

Battlefleet Gothic Armada Downloaden is een real time strategy game die een losse aanpassing van figurkowego bitewniaka uitklappen in het universum van Warhammer 40,000 Fri. Battlefleet Gothic. Voor de productie van het spel komt overeen met de studio Focus Interactieve Stellaire botsing Etherium. Deze titel brengt ons naar de Gotische sector, waar de keizerlijke vloot moet confronteren de troepen.

Battlefleet Gothic Armada Downloaden

Battlefleet Gothic Armada Downloaden

PC Downloaden Game
De werkelijke tweedimensionale

De gameplay in Battlefleet Gothic: Armada vindt plaats op twee niveaus: in rondes gespeeld in de strategische kaart en plaatsvindt in real time gevechten tussen de vloot van de verschillende fracties. Gevechten niet al te veel tempo waardoor de speler een aantal verschillende soorten tactische manoeuvres geïnspireerd gevechten op zee schattenjagen kombuizen, betonpalen, peals van laterale zijde.

De hoofdmode is leuk singleplayer-campagne waarin de speler de controle van de strijdkrachten van het Imperium en de wapenindustrie Gothic niet alleen tegen pogingen van chaos, maar ook de orcs en Eldar. Wij ze kunnen verbeteren, zowel tijdens de gevechten, en tussen hen en elke verandering daadwerkelijk van invloed op de bruikbaarheid van een gevecht schip en zijn speciale vaardigheden hebben Battlefleet Gothic Armada Gratis.

Battlefleet Gothic Armada Downloaden

Reizen en één minuut met voorkomen

Aan de andere kant van die schaal houden het begeleiden van transportmiddelen en het doorbreken van blokkades elk het racen naar een eindpunt in, wat twijfelachtig kan zijn. Maar de ergste missietypes zijn Assassination of Data Recovery-kaarten, waarbij je moet proberen door de kaart te sprinten om een ​​vijandelijk schip te verslaan voordat het vervormt. Deze missies duren ongeveer drie minuten en zijn gewoon veel te snel.

Toch zijn de gevechten kleinschalig, omdat je zelden tien schepen bestuurt, en normaal gesproken vier of vijf. De tutorials inspireren je ook specifiek om schepen op microniveau te beheren, waarbij de nadruk wordt gelegd op het vermogen van karakterschepen om mijnen en raketten te omzeilen. Het helpt bovendien niet dat veel van de statistieken die je krijgt moeilijk te analyseren zijn. Het is een snelle en flexibele manier om te spelen.

Schepen zelf zijn zeer normaal

Kunt ze uit te rusten met ongeveer 60 verschillende soorten verbeteringen en hun bemanningen en captains ervaring verhogen hun doeltreffendheid tijdens gevechten. De speler kan ook persoonlijk te inspecteren schepen of toewijzen aan bepaalde gedragingen bijvoorbeeld. De terugtrekking van battle na een bepaald aantal verwondingen en voornamelijk het beheren van hun admiral unit.

In het spel zijn er ook gameplay elementen die kenmerkend zijn voor de wereld van Warhammer 40,000. Spelers hebben de mogelijkheid om de gehele vernietigen planeten die vallen in de handen van de vijand. Exterminatus, kunnen zij ook de volgorde van de kapitein. Die tijdens de slag geweigerd om uitvoering te geven aan onze orders Battlefleet Gothic Armada Downloaden.

Bent twee minuten bezig

De speler neemt het bevel over de vloot van één van de vier facties in de game beschikbaar. De Armada omvat onze ruimteschepen van verschillende formaten en toepassingen – van fast fregatten, de kolossale oorlogsschepen. Deze eenheden en hun bemanningen opdoen in strijd kunnen we zetten de extra speciale vaardigheden en verbeteringen o.a. wapens, verdedigingssystemen en andere subsystemen.

Maar ze zijn voortdurend visueel aantrekkelijk. De achtergrond van elk conflict bestaat uit kleurrijke planeten en nevels, terwijl de tegenstanders, torpedo’s en projectielen van elk gevecht de gevechtservaring druk en spannend maken. Dat is ook hoe de multiplayer werkt, ondanks het feit dat je daar kunt selecteren in welke oorlogsvoeringen je wilt communiceren, en dat je de beweging ook kunt opschalen met 2v2-gevechten.

Battlefleet Gothic Armada Downloaden

Vooral naast zoiets als een RTS

Unieke acties die kapiteins kunnen adopteren, boarding-evenementen om te lanceren en bommen om te planten. Er zijn twee marketingcampagnemodi in Battlefleet. Hoewel de tegenovergestelde rassen geen volledige plot push campagnes hebben, kun je net als elk van hen een marketingcampagne in de skirmish-modus uitvoeren, waarin je vloten opbouwt en naar een hoger niveau tilt in een reeks willekeurige gevechten.

De eerste is een traditioneel verhaal, waarin je speelt omdat het Imperium een ​​Chaos invasie verhindert, betere artefacten krijgt, bereik verkrijgt en schepen aanpast terwijl je je ontwikkelt door de ongetwijfeld tientallen missies gedurende 10-20 uur. Het is gemakkelijk maar redelijk krachtig, en bovendien vol van de verwachte overserieuze sfeer van Warhammer 40k, iets versterkt door de bombastische muziek en de overdreven stem die verschijnt.

Hoe Battlefleet Gothic Armada PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Battlefleet Gothic Armada Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Battlefleet Gothic Armada

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i5-2500 3,3GHz /AMD FX-4100 X4
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6850
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 10 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-3770 3,9 GHz / AMD FX-8350 X8
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 270X
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 10 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.