Total War WARHAMMER Downloaden

0

Total War WARHAMMER Downloaden is een strategie die in het universum van Warhammer Fantasy door oudgedienden van het genre. In het spel beheersen wij één van de diverse facties: het rijk onder leiding van Karl Franz, goblins en orcs geleid door Grimgora Ironehide’a, dwergen, wiens heerser is de High King Thorgrim en vampieren onder leiding van Mannfred von Carstiena.

Total War WARHAMMER Downloaden

Total War WARHAMMER Downloaden

PC Downloaden Game
Die rond de kaart

Vergeleken met de vorige games in de serie Total War game is niet veranderd zijn karakter, en verder gebaseerd op twee niveaus. De eerste is het beheren van onze staat op de strategische kaart van het spel. Hier de leuke plaatsvindt in turn-based en omvat de bouw van gebouwen en de oprichting en het beheer van onze steden en legers. Onder hen zijn vliegende eenheden en die van grotere omvang dan waarop fans zijn gewend aan.

Vuurbalwerpende tovenaars en historische vampiers die hele formaties van enkelvoudig overtroffen infanterie kunnen aanpakken, ontketent het een met bloed doordrenkte beloning in termen van militaire differentiatie, eenheidsbereik en nieuwe procedures die maakt de duistere fabelervaring van Warhammer tot een groter kruidenpak voor de Total War-serie dan het verleden uit de echte wereld ooit is geworden.

Total War WARHAMMER Downloaden

De Total War serie

Ze zijn uiteraard allen afkomstig uit de wereld van Warhammer is een spel dat is gebaseerd op de officiële licentie van het universum. Naast pogingen om overheersen andere krachten, onze factie moeten ook omgaan met de invasie van de chaos, die brengt de oude wereldse en vormt het verhaal van de game. Maar van verspilling en verliezen gevechten onze voeding begint te smelten. In elke factie belangrijke rol op de wereldkaart spelen genaamd.

Deze waanapparaten en de facties zijn ongetwijfeld de beroemdheden van de show. De logge infanterie zoals trollen en crypte-verschrikkingen voegen een nieuw niveau van melee-jagers toe aan het slagveld en breken de driehoek boog/speer/zwaard. Met tovenaars en melee-helden kun je aanvallende middelen nauwkeurig en beslissend op lastige plekken in een scrum storten.

Agenten of speciale tekens

Zoals gezegd, een overzicht van de gameplay niet wezenlijk afwijkt van die met die we gezien hebben in de vorige serie Total War. De stichting is nog steeds een leuke turn based management in zijn eigen land verzamelen bronnen, de ontwikkeling van steden, de ontwikkeling van technologie, handel, uitvoering van wedstrijden diplomatieke, personeelswerving en bewegende takken etc. althans dat de game eruitziet in het model.

De echte grote slechteriken zoals reuzen en vampirische vargheisten kunnen het speerpunt of het uitroepteken zijn bij het stoppen van een succesvolle aanval, en de verwoesting die ze veroorzaken door over-the-top, bijna superheldische aanvalsanimaties vereist vrolijke close-ups. Dat is iets dat te vaak ontbrak in Rome 2 en Attila. Zodra je fantastische personages introduceert, zoals logge reuzen, zwevende pegasusridders.

Total War WARHAMMER Downloaden

Vaardigheden te ontwikkelen

Het tweede vliegtuig in de game zijn real-time gevechten plaatsvinden op gesloten kaarten, waar de gevechten met elkaar gigantische legers aangestuurd door de speler en de computer. Tijdens deze ontmoetingen op het slagveld kunt vinden zelfs een paar duizend eenheden die uniek zijn voor een bepaalde factie. In Total War: Warhammer Dutch PC studio Creative Assembly heeft een aantal nieuwe producten.

Total War: Warhammer elimineert een gedoe dat bestond in de laatste paar iteraties van de serie: te vergelijkbare facties. Tijdens de tijdperken van Rome II en Attila kun je erop rekenen dat bijna elke eenheid in een aantal categorieën zou vallen: man met een puntig voorwerp, man met een langer scherp voorwerp, man met een of ander soort raketwapen, en man met een puntig item op een paard.

Die op hun eigen manier

Bij mensen van het Rijk, want in Total War WARHAMMER Gratis elke race bleek totaal verschillend zijn. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van orcs infrastruktuy strijkt neer in de verre plannen, en het belangrijkste is de zogenaamde het origineel vechtlust groene schil ras, een soort resource. Hoe meer we gooien in het strijdgewoel en zie overwinning, hoe meer krijgers chief verzamelt onder haar vaandel.

Hoe Total War WARHAMMER PC Instructies te Downloaden

 • Stap 1 : Klik op Total War WARHAMMER Download PC Button
 • Stap 2 : Je download wordt gestart Gratis installatieprogramma, officieel gemaakt van pc-downloaden.nl
 • Stap 3 : Download en installeer het bestand en dan kun je het spel installeren
 • Stap 4 : Met een goede internetverbinding is het gemakkelijk om het spel te downloaden
 • Stap 5 : Na het voltooien van de installatie kunt u gratis genieten van Total War WARHAMMER

Minimaal:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core 2 Duo E6850 3,0 GHz / AMD Phenom 8650 drievoudige kern
 • Geheugen: 3 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTS 450 v4 / AMD Radeon HD 5770 1024 MB
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 35 GB

Aanbevolen:

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
 • Processor: INTEL Core i7-4790K 4-core 4,0 GHz / AMD FX-9370
 • Geheugen: 8 GB RAM
 • Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 980 4GB / AMD Radeon R9 FURY
 • DirectX®: 11
 • Netwerk: breedbandinternetverbinding vereist
 • Ruimte op harde schijf: 35 GB

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.